|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:35 am
Rynn the Vampire Dead Puppy must go....Papa wszystkim ^^ ej, niech mi ktoś rano wyśle meska jakie są itemki...bo umrę z ciekawości xd Kuks, będziesz tak miły, prawda? :> mój nr 501324572...Say, albo ty mi mesa podeślij XD Ok, papa ^^ heart >>papa Rynn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Dead Puppy must go....Papa wszystkim ^^ ej, niech mi ktoś rano wyśle meska jakie są itemki...bo umrę z ciekawości xd Kuks, będziesz tak miły, prawda? :> mój nr 501324572...Say, albo ty mi mesa podeślij XD Ok, papa ^^ heart >>postaram się 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun 'siada obok i przytula' co się stało? sad cry crying ..... 'przytula moocno do siebie' nie płacz sad *wtoola sie* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:37 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun 'siada obok i przytula' co się stało? sad cry crying ..... 'przytula moocno do siebie' nie płacz sad *wtoola sie* sad 'całuje' heart co się stało kotku? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:37 am
No wreszcie zdjeles maske, byla okropna... a co sie stalo z wplynelo na taki a nie inne obrot szczescia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:38 am
Telandrel Kukus Telandrel Acha, zapomnialem brakuje mi z jeszcze jednej lub dwu postaw dla tych co preferuja dwa ostrza, dwie paly etc. te co sa sa malo dynamiczne. mnie tam wystarczy jedna pała... liczy się umiejętność machania nią... jak jedną wiesz jak dziugnąć to druga jest zbędna Rynna, interpretecję tej wypowiedzi pozostawiam twej wyobraźniKukus ja tylko jak zawsze szczegolow sie czepiam, a poza tym to mam znajomego ktury preferuje dwa metry dechy sosnowej. I to bez zadnych podtekstowja wszystko rozumiem... na 17 urodziny dostałem destę z dziurką i wypalonym napisem "Deska dla samotnych panów"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:39 am
Sayokun 'całuje' heart co się stało kotku? sad sad ... ciągle na mnie wrzeszcą... czepiaja sie.. a ja nic zlego nie zrobilam sad crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:39 am
No wreszcie zdjeles maske, byla okropna... a co sie stalo z wplynelo na taki a nie inne obrot szczescia bo on ma humorki jak panienka blaugh nareszcie zdjęłes maske dzisiaj z mama na nia zrzedzilysmy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:40 am
Mamunia No wreszcie zdjeles maske, byla okropna... a co sie stalo z wplynelo na taki a nie inne obrot szczescia jakos tak wyszło a dlaczego nikomu sie ta maska niepodoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:40 am
Lethiel Sayokun 'całuje' heart co się stało kotku? sad sad ... ciągle na mnie wrzeszcą... czepiaja sie.. a ja nic zlego nie zrobilam sad crying crying crying biedna... *glasq glasq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:41 am
Kukus ja wszystko rozumiem... na 17 urodziny dostałem destę z dziurką i wypalonym napisem "Deska dla samotnych panów" pewnioe dobrze sie z nia bawiles a juz wiem co serafin na urodziny odemnie dostanie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:41 am
Cirilla Lethiel Sayokun 'całuje' heart co się stało kotku? sad sad ... ciągle na mnie wrzeszcą... czepiaja sie.. a ja nic zlego nie zrobilam sad crying crying crying biedna... *glasq glasq* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:43 am
Cirilla No wreszcie zdjeles maske, byla okropna... a co sie stalo z wplynelo na taki a nie inne obrot szczescia bo on ma humorki jak panienka blaugh nareszcie zdjęłes maske dzisiaj z mama na nia zrzedzilysmy ^^ Nio... a jeszcze jedno jak ma sie opryszke to sie urzywa zofiraxa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:43 am
Lethiel Sayokun 'całuje' heart co się stało kotku? sad sad ... ciągle na mnie wrzeszcą... czepiaja sie.. a ja nic zlego nie zrobilam sad crying crying crying biedaczka sad 'przytula ją moocno do siebie' sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:44 am
Cirilla No wreszcie zdjeles maske, byla okropna... a co sie stalo z wplynelo na taki a nie inne obrot szczescia bo on ma humorki jak panienka blaugh nareszcie zdjęłes maske dzisiaj z mama na nia zrzedzilysmy ^^ dlaczego na nia tak zrzedzicie ona jest fajna. jaka panienka stare nie jpoprostu za dużo tego jak na mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|