|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 3:57 am
Andareen ShilvaRays wicked que.en tak btw... skąd masz to krzesło? >.<
Też chciałbym wiedziec >_< A ja mam sexy majtasy <3 mrgreen fajne te gatki, szkoda ze moj av jest kobieta, bo bym se takie kupila, ale tak to dupa xP Chcesz to Ci pożyczę, przymierzysz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:04 am
ShilvaRays Andareen ShilvaRays wicked que.en tak btw... skąd masz to krzesło? >.<
Też chciałbym wiedziec >_< A ja mam sexy majtasy <3 mrgreen fajne te gatki, szkoda ze moj av jest kobieta, bo bym se takie kupila, ale tak to dupa xP Chcesz to Ci pożyczę, przymierzysz xd nie, dzięki. nie noszę męskich, a na dodatek używanych stare . poza tym do ava mi nie pasują rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:12 am
Andareen ShilvaRays Andareen ShilvaRays wicked que.en tak btw... skąd masz to krzesło? >.<
Też chciałbym wiedziec >_< A ja mam sexy majtasy <3 mrgreen fajne te gatki, szkoda ze moj av jest kobieta, bo bym se takie kupila, ale tak to dupa xP Chcesz to Ci pożyczę, przymierzysz xd nie, dzięki. nie noszę męskich, a na dodatek używanych stare . poza tym do ava mi nie pasują rofl Używane tylko pół godziny, nie przesadzaj xd praktycznie nówka sztuka. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:15 am
ShilvaRays Andareen ShilvaRays Andareen ShilvaRays wicked que.en tak btw... skąd masz to krzesło? >.<
Też chciałbym wiedziec >_< A ja mam sexy majtasy <3 mrgreen fajne te gatki, szkoda ze moj av jest kobieta, bo bym se takie kupila, ale tak to dupa xP Chcesz to Ci pożyczę, przymierzysz xd nie, dzięki. nie noszę męskich, a na dodatek używanych stare . poza tym do ava mi nie pasują rofl Używane tylko pół godziny, nie przesadzaj xd praktycznie nówka sztuka. xd niewazne ile uzywane, nie chce dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:17 am
Andareen ShilvaRays Andareen ShilvaRays Andareen fajne te gatki, szkoda ze moj av jest kobieta, bo bym se takie kupila, ale tak to dupa xP Chcesz to Ci pożyczę, przymierzysz xd nie, dzięki. nie noszę męskich, a na dodatek używanych stare . poza tym do ava mi nie pasują rofl Używane tylko pół godziny, nie przesadzaj xd praktycznie nówka sztuka. xd niewazne ile uzywane, nie chce dramallama Szkoda, fajne są xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:46 am
ShilvaRays Andareen ShilvaRays Andareen ShilvaRays Andareen fajne te gatki, szkoda ze moj av jest kobieta, bo bym se takie kupila, ale tak to dupa xP Chcesz to Ci pożyczę, przymierzysz xd nie, dzięki. nie noszę męskich, a na dodatek używanych stare . poza tym do ava mi nie pasują rofl Używane tylko pół godziny, nie przesadzaj xd praktycznie nówka sztuka. xd niewazne ile uzywane, nie chce dramallama Szkoda, fajne są xd no takie sexy pirate cool Ja to mam gust xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:47 am
baby-kid ShilvaRays Andareen ShilvaRays Andareen nie, dzięki. nie noszę męskich, a na dodatek używanych stare . poza tym do ava mi nie pasują rofl Używane tylko pół godziny, nie przesadzaj xd praktycznie nówka sztuka. xd niewazne ile uzywane, nie chce dramallama Szkoda, fajne są xd no takie sexy pirate cool Ja to mam gust xD Dzięki za piękne stringi. będę w nich chodził cały rok ^_^ XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:52 am
ShilvaRays baby-kid ShilvaRays Andareen ShilvaRays Andareen nie, dzięki. nie noszę męskich, a na dodatek używanych stare . poza tym do ava mi nie pasują rofl Używane tylko pół godziny, nie przesadzaj xd praktycznie nówka sztuka. xd niewazne ile uzywane, nie chce dramallama Szkoda, fajne są xd no takie sexy pirate cool Ja to mam gust xD Dzięki za piękne stringi. będę w nich chodził cały rok ^_^ XD twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:54 am
baby-kid ShilvaRays baby-kid ShilvaRays Andareen niewazne ile uzywane, nie chce dramallama Szkoda, fajne są xd no takie sexy pirate cool Ja to mam gust xD Dzięki za piękne stringi. będę w nich chodził cały rok ^_^ XD twisted Och... i ten materiał... prawdziwy moher <333 moherowe majtaski <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:05 am
ShilvaRays baby-kid ShilvaRays baby-kid ShilvaRays Andareen niewazne ile uzywane, nie chce dramallama Szkoda, fajne są xd no takie sexy pirate cool Ja to mam gust xD Dzięki za piękne stringi. będę w nich chodził cały rok ^_^ XD twisted Och... i ten materiał... prawdziwy moher <333 moherowe majtaski <3 rofl teraz możesz dołączyć do rodziny Radia Ma-ryja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:07 am
baby-kid ShilvaRays baby-kid ShilvaRays baby-kid no takie sexy pirate cool Ja to mam gust xD Dzięki za piękne stringi. będę w nich chodził cały rok ^_^ XD twisted Och... i ten materiał... prawdziwy moher <333 moherowe majtaski <3 rofl teraz możesz dołączyć do rodziny Radia Ma-ryja Jeej! Moje majtki będą sterowane radiem! SUPER! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:18 am
i mowisz ze bedziesz w nich lazic caly rok? eek dżondra ci sie zapieka nie mowiac o organizmach ktore ci wyrosna w nich xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:24 am
xBardielx i mowisz ze bedziesz w nich lazic caly rok? eek dżondra ci sie zapieka nie mowiac o organizmach ktore ci wyrosna w nich xp Ale to są majciochy sterowane radiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 9:25 am
krzeslo...? tez mam krzeslo (jeszcze) IN YOUR FACE, HAHA!!!! biggrin
no wiesz, a mogles dalej robic za sluzby porzadkowe w Townsach biggrin *zastepca Leona nasz dzielny szeryf Bardiel* (nie bij) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 10:34 am
ShilvaRays xBardielx i mowisz ze bedziesz w nich lazic caly rok? eek dżondra ci sie zapieka nie mowiac o organizmach ktore ci wyrosna w nich xp Ale to są majciochy sterowane radiem crying moze kup se druga pare, na zmiane dramallama ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|