|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:47 am
Im A Little Pea אני מקווה, אני אדאג לזה בעצמי כמה שאוכל... חשבתי שאחרי המלחמה הכל יהיה ערוך כמו שצריך, מסתבר שלא ממש. מזל שלפחות זו לא הייתה מלחמה. surprised מה הוא עשה?י אבל בהנחה שמשום-מה כל התלמידים שהם לחלוטין חסרי ידע כללי, הישגים לימודיים נמוכים מאד ועל-פי רב כאלה שנוהגים להבריז באופן קבוע ממועדי א' של בחינות קיבלו זימונים לכל מני יחידות מובחרות לעומת אלה שעוד איכשהו איכפת להם מלימודים וקצת השכלה כללית, אני תוהה מה זה אומר על צה"ל.י
אסכם ואומר שהוא צרח 'שנלר, שמירפינק יודן!' ו'שייסן יודן!' לכל מני תלמידים שעלו על אוטובוס. xp י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:54 am
Einllikoach אבל בהנחה שמשום-מה כל התלמידים שהם לחלוטין חסרי ידע כללי, הישגים לימודיים נמוכים מאד ועל-פי רב כאלה שנוהגים להבריז באופן קבוע ממועדי א' של בחינות קיבלו זימונים לכל מני יחידות מובחרות לעומת אלה שעוד איכשהו איכפת להם מלימודים וקצת השכלה כללית, אני תוהה מה זה אומר על צה"ל.י
אסכם ואומר שהוא צרח 'שנלר, שמירפינק יודן!' ו'שייסן יודן!' לכל מני תלמידים שעלו על אוטובוס. xp י קראי את זה אם יש לך יותר מדי זמן פנוי ואת באמת רוצה לדעת. אני מבטיחה שאני לא אעשה את זה... ממילא "הארץ" כבר סיפרו על כל מה שרשום שם וזה ארוך מאוד.
אח שלך דפוק. הוא גם צריך להפסיק לרוץ לתוך הבית של סבתא שלך ולצעוק "גסטפו". במקומה כבר הייתי מקרקפת את הממזר. xp י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 11:57 am
Im A Little Pea קראי את זה אם יש לך יותר מדי זמן פנוי ואת באמת רוצה לדעת. אני מבטיחה שאני לא אעשה את זה... ממילא "הארץ" כבר סיפרו על כל מה שרשום שם וזה ארוך מאוד.
אח שלך דפוק. הוא גם צריך להפסיק לרוץ לתוך הבית של סבתא שלך ולצעוק "גסטפו". במקומה כבר הייתי מקרקפת את הממזר. xp י זה מזכיר לי שאני באמת צריכה לברר איפה אפשר להשיג את חוברת הדו"ח.י
היה משהו דיי משעשע בלראות את זה מהצד, עליי לציין. surprised בכל מקרה, אני לא ממש חושבת שזה מטריד מישהו שהוא רץ וצועק "גסטאפו" ברחבי הבית אחרי שסטיב, בעלה ההולנדי של בת-דודתו של אבי, התלהב על יתר המידה וצרח קצת בהולנדית.י הוי, ואם כבר מדברים בנימה של חירטוט, אני ממש גאה בעצמי; אני עושה את הפרויקט באנגלית בין היתר עם קנדי, ויוצא שאני מתקנת (ובצורה נכונה!) כל מני שגיאות כתיב וניסוח שלו, של און ושל עוד ילד שעושה אתנו את הפרויקט. זה ממש כיף.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:21 pm
Einllikoach Im A Little Pea קראי את זה אם יש לך יותר מדי זמן פנוי ואת באמת רוצה לדעת. אני מבטיחה שאני לא אעשה את זה... ממילא "הארץ" כבר סיפרו על כל מה שרשום שם וזה ארוך מאוד.
אח שלך דפוק. הוא גם צריך להפסיק לרוץ לתוך הבית של סבתא שלך ולצעוק "גסטפו". במקומה כבר הייתי מקרקפת את הממזר. xp י זה מזכיר לי שאני באמת צריכה לברר איפה אפשר להשיג את חוברת הדו"ח.י
היה משהו דיי משעשע בלראות את זה מהצד, עליי לציין. surprised בכל מקרה, אני לא ממש חושבת שזה מטריד מישהו שהוא רץ וצועק "גסטאפו" ברחבי הבית אחרי שסטיב, בעלה ההולנדי של בת-דודתו של אבי, התלהב על יתר המידה וצרח קצת בהולנדית.י הוי, ואם כבר מדברים בנימה של חירטוט, אני ממש גאה בעצמי; אני עושה את הפרויקט באנגלית בין היתר עם קנדי, ויוצא שאני מתקנת (ובצורה נכונה!) כל מני שגיאות כתיב וניסוח שלו, של און ושל עוד ילד שעושה אתנו את הפרויקט. זה ממש כיף.י אם תמצאי תוכלי לומר לי איך מצאת? אלוי אפשר למצוא באתר הכנסת איזה מידע על זה.
יפה מאוד, כל הכבוד. באסה לקנדי... לאון יש הרבה שגיאות כתיב בעברית אז זה פחות מפתיע אבל מאוד מוצלח. על מה את עושה את הפרויקט?י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:30 pm
Im A Little Pea אם תמצאי תוכלי לומר לי איך מצאת? אלוי אפשר למצוא באתר הכנסת איזה מידע על זה.
יפה מאוד, כל הכבוד. באסה לקנדי... לאון יש הרבה שגיאות כתיב בעברית אז זה פחות מפתיע אבל מאוד מוצלח. על מה את עושה את הפרויקט?י בטח.י
זה היה דיי משעשע, אבל לא נראה לי שזה ממש הפריע לו. זה על מערכות יחסים בין מורים ותלמידים והשפעותיהן על הציונים, אמא של און פשוט עוסקת בזה כך שבערך כל מה שנותר לנו היה פשוט לשכתב את החומרים בשפה שלנו. תזכירי לי מה היה שלך?י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:34 pm
Einllikoach Im A Little Pea אם תמצאי תוכלי לומר לי איך מצאת? אלוי אפשר למצוא באתר הכנסת איזה מידע על זה.
יפה מאוד, כל הכבוד. באסה לקנדי... לאון יש הרבה שגיאות כתיב בעברית אז זה פחות מפתיע אבל מאוד מוצלח. על מה את עושה את הפרויקט?י בטח.י
זה היה דיי משעשע, אבל לא נראה לי שזה ממש הפריע לו. זה על מערכות יחסים בין מורים ותלמידים והשפעותיהן על הציונים, אמא של און פשוט עוסקת בזה כך שבערך כל מה שנותר לנו היה פשוט לשכתב את החומרים בשפה שלנו. תזכירי לי מה היה שלך?י יממזרים... נושא כאוב להרבה תלמידים שבטוחים שדופקים אותם. תאוריות קונספירציה בקשר לרצח ג'ון פ. קנדי... היינו צריכים לבחור משהו על אירוע היסטורי חשוב וזה נראה לנו הכי כיפי. היה באמת כיף.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 9:07 am
אילו קונספירציות כבר יש לרצח הזה? אגב, איך היית מגדירה את רמת האנגלית שהשתמשת בה בפרויקט? פשוט לי יש את התחושה שהשתמשנו בשפה דיי דלה למרות שאלה שעושים אתי את הפרויקט טוענים שהרמה לא אמורה להיות גבוהה מדי.י surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 4:17 am
Einllikoach אילו קונספירציות כבר יש לרצח הזה? אגב, איך היית מגדירה את רמת האנגלית שהשתמשת בה בפרויקט? פשוט לי יש את התחושה שהשתמשנו בשפה דיי דלה למרות שאלה שעושים אתי את הפרויקט טוענים שהרמה לא אמורה להיות גבוהה מדי.י surprised כל כך הרבה... חצי מהן מאשימות קומוניסטים אלו או אחרים. אולי זה לא כל כך תלוש מהמציאות כי המתנקש, אוסוואלד, היה קומוניסט ובילה איזו תקופה בברית המועצות קודם לכן... אבל היו שם כמה רעיונות מאוד טפשיים, אני כבר לא זוכרת. בסוף שאלת המחקר הייתה "הקשר בין ההתנקשות בקנדי למלחמה הקרה". זה היה מעניין וקצת מצחיק. עדיין יש לי את זה על המחשב...
