Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3982 3983 3984 3985 3986 3987 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Asiataka

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:35 am

Rynn the Vampire
Dead Puppy must go....Papa wszystkim ^^ ej, niech mi ktoś rano wyśle meska jakie są itemki...bo umrę z ciekawości xd

Kuks, będziesz tak miły, prawda? :> mój nr 501324572...Say, albo ty mi mesa podeślij XD
Ok, papa ^^ heart

>>

papa Rynn

Rynn the Vampire
Dead Puppy must go....Papa wszystkim ^^ ej, niech mi ktoś rano wyśle meska jakie są itemki...bo umrę z ciekawości xd

Kuks, będziesz tak miły, prawda? :> mój nr 501324572...Say, albo ty mi mesa podeślij XD
Ok, papa ^^ heart

>>

postaram się 3nodding xd

Sayokun

Lethiel

Tipsy Lunatic

Sayokun
Lethiel
Sayokun
Lethiel
*siada na foteliku*
sad

'siada obok i przytula' co się stało?

sad cry crying .....

'przytula moocno do siebie'
nie płacz sad

*wtoola sie* sad
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:37 am

Lethiel
Sayokun
Lethiel
Sayokun
Lethiel
*siada na foteliku*
sad

'siada obok i przytula' co się stało?

sad cry crying .....

'przytula moocno do siebie'
nie płacz sad

*wtoola sie* sad

'całuje' heart
co się stało kotku? sad

Sayokun

Mamunia

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:37 am

SERAFIN-VAMPIRE
Mamunia
Prawei dobrze??

jakoś tak wyszło
No wreszcie zdjeles maske, byla okropna... a co sie stalo z wplynelo na taki a nie inne obrot szczescia
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:38 am

Telandrel
Kukus
Telandrel
Acha, zapomnialem brakuje mi z jeszcze jednej lub dwu postaw dla tych co preferuja dwa ostrza, dwie paly etc. te co sa sa malo dynamiczne.
mnie tam wystarczy jedna pała... liczy się umiejętność machania nią... jak jedną wiesz jak dziugnąć to druga jest zbędna

Rynna, interpretecję tej wypowiedzi pozostawiam twej wyobraźni

Kukus ja tylko jak zawsze szczegolow sie czepiam, a poza tym to mam znajomego ktury preferuje dwa metry dechy sosnowej.

I to bez zadnych podtekstow
ja wszystko rozumiem... na 17 urodziny dostałem destę z dziurką i wypalonym napisem "Deska dla samotnych panów"

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:39 am

Sayokun
'całuje' heart
co się stało kotku? sad

sad ... ciągle na mnie wrzeszcą... czepiaja sie.. a ja nic zlego nie zrobilam sad crying crying crying
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:39 am

Mamunia

No wreszcie zdjeles maske, byla okropna... a co sie stalo z wplynelo na taki a nie inne obrot szczescia
bo on ma humorki jak panienka blaugh nareszcie zdjęłes maske dzisiaj z mama na nia zrzedzilysmy ^^

Asiataka

Uriell Angel of Death

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:40 am

Mamunia

jakos tak wyszło a dlaczego nikomu sie ta maska niepodoba
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:40 am

Lethiel
Sayokun
'całuje' heart
co się stało kotku? sad

sad ... ciągle na mnie wrzeszcą... czepiaja sie.. a ja nic zlego nie zrobilam sad crying crying crying

biedna... *glasq glasq*

Asiataka

orion16

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:41 am

Kukus
ja wszystko rozumiem... na 17 urodziny dostałem destę z dziurką i wypalonym napisem "Deska dla samotnych panów"

pewnioe dobrze sie z nia bawiles a juz wiem co serafin na urodziny odemnie dostanie blaugh
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:41 am

Cirilla
Lethiel
Sayokun
'całuje' heart
co się stało kotku? sad

biedna... *glasq glasq*

sad

Lethiel

Tipsy Lunatic

Mamunia

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:43 am

Cirilla
Mamunia

bo on ma humorki jak panienka blaugh nareszcie zdjęłes maske dzisiaj z mama na nia zrzedzilysmy ^^ Nio... a jeszcze jedno jak ma sie opryszke to sie urzywa zofiraxa...
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:43 am

Lethiel
Sayokun
'całuje' heart
co się stało kotku? sad

biedaczka sad
'przytula ją moocno do siebie' sad sad

Sayokun

Uriell Angel of Death

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 11:44 am

Cirilla
Mamunia

bo on ma humorki jak panienka blaugh nareszcie zdjęłes maske dzisiaj z mama na nia zrzedzilysmy ^^
dlaczego na nia tak zrzedzicie ona jest fajna. jaka panienka stare nie jpoprostu za dużo tego jak na mnie
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3982 3983 3984 3985 3986 3987 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games