|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:42 pm
SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf_san Zalurzmy, ze ci wierze wink ... Klepie Serafina po ramieniu ..aj ty ty ... co on tu o tobie wygaduje ..a ty nic ...!!spoko później sie z nim policze jak tylko moje stare skarpety znajde Ojjj Powialo groza .. i to baŁdzo ... ale baŁdzo ... uciekaj ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:43 pm
POMOCY NIE MOGE WZIAC KUFERKA!!!! TEN ADRES NA DOLE PRZENOSI MNIE DO NOWEJ STRONY I NIE MA TAM NIC POMOCY!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:43 pm
BeeWolf_san SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf_san Zalurzmy, ze ci wierze wink ... Klepie Serafina po ramieniu ..aj ty ty ... co on tu o tobie wygaduje ..a ty nic ...!!spoko później sie z nim policze jak tylko moje stare skarpety znajde Ojjj Powialo groza .. i to baŁdzo ... ale baŁdzo ... uciekaj .. m,ykamy narazie trzeba w konicu te filmy obejżec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel Nerai Moge go telepatycznie nawalać na odległośc xd Albo znienacka sturlać sie ze schodak nie będzie patrzył whee [a potem zwaić twisted ] xd .. nio nie wiem czy to jest dobry pomysl biorac pod uwage jego ostatni "wypadek" xd Nerai Sesesesesesese... To go nauczy nie obrażać sie na prawo i lewo mrgreen PS: Dasz wiare że chciał mi miecze świetlne zakosić! eek Naiwniak 3nodding hieh... a czego sie po nim spodziewalaś xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka POMOCY NIE MOGE WZIAC KUFERKA!!!! TEN ADRES NA DOLE PRZENOSI MNIE DO NOWEJ STRONY I NIE MA TAM NIC POMOCY!!!! KOBIETO jesteś bladynka powiedz ?? Dobrze ze przenosi wejdz teraz w profil i juz masz tak to dziala !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka POMOCY NIE MOGE WZIAC KUFERKA!!!! TEN ADRES NA DOLE PRZENOSI MNIE DO NOWEJ STRONY I NIE MA TAM NIC POMOCY!!!! wejdz w swoj profil a tam bedzie kuferek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:46 pm
sysunka POMOCY NIE MOGE WZIAC KUFERKA!!!! TEN ADRES NA DOLE PRZENOSI MNIE DO NOWEJ STRONY I NIE MA TAM NIC POMOCY!!!! Sprawdz czy go juz w inwentazu nie ma Nerai Krzysia znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka POMOCY NIE MOGE WZIAC KUFERKA!!!! TEN ADRES NA DOLE PRZENOSI MNIE DO NOWEJ STRONY I NIE MA TAM NIC POMOCY!!!! pewnie juz dawno jest w Twojej szafie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san sysunka POMOCY NIE MOGE WZIAC KUFERKA!!!! TEN ADRES NA DOLE PRZENOSI MNIE DO NOWEJ STRONY I NIE MA TAM NIC POMOCY!!!! KOBIETO jesteś bladynka powiedz ?? Dobrze ze przenosi wejdz teraz w profil i juz masz tak to dziala ! ... masz cos do blondynek ??!! scream .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:47 pm
Nerai Sayokun Nerai Dzięki za pomoc Sayo ale tam tylko nawijają jakie te pozy wsapniałe i ani słowem jak sie tego pozbyć ninja s**t! A już sie cieszyłam stare a co się dzieje jak próbujesz zmienić w profilu??? Tzn. Ja też sie tymi nowymi pozami na początku zachwycałam... Do czasu jak przez przypadek zapisałam zmiany... I teraz nie moge wr#263; do dawnej pozycji!!! Bo mi sie nie chce zmienić stressed Już chyba 30 razy prałam domokun spróbuj unequip all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:48 pm
BeeWolf_san sysunka POMOCY NIE MOGE WZIAC KUFERKA!!!! TEN ADRES NA DOLE PRZENOSI MNIE DO NOWEJ STRONY I NIE MA TAM NIC POMOCY!!!! KOBIETO jesteś bladynka powiedz ?? Dobrze ze przenosi wejdz teraz w profil i juz masz tak to dziala ! ale nie chce sie ;( ale musze cos wymyślic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:49 pm
Nerai Lethiel Nerai PS: Dasz wiare że chciał mi miecze świetlne zakosić! eek Naiwniak 3nodding hieh... a czego sie po nim spodziewalaś xd blaugh Ze jest na tyle inteligentny zeby nawet nie prać xp Muahahahahahaha! Buahahahahahaha! kaś... stare .. przeciesh to burżuj xd blaugh myslał ze swoja gitarą pokona tajniaste zdjątko Orlandzia... phi.. naiwniak.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|