|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:31 am
Mamunia Jestem drogie Dzieci... Jak tam drodziaści moi?? witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE no widzisz ja zawsze mam racje blaugh niewkurzaj mnie wczoraj miaŦ#8218;am zŦ#8218;y dzien stare tak a to dlaczego przez ciebie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mamunia SERAFIN-VAMPIRE Mamunia Jestem drogie Dzieci... Jak tam drodziaści moi?? witam panią Witaj Serafinie, jak sie masz mój drogi chłopcze?? prawie dpobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
'siada obok i przytula' co się stało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:32 am
jajjjjjjjjjj, cio jest? sad *siada na ziemi obok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Mamunia SERAFIN-VAMPIRE Mamunia Jestem drogie Dzieci... Jak tam drodziaści moi?? witam panią Witaj Serafinie, jak sie masz mój drogi chłopcze?? prawie dpobrze Prawei dobrze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Telandrel Acha, zapomnialem brakuje mi z jeszcze jednej lub dwu postaw dla tych co preferuja dwa ostrza, dwie paly etc. te co sa sa malo dynamiczne. mnie tam wystarczy jedna pała... liczy się umiejętność machania nią... jak jedną wiesz jak dziugnąć to druga jest zbędna Rynna, interpretecję tej wypowiedzi pozostawiam twej wyobraźniKukus ja tylko jak zawsze szczegolow sie czepiam, a poza tym to mam znajomego ktury preferuje dwa metry dechy sosnowej. I to bez zadnych podtekstow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'siada obok i przytula' co się stało? sad cry crying .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:33 am
Lethiel Sayokun 'siada obok i przytula' co się stało? sad cry crying ..... 'przytula moocno do siebie' nie płacz sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:34 am
Rynn the Vampire Kukus Telandrel Acha, zapomnialem brakuje mi z jeszcze jednej lub dwu postaw dla tych co preferuja dwa ostrza, dwie paly etc. te co sa sa malo dynamiczne. mnie tam wystarczy jedna pała... liczy się umiejętność machania nią... jak jedną wiesz jak dziugnąć to druga jest zbędna Rynna, interpretecję tej wypowiedzi pozostawiam twej wyobraźni dzięki kuksiu :>> dprzynajmniej będę miała co robić w nocy... :>ja nie chce widzieć... ale sobie wyobrażam... też kiedyś miałem 16 lat... i kilka nocy przeżyłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mamunia SERAFIN-VAMPIRE Mamunia SERAFIN-VAMPIRE Mamunia Jestem drogie Dzieci... Jak tam drodziaści moi?? witam panią Witaj Serafinie, jak sie masz mój drogi chłopcze?? prawie dpobrze Prawei dobrze?? jakoś tak wyszło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dead Puppy must go....Papa wszystkim ^^ ej, niech mi ktoś rano wyśle meska jakie są itemki...bo umrę z ciekawości xd Kuks, będziesz tak miły, prawda? :> mój nr 501324572...Say, albo ty mi mesa podeślij XD Ok, papa ^^ heart >>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 11:35 am
Cirilla Mamunia Jestem drogie Dzieci... Jak tam drodziaści moi?? witaj mamusia, byłas w atucie? 3nodding Byłam i mam Artbuka dla cioci Oli. Ona bedzie mnie kochać do konca życia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|