|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:51 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE *przytulas* stare że co stare dlaczego za jakie grzechy hm, za te maske... ja potrafie byc okropna, zapytaj moja mame... 3nodding twisted za co ale ona mi sie tak podoba naprwde tylko tobie, demokracja blaugh o juz wiem, zrobie ci celibat blaugh zadnego calowania i przytulani a przez najblizsze dwa tygodnie... albo i dluzej... domokun twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:52 am
Cirilla lethiel, nie marwt sie, moi strazy tez maja czasemtakie dni, przejdzie im... 3nodding takie dni.. ?? .... to sa miesiace crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla lethiel, nie marwt sie, moi strazy tez maja czasemtakie dni, przejdzie im... 3nodding haha u mnie jest tak samo starszy denerwuje sie że za dóżo w domu przed komputerem siedze a moja mama na siostre że za dóżo na dworzu im nigdy nie dogodzisz zapamietaj to sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun 'całuje' heart będzie dobrze 3nodding może jak się wyśpią to im przejdzie wink *znowu zaczyna plakać* crying crying crying crying crying crying ale oni tak jush od paru miesięcy ... coraz goshej.. crying no nie płacz sad 'przytula i całuje' niedługo masz 18-stkę to może wtedy przestaną stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:53 am
Mamunia Cirilla Mamunia No pieknie normalnie moze tak jak Ja tworzyli sobie szczescie nawzajem cio?? mama nie rob takich dlugich questow bo cie zbanuja... xd O co chodzi?? Ja m kochajcie sie.... nie cytuj az tyle bo cie wyrzuca z forum ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:54 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE *przytulas* stare że co stare dlaczego za jakie grzechy hm, za te maske... ja potrafie byc okropna, zapytaj moja mame... 3nodding twisted za co ale ona mi sie tak podoba naprwde tylko tobie, demokracja blaugh o juz wiem, zrobie ci celibat blaugh zadnego calowania i przytulani a przez najblizsze dwa tygodnie... albo i dluzej... domokun twisted a to dobre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:55 am
Sayokun Lethiel Sayokun 'całuje' heart będzie dobrze 3nodding może jak się wyśpią to im przejdzie wink *znowu zaczyna plakać* crying crying crying crying crying crying ale oni tak jush od paru miesięcy ... coraz goshej.. crying no nie płacz sad 'przytula i całuje' niedługo masz 18-stkę to może wtedy przestaną stressed wtedy to sie dopiero zacznie.... xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:56 am
Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia No pieknie normalnie moze tak jak Ja tworzyli sobie szczescie nawzajem cio?? mama nie rob takich dlugich questow bo cie zbanuja... xd O co chodzi?? Ja m kochajcie sie.... nie cytuj az tyle bo cie wyrzuca z forum ^^ A dlaczego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:56 am
heja pisarz *przytulas* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oj kukus drobnego druku nie czytasz - Mialem na mysli cele niszczycielskie tzn. zamiast kij bejsbolowego na przyklad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wtedy to sie dopiero zacznie.... xp sweatdrop to przyjadę do warszawy z nimi powarznie porozmawiać stressed jak tak można cię traktować stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|