|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:19 pm
Yumehayla Yay, kolejny dzien, kolejne zamowienie^^! Widzisz LEta, zarabiam na siebie XDDDDDDDDDDDDD hieh... widzu widzu.. gratoolacje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:24 pm
Lethiel Yumehayla Yay, kolejny dzien, kolejne zamowienie^^! Widzisz LEta, zarabiam na siebie XDDDDDDDDDDDDD hieh... widzu widzu.. gratoolacje blaugh Yume cwaniaku wink Widze, że odzywa sie w Tobie zmysł handlowy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:27 pm
brakuje mi tylko 8k biggrin
kto wie c kat moge sciagnac kraka do warhammera 40000 dawn of war???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:28 pm
nox123 brakuje mi tylko 8k biggrin kto wie c kat moge sciagnac kraka do warhammera 40000 dawn of war??????? brakooje mi tylko 30 k XD .. jup .. jupi .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:28 pm
Nerai Lethiel Nerai Telandrel nio to o jakiego "Krzysia" Ci chodzi 3nodding ??? za poozno xd ... ale cio z nim ?? Ale skąd wiesz ze ja go znam [Lethiel z resztą też xp ] ??? He, He, Ja wiem wszystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:29 pm
Telandrel Nerai Lethiel Nerai Telandrel nio to o jakiego "Krzysia" Ci chodzi 3nodding ??? za poozno xd ... ale cio z nim ?? Ale skąd wiesz ze ja go znam [Lethiel z resztą też xp ] ??? He, He, Ja wiem wszystko O.o .... gonk .... *chowa sie za Nerai* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:32 pm
OK zaczynam sie Ciebie bać Telandrel.... "Spowiadaj się" skąd znasz Biedronka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:33 pm
Nerai OK zaczynam sie Ciebie bać Telandrel.... "Spowiadaj się" skąd znasz Biedronka ninja spowiaadaaaaj sie !!!! scream .. "Nerai.. przynieś... miękkie poduszeczki muahaha twisted " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:35 pm
Lethiel Nerai OK zaczynam sie Ciebie bać Telandrel.... "Spowiadaj się" skąd znasz Biedronka ninja spowiaadaaaaj sie !!!! scream .. "Nerai.. przynieś... miękkie poduszeczki muahaha twisted " xd Seseseseses przed chwilą "napompowane" twisted "jesteś oskarżony o herezje" ..eme... znaczy... szpiegostwo!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:37 pm
Nio spowiadaj sie szybciej bo ja już musze iść !!! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:37 pm
Nerai Lethiel Nerai OK zaczynam sie Ciebie bać Telandrel.... "Spowiadaj się" skąd znasz Biedronka ninja spowiaadaaaaj sie !!!! scream .. "Nerai.. przynieś... miękkie poduszeczki muahaha twisted " xd Seseseseses przed chwilą "napompowane" twisted "jesteś oskarżony o herezje" ..eme... znaczy... szpiegostwo!!! 4laugh ..... whee ... uwielbiam to twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:38 pm
Po co wam poduszki? Spowiadal sie nie będę, ale moge dac podpowiedz -Jak myslicie dlaczego mij pokoj jest pod biblioteka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:39 pm
Telandrel Po co wam poduszki? Spowiadal sie nie będę, ale moge dac podpowiedz -Jak myslicie dlaczego mij pokoj jest pod biblioteka O.o .... hm.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 1:40 pm
Telandrel Po co wam poduszki? Spowiadal sie nie będę, ale moge dac podpowiedz -Jak myslicie dlaczego mij pokoj jest pod biblioteka O nie! jak jesteś tajniastym Biedronkiem w przebraniu to ja sie tak nie bawie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|