|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:50 pm
ok, mam, ale nie chciał działac ale juz jest ok smile bo dawno nie miałam nic i dlatego z braku umiejętnosci nie umiałam, musze je częściej dostawac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san sysunka POMOCY NIE MOGE WZIAC KUFERKA!!!! TEN ADRES NA DOLE PRZENOSI MNIE DO NOWEJ STRONY I NIE MA TAM NIC POMOCY!!!! KOBIETO jesteś bladynka powiedz ?? Dobrze ze przenosi wejdz teraz w profil i juz masz tak to dziala ! ... masz cos do blondynek ??!! scream .. xd wlasnie mialam o to samo zapytac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:51 pm
Lethiel BeeWolf_san sysunka POMOCY NIE MOGE WZIAC KUFERKA!!!! TEN ADRES NA DOLE PRZENOSI MNIE DO NOWEJ STRONY I NIE MA TAM NIC POMOCY!!!! KOBIETO jesteś bladynka powiedz ?? Dobrze ze przenosi wejdz teraz w profil i juz masz tak to dziala ! ... masz cos do blondynek ??!! scream .. xd Nie nie mam nawet jedna kocham wink O :* powiedzcie ze to blad bo jestem daltonista ale chyba nie az takim !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:51 pm
Sayokun Nerai Ja też sie tymi nowymi pozami na początku zachwycałam... Do czasu jak przez przypadek zapisałam zmiany... I teraz nie moge wr#263; do dawnej pozycji!!! Bo mi sie nie chce zmienić stressed Już chyba 30 razy prałam domokun spróbuj unequip all 10 razy próbowałam... sweatdrop i nic! Cud ze mi w ogóle ubrania zmienia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:53 pm
widzialam 500 razy xd witaj *przytuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:53 pm
Jak zawsze cudnie ... i jest aniolek na gorze... ty jestes fetyszem aniolkowym wiesz o tym ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:55 pm
BeeWolf_san Nie nie mam nawet jedna kocham wink O :* powiedzcie ze to blad bo jestem daltonista ale chyba nie az takim !! redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:56 pm
BeeWolf_san Jak zawsze cudnie ... i jest aniolek na gorze... ty jestes fetyszem aniolkowym wiesz o tym ? whee ...aniolkow...?Pewnie tak, nie wiem...za to na 100% jestem fetyszysta skrzydel^^! heart ~skrzyyyyyyyyydlaaaaaaaaaaaaaaaa~ heart *zaczyna piszczec jak idiota*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A idz mie stąd szpan szpanerze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel Nerai Lethiel hieh... a czego sie po nim spodziewalaś xd blaugh Ze jest na tyle inteligentny zeby nawet nie prać xp Muahahahahahaha! Buahahahahahaha! kaś... stare .. przeciesh to burżuj xd blaugh myslał ze swoja gitarą pokona tajniaste zdjątko Orlandzia... phi.. naiwniak.. xd Phi... i Pewnie jeszcze w dodatku nie wierzy w Liścia Kleofasa... stare C80; za godna pogardy postawa whee [łehe...łehe... xp ] musialam go napasć z różowymi skaczącymi cośkami xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:57 pm
Yumehayla BeeWolf_san Jak zawsze cudnie ... i jest aniolek na gorze... ty jestes fetyszem aniolkowym wiesz o tym ? whee ...aniolkow...?Pewnie tak, nie wiem...za to na 100% jestem fetyszysta skrzydel^^! heart ~skrzyyyyyyyyydlaaaaaaaaaaaaaaaa~ heart *zaczyna piszczec jak idiota* stare .... znowu... ?? .... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:58 pm
mam jeszcze jedno pytanie dlaczego sa dwa kolory listów tych jeszcze nie otwartych???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|