|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:40 pm
to kto zna jakas strone z crackami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:41 pm
Nerai Telandrel Po co wam poduszki? Spowiadal sie nie będę, ale moge dac podpowiedz -Jak myslicie dlaczego mij pokoj jest pod biblioteka O nie! jak jesteś tajniastym Biedronkiem w przebraniu to ja sie tak nie bawie xp O.o ........ o ******** ...... gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:45 pm
Czy ja wam cholera wygladam na biedronka, Ja nawet piwa nie pije.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:45 pm
Lethiel Nerai Telandrel Po co wam poduszki? Spowiadal sie nie będę, ale moge dac podpowiedz -Jak myslicie dlaczego mij pokoj jest pod biblioteka O nie! jak jesteś tajniastym Biedronkiem w przebraniu to ja sie tak nie bawie xp O.o ........ o ******** ...... gonk xd Zaraz chwila pomyślmy logicznie [chociaż raz w życiu xp ] gdyby to był biedronek to napadł by nas z powodu płyt... Tajniackie... Aś to jak nic KapustaRŻ eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:48 pm
Telandrel Czy ja wam cholera wygladam na biedronka, Ja nawet piwa nie pije. hm.. nio tak.. i nie jesteś wstretnym, złośliwym szowinistom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:49 pm
nikt mi nie pomoze crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:49 pm
Nerai Lethiel Nerai Telandrel Po co wam poduszki? Spowiadal sie nie będę, ale moge dac podpowiedz -Jak myslicie dlaczego mij pokoj jest pod biblioteka O nie! jak jesteś tajniastym Biedronkiem w przebraniu to ja sie tak nie bawie xp O.o ........ o ******** ...... gonk xd Zaraz chwila pomyślmy logicznie [chociaż raz w życiu xp ] gdyby to był biedronek to napadł by nas z powodu płyt... Tajniackie... Aś to jak nic KapustaRŻ eek lol... prawdziwy KapustaRŻ !! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:50 pm
nox123 nikt mi nie pomoze crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying *przytula* nie plakaj !! ... nie znamy xp ... wpisz sobie w jakiejs wyszookiwarce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:50 pm
Lethiel Telandrel Czy ja wam cholera wygladam na biedronka, Ja nawet piwa nie pije. hm.. nio tak.. i nie jesteś wstretnym, złośliwym szowinistom xd nie, nie, nie... wstrętna szowinistyczna świnia to ja... on co najwyżej jest lekko burakowaty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:51 pm
Kukus Lethiel Telandrel Czy ja wam cholera wygladam na biedronka, Ja nawet piwa nie pije. hm.. nio tak.. i nie jesteś wstretnym, złośliwym szowinistom xd nie, nie, nie... wstrętna szowinistyczna świnia to ja... on co najwyżej jest lekko burakowaty xd hieh.. witaj 4laugh *skok na kukusa* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:52 pm
Czy ja sie zachowuje jak czarny charakter, zeby mnie zaraz kapustazem robic no - Ju dwa razy pownnyscie sie domyslic ze go znam z uniwerku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:52 pm
Lethiel nox123 nikt mi nie pomoze crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying *przytula* nie plakaj !! ... nie znamy xp ... wpisz sobie w jakiejs wyszookiwarce 3nodding dzieki za pocieszenie ale nigdzie nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:53 pm
Telandrel Czy ja sie zachowuje jak czarny charakter, zeby mnie zaraz kapustazem robic no - Ju dwa razy pownnyscie sie domyslic ze go znam z uniwerku. hieh.. szczwane xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:53 pm
nox123 Lethiel nox123 nikt mi nie pomoze crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying *przytula* nie plakaj !! ... nie znamy xp ... wpisz sobie w jakiejs wyszookiwarce 3nodding dzieki za pocieszenie ale nigdzie nie ma nie ma ?? O.o ... lol... nio to nie wiem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:54 pm
Telandrel Czy ja sie zachowuje jak czarny charakter, zeby mnie zaraz kapustazem robic no - Ju dwa razy pownnyscie sie domyslic ze go znam z uniwerku. Nio daaaaaaaaaa... to było dosyć oczywiste.. biblioteka bla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|