|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:20 am
to chyba nie jest plus xd przerazilas mnie ta wizja sad [aha, czyli jestem. swietnie. zamykam sie w laboratorium, jak sie zacznie rok i stamtad nie wychodze.] crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:20 am
oj, nie jest dobrze. Przegapilam urodziny moda, oj, ojojoj... eek
a tak na serio, wszystkiego najprzecudowniasciejszego iwogoleiwszczegole mrgreen o, i pozdro z Tatr *staje na Rysach i entuzjastycznie macha gigantycznym transparentem z napisem: "SZKODA, ZE WAS TU NIE MA"* dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:28 am
wilkus to chyba nie jest plus xd przerazilas mnie ta wizja sad [aha, czyli jestem. swietnie. zamykam sie w laboratorium, jak sie zacznie rok i stamtad nie wychodze.] crying crying crying zawsze moglas gorzej trafić np na niejakiego "kadzidło" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:30 am
juz chybabym jego wolala... tylko to jest rodzaj faceta, ktorym trzba sie opiekowac. nie lubie takich xd
...czuje sie beznadziejnie beznadziejna w takim razie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:35 am
wilkus juz chybabym jego wolala... tylko to jest rodzaj faceta, ktorym trzba sie opiekowac. xd ...czuje sie beznadziejnie beznadziejna w takim razie... czemu mi o tym nie wspomnialas kilka lat wczsniej xd nie jestes taka beznadziejna, przecie stradza tez na ciebie lecial mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:36 am
Daedhel oj, nie jest dobrze. Przegapilam urodziny moda, oj, ojojoj... eek juz jestes denatem pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:45 am
Baranina Daedhel oj, nie jest dobrze. Przegapilam urodziny moda, oj, ojojoj... eek juz jestes denatem pirate nie! nie, litosci! NIEEEEEEEEEEEEEEE!!!... wahmbulance burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:48 am
Daedhel Baranina Daedhel oj, nie jest dobrze. Przegapilam urodziny moda, oj, ojojoj... eek juz jestes denatem pirate nie! nie, litosci! NIEEEEEEEEEEEEEEE!!!... wahmbulance burning_eyes ta zniewaga krwi wymaga domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:03 am
Baranina czemu mi o tym nie wspomnialas kilka lat wczsniej xd nie jestes taka beznadziejna, przecie stradza tez na ciebie lecial mrgreen w sensie o kadzidle? przeca to widac xd ze tak powiem to nie podnosi zbytnio mojej samooceny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:08 am
wilkus Baranina czemu mi o tym nie wspomnialas kilka lat wczsniej xd nie jestes taka beznadziejna, przecie stradza tez na ciebie lecial mrgreen w sensie o kadzidle? przeca to widac xd ze tak powiem to nie podnosi zbytnio mojej samooceny xp mam spora wade wzroku confused moglas napomknac xd no mati tez tak ten...no... w koncu powiedzial "kaju ty mnie juz wiecej nie kochaj" - znaczy sie to nie byl taki niewypal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:10 am
*angst angst angst*
a czemu mi nikt zyczeń nie składał? miałam tego samego dnia urodzinki emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:17 am
Baranina mam spora wade wzroku confused moglas napomknac xd no mati tez tak ten...no... w koncu powiedzial "kaju ty mnie juz wiecej nie kochaj" - znaczy sie to nie byl taki niewypal xd to byla co najmniej moja zyciowa porazka. skurwysyn jebanywiedzial od wszystkim od poczatku, ale jakos sie nie kwapil z powiadomieniem przez 3 lata. a co tam. jak bede mily, to zrobi dla mnie wszystko. wniosek: jezeli facet jest mily, to znaczy, ze mu sie to oplaca i nie jest bezinteresowne. aczkolwiek sa wyjatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:17 am
Jukatan *angst angst angst* a czemu mi nikt zyczeń nie składał? miałam tego samego dnia urodzinki emo bo Cie dlugo nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:21 am
wilkus Jukatan *angst angst angst* a czemu mi nikt zyczeń nie składał? miałam tego samego dnia urodzinki emo bo Cie dlugo nie bylo *angst angst angst* zupa była za słona *angst angst angst*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:30 am
yy, co ma angst do tego? i po co mamy pisac zyczenia, jezeli nawet nie wiemy, czy je przeczytasz, a jezeli juz to kiedy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|