|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:52 am
czolko towarzysze... jestescie...? powiedzcie ze jestescie cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:56 am
Raticiel czolko towarzysze... jestescie...? powiedzcie ze jestescie cry mrgreen oczywiscie ze jestesmy mrgreen twisted a przynajmniej ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:43 am
chcial bym poinformowac ze Towarzyszka Twisted ma obowiazek stawic sie na poligonie wojskowym, gdzie ja wraz z Generalem Ozzwladem przeprowadzimy cwiczenia w celu poprawienia jej kondycji... acha na czas musztry Twisted bedzie zyla o suchym chlebie i wodzie... mrgreen to powiedzialem ja Jarzabek
odwoluje rozkaz...Twisted jest juz odpowiednio sprawna fizycznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:30 am
xp
niesmak w ustach po voodze to jest cos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 8:58 am
Kiray chcial bym poinformowac ze Towarzyszka Twisted ma obowiazek stawic sie na poligonie wojskowym, gdzie ja wraz z Generalem Ozzwladem przeprowadzimy cwiczenia w celu poprawienia jej kondycji... acha na czas musztry Twisted bedzie zyla o suchym chlebie i wodzie... mrgreen to powiedzialem ja Jarzabek niezgadzam sie moja wina ze nie mam sily w rekach i niepotrafie pompek zrobic? nam kobiety sila w rekach nie jest potrzebna a pozatym lepiej wyszkolcie szeregowcow a nie starszych partyzantow pirate mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:22 am
Twisted_Exile Kiray chcial bym poinformowac ze Towarzyszka Twisted ma obowiazek stawic sie na poligonie wojskowym, gdzie ja wraz z Generalem Ozzwladem przeprowadzimy cwiczenia w celu poprawienia jej kondycji... acha na czas musztry Twisted bedzie zyla o suchym chlebie i wodzie... mrgreen to powiedzialem ja Jarzabek niezgadzam sie moja wina ze nie mam sily w rekach i niepotrafie pompek zrobic? nam kobiety sila w rekach nie jest potrzebna a pozatym lepiej wyszkolcie szeregowcow a nie starszych partyzantow pirate mrgreen twisted heart niezgadzasz sie eek to byl rozkaz a nie propozycja pirate musisz byc silna aby przynosic nam bimber i otwierac piwo o oczodol... mrgreen szeregowcami zajem sie pozniej...i dla nich nie bedzie litosci [mam nadzieje ze General Revcat mi w tym pomoze] mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:27 am
Kiray Twisted_Exile Kiray chcial bym poinformowac ze Towarzyszka Twisted ma obowiazek stawic sie na poligonie wojskowym, gdzie ja wraz z Generalem Ozzwladem przeprowadzimy cwiczenia w celu poprawienia jej kondycji... acha na czas musztry Twisted bedzie zyla o suchym chlebie i wodzie... mrgreen to powiedzialem ja Jarzabek niezgadzam sie moja wina ze nie mam sily w rekach i niepotrafie pompek zrobic? nam kobiety sila w rekach nie jest potrzebna a pozatym lepiej wyszkolcie szeregowcow a nie starszych partyzantow pirate mrgreen twisted heart niezgadzasz sie eek to byl rozkaz a nie propozycja pirate musisz byc silna aby przynosic nam bimber i otwierac piwo o oczodol... mrgreen szeregowcami zajem sie pozniej...i dla nich nie bedzie litosci [mam nadzieje ze General Revcat mi w tym pomoze] mrgreen nie od przynoszenia wam piwa sa szeregowi nie pojde na zadne przeszkolenie pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:27 am
Kiray Twisted_Exile Kiray chcial bym poinformowac ze Towarzyszka Twisted ma obowiazek stawic sie na poligonie wojskowym, gdzie ja wraz z Generalem Ozzwladem przeprowadzimy cwiczenia w celu poprawienia jej kondycji... acha na czas musztry Twisted bedzie zyla o suchym chlebie i wodzie... mrgreen to powiedzialem ja Jarzabek niezgadzam sie moja wina ze nie mam sily w rekach i niepotrafie pompek zrobic? nam kobiety sila w rekach nie jest potrzebna a pozatym lepiej wyszkolcie szeregowcow a nie starszych partyzantow pirate mrgreen twisted heart niezgadzasz sie eek to byl rozkaz a nie propozycja pirate musisz byc silna aby przynosic nam bimber i otwierac piwo o oczodol... mrgreen szeregowcami zajem sie pozniej...i dla nich nie bedzie litosci [mam nadzieje ze General Revcat mi w tym pomoze] mrgreen
oi oi oi powiem tak kurwa jego mac jebana w dupe...poki co maja sie sprawic rekruci i szeregowcy...od mojego sekretarza Twisted prