|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:11 pm
BeeWolf_san Wy dwaj i mamunia ... no ladnie beda ploty oj beda... xd on ten gostek obok mn9e w zyciu golej kobiety na żywo nie widział blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:12 pm
Mamunia he he, wy zostajecie ja uciekam blaugh blaugh blaugh a to dlaczego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel moze... nie wiem... nie mam ochoty pytac... najlepiej skonczmy temat... jka sobie życzysz heart ale nie zapomnij napisać jak nie przestaną to przyjeżdżam stressed xd ... *przytuuuuuuuula moooooooocno* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja chce zmiane pozy crying uch... stare
Witam wszystkich
*turlu turlu*
Eme... Aś co sie dzieje bo mi gg nawala eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Ja chce zmiane pozy crying uch... stare Witam wszystkich *turlu turlu* Eme... Aś co sie dzieje bo mi gg nawala eek witam ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:15 pm
SERAFIN-VAMPIRE Mamunia he he, wy zostajecie ja uciekam blaugh blaugh blaugh a to dlaczego ...dlatego ze mąz domaga sie pieszczot ...he he he
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Ja chce zmiane pozy crying uch... stare Witam wszystkich *turlu turlu* Eme... Aś co sie dzieje bo mi gg nawala eek mi tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel moze... nie wiem... nie mam ochoty pytac... najlepiej skonczmy temat... jka sobie życzysz heart ale nie zapomnij napisać jak nie przestaną to przyjeżdżam stressed xd ... *przytuuuuuuuula moooooooocno* heart Wrzaaaaaaaaaaaaaaaask! Co sie dzieje!? O czym nie wiem!? Kogo Zaturlac na śmierć??? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Ja chce zmiane pozy crying uch... stare Witam wszystkich *turlu turlu* Eme... Aś co sie dzieje bo mi gg nawala eek nio wlasnie mi tesh.... gadalam z burżujem.. i nagle.. jest ze on niedostępny.. a za 5 minut wyswietla mi ze dostępny... i dostale tekst "czemu nie odpowiadasz" ... i ty tesh mi zniknelas.. sad a poza tym oni znowu sie na mnie wyshywaja crying *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co masz ...?? ty mowisz o ... o takim karyplu co spiewa ... ??
chopy ja nic nie szugerujem...
Z kad wiesz ze Serafinek nie widział gołej baby ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel moze... nie wiem... nie mam ochoty pytac... najlepiej skonczmy temat... jka sobie życzysz heart ale nie zapomnij napisać jak nie przestaną to przyjeżdżam stressed xd ... *przytuuuuuuuula moooooooocno* heart 'całuje' heart nerai sprawdź tu: http://www.gaiaonline.com/forum/viewforum.php?f=113
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:17 pm
Nerai Lethiel Sayokun Lethiel moze... nie wiem... nie mam ochoty pytac... najlepiej skonczmy temat... jka sobie życzysz heart ale nie zapomnij napisać jak nie przestaną to przyjeżdżam stressed xd ... *przytuuuuuuuula moooooooocno* heart Wrzaaaaaaaaaaaaaaaask! Co sie dzieje!? O czym nie wiem!? Kogo Zaturlac na śmierć??? domokun możesz mnie skoro mam celibat to wole smierć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:17 pm
Dzieki Sayo moze pomoze. Wszyscy czytali co kaia9 napisal o nowych Avach i uwaga moze sie cos nowego w kazdej chwili pojawic - u nich dopiero 11:00
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|