|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:01 am
revcat tak swoja trzeba i przynajmniej raz zajsc za skore tamtejszym moderatorom... mrgreen no to ja mam utrudnione zadanie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:06 am
bry dzien i do widzenia*wpada zabiera flaszke i wybiega * bede po 18 jakby ktokolwiek mnie szukal mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:09 am
opcy revcat tak swoja trzeba i przynajmniej raz zajsc za skore tamtejszym moderatorom... mrgreen no to ja mam utrudnione zadanie....... toz waszmosc zasluzon partizano i weteran wielu woyen. Nie musiecie towarzyszu juz sie wysilac, teraz tylko juz spoczac przy kominku, wyciagnac nogi w strone ognie i spokojnie oprozniac butelke po butelce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 9:27 am
racqel opcy revcat tak swoja trzeba i przynajmniej raz zajsc za skore tamtejszym moderatorom... mrgreen no to ja mam utrudnione zadanie....... toz waszmosc zasluzon partizano i weteran wielu woyen. Nie musiecie towarzyszu juz sie wysilac, teraz tylko juz spoczac przy kominku, wyciagnac nogi w strone ognie i spokojnie oprozniac butelke po butelce. no w sumie moge jeszce Omedze 'wejsc za skore' mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:49 pm
opcy racqel opcy revcat tak swoja trzeba i przynajmniej raz zajsc za skore tamtejszym moderatorom... mrgreen no to ja mam utrudnione zadanie....... toz waszmosc zasluzon partizano i weteran wielu woyen. Nie musiecie towarzyszu juz sie wysilac, teraz tylko juz spoczac przy kominku, wyciagnac nogi w strone ognie i spokojnie oprozniac butelke po butelce. no w sumie moge jeszce Omedze 'wejsc za skore' mrgreen
pozwolisz towarzyszu iz zacytuje...."dziwnym nie jest" mrgreen
a tak w ogole to my jako my to nei musimy ale reszta czyli rekruci i szeregowcy to tak.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:21 pm
*probuje upic sie by zapomniec o zyciu* eh sad 01. Clawfinger - [Hate Yourself With Style #01] The f*****t In You [3:26] twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:38 pm
Twisted_Exile *probuje upic sie by zapomniec o zyciu* eh sad 01. Clawfinger - [Hate Yourself With Style #01] The f*****t In You [3:26] twisted domokun sama no wiesz co to nie jest kolerzenskie zachowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:18 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile *probuje upic sie by zapomniec o zyciu* eh sad 01. Clawfinger - [Hate Yourself With Style #01] The f*****t In You [3:26] twisted domokun sama no wiesz co to nie jest kolerzenskie zachowanie.
zgadzam sie !!! absolutnie nie do przyjecia...jak chlac i zapominac to razem... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 1:57 am
* wchodzi * * puszcza baka * zycie jest do dupy, ja chce nastepny level.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 3:51 am
racqel * wchodzi * * puszcza baka * zycie jest do dupy, ja chce nastepny level. Wacha jego baka. Mraf mraf czuje piwko, kartofelki, stara babe z miesnego. Zycie jest do dupy, ale zato jakie dupy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:30 am
racqel * wchodzi * * puszcza baka * zycie jest do dupy, ja chce nastepny level.
a Ty nie pierdz tylko moglbys sie do kurwy nedzy odezwac......
i tylko nie pisz "skrusz orzecha"......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 6:05 am
revcat racqel * wchodzi * * puszcza baka * zycie jest do dupy, ja chce nastepny level. a Ty nie pierdz tylko moglbys sie do kurwy nedzy odezwac...... i tylko nie pisz "skrusz orzecha"......
imiona terrorystow...... http://www.nowicki2.abc.pl/ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:38 am
revcat BeeWolf_san Twisted_Exile *probuje upic sie by zapomniec o zyciu* eh sad 01. Clawfinger - [Hate Yourself With Style #01] The f*****t In You [3:26] twisted domokun sama no wiesz co to nie jest kolerzenskie zachowanie. zgadzam sie !!! absolutnie nie do przyjecia...jak chlac i zapominac to razem... 3nodding tia ale jak nie ma z kim pic i zapominac to trzeba samemu mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:27 am
ninja ze sie spytam co to sa te Litewskie krokiety? ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:55 am
Twisted_Exile ninja ze sie spytam co to sa te Litewskie krokiety? ninja twisted //redundancja//
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|