אני כבר לא זוכרת איך הייתה האנגלית. הדביקי איזה חלק... בכל אופן, לדעתי תמיד כדאי לעשות הכי טוב שאת יכולה, גם אם דורשים ממך פחות... מה אכפת לך לעשות מה שאת יודעת, לא?י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 12:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 4:31 am
Im A Little Pea כל כך הרבה... חצי מהן מאשימות קומוניסטים אלו או אחרים. אולי זה לא כל כך תלוש מהמציאות כי המתנקש, אוסוואלד, היה קומוניסט ובילה איזו תקופה בברית המועצות קודם לכן... אבל היו שם כמה רעיונות מאוד טפשיים, אני כבר לא זוכרת. בסוף שאלת המחקר הייתה "הקשר בין ההתנקשות בקנדי למלחמה הקרה". זה היה מעניין וקצת מצחיק. עדיין יש לי את זה על המחשב...
אני כבר לא זוכרת איך הייתה האנגלית. הדביקי איזה חלק... בכל אופן, לדעתי תמיד כדאי לעשות הכי טוב שאת יכולה, גם אם דורשים ממך פחות... מה אכפת לך לעשות מה שאת יודעת, לא?י אוי, תוכלי לשלוח לי, בבקשה?י xp
מתוך הטיוטה הראשונה של הפרק השני ("ההשפעה של מערכות-היחסים השונות שבין מורה-תלמיד על ציוני התלמיד"),י ...For example, a teacher that highlights the relation that students and teachers share is a good teacher due to the fact that he/she allowes learning energy to be created and shared rather than given...
...Another example is the effect of a teacher who tries to supply the required energy to the students; often, the students cannot receive the energy and the effect on their accomplishments is unhealthy. Most of the times, when provided energy, the students feel lectured, disrespected and usually respond with bored disengagement.
יש לנו בעיקר חזרה דיי מעצבנת של מילים כמו "אופטן" ו"מוסטלי", אבל נראה לי שרק לי זה מפריע. confused י
זה באמת נותן את הרושם הזה. :ם
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 10:04 am
Einllikoach אוי, תוכלי לשלוח לי, בבקשה?י xp
מתוך הטיוטה הראשונה של הפרק השני ("ההשפעה של מערכות-היחסים השונות שבין מורה-תלמיד על ציוני התלמיד"),י ...For example, a teacher that highlights the relation that students and teachers share is a good teacher due to the fact that he/she allowes learning energy to be created and shared rather than given...
...Another example is the effect of a teacher who tries to supply the required energy to the students; often, the students cannot receive the energy and the effect on their accomplishments is unhealthy. Most of the times, when provided energy, the students feel lectured, disrespected and usually respond with bored disengagement.
יש לנו בעיקר חזרה דיי מעצבנת של מילים כמו "אופטן" ו"מוסטלי", אבל נראה לי שרק לי זה מפריע. confused י
את בטוחה? זו לא באמת עבודה שאני גאה בה באופן מיוחד. פה ושם רמזתי לדברים שאני לא באמת מאמינה בהם, או שאם הייתי, לא הייתי מנסחת אותם ככה, כדי להתפשר עם שאר האנשים בקבוצה או סתם כי חשבתי שמוניקה תאהב את זה כי זה מאוד מיינסטרים לכתוב ככה. גם פה ושם אני רואה טעויות קטנות וטפשיות שלא הייתי עושה היום... זה היה נושא שקצת עניין אותי אז זה היה כיף וסתם רציתי ציון טוב, לא הייתה לי סבלנות לעשות את זה בדרך שלי או לעשות הגהה מיליון פעם. זה חבל.
האנגלית הרבה יותר טובה, אני מניחה, משל התלמידים האחרים. בטוח שהיה אפשר קצת "לסבך" את העניינים, אבל לא תמיד יש בזה צורך. לרוב אין לדעתי...
נתראה מחר, אה?י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 11:06 am
Im A Little Pea Einllikoach אוי, תוכלי לשלוח לי, בבקשה?י xp
את בטוחה? זו לא באמת עבודה שאני גאה בה באופן מיוחד. פה ושם רמזתי לדברים שאני לא באמת מאמינה בהם, או שאם הייתי, לא הייתי מנסחת אותם ככה, כדי להתפשר עם שאר האנשים בקבוצה או סתם כי חשבתי שמוניקה תאהב את זה כי זה מאוד מיינסטרים לכתוב ככה. גם פה ושם אני רואה טעויות קטנות וטפשיות שלא הייתי עושה היום... זה היה נושא שקצת עניין אותי אז זה היה כיף וסתם רציתי ציון טוב, לא הייתה לי סבלנות לעשות את זה בדרך שלי או לעשות הגהה מיליון פעם. זה חבל.
האנגלית הרבה יותר טובה, אני מניחה, משל התלמידים האחרים. בטוח שהיה אפשר קצת "לסבך" את העניינים, אבל לא תמיד יש בזה צורך. לרוב אין לדעתי...
נתראה מחר, אה?י בדיוק כמו שהפרויקט שאני עושה היה נראה וכתוב שונה לחלוטין מאיך שהוא נראה עכשיו לו הייתי כותבת אותו לבד. דווקא הטיעון שלך גורם לי להתעניין עוד יותר באיך שזה יצא. xp י
בקבוצה שלי טוענים שהאנגלית שלנו הרבה יותר גבוהה, אבל בכל מקרה אני חושבת שהיה הרבה יותר מרשים לו גם היינו בכל זאת משקיעים ומראים לבוחן את האנגלית האמיתית שלנו. :ם
כן; מי יודע, אולי גם תראי את הצלב. : -)י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 11:11 am
Einllikoach בדיוק כמו שהפרויקט שאני עושה היה נראה וכתוב שונה לחלוטין מאיך שהוא נראה עכשיו לו הייתי כותבת אותו לבד. דווקא הטיעון שלך גורם לי להתעניין עוד יותר באיך שזה יצא. xp י
בקבוצה שלי טוענים שהאנגלית שלנו הרבה יותר גבוהה, אבל בכל מקרה אני חושבת שהיה הרבה יותר מרשים לו גם היינו בכל זאת משקיעים ומראים לבוחן את האנגלית האמיתית שלנו. :ם
כן; מי יודע, אולי גם תראי את הצלב. : -)י אם את רוצה אני אשלח לך אותו מחר. אני לא מעלה אותו לכאן, אין סיכוי...
סביר שזה היה כדאי. כמו שהיה לי כדאי לשנות שם כמה דברים ולא להתפשר עליהם, או להתעצל עליהם...י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 9:04 am
בסופו של דבר הגשנו עבודה יחסית גדולה (קרוב ל6-7 עמודים של הפרקים עצמם בעוד שבמקור זה לא היה אמור להיות יותר ממקסימום חמישה בגלל השביתה) ובאנגלית ממוצעת, חברי הקבוצה שלי דיי התעקשו על זה בטענה שלו היינו משתמשים ברמת האנגלית הרגילה שלנו היו עשויים לפסול את הפרויקט במחשבה שמישהו עשה אותו בשבילנו. confused י הוי, ואסור לי יותר לעשות פרויקטים עם בנים, כשכל הקבוצה נפגשה בשביל להקליד ולהדפיס הרגשתי כמו גננת. xp י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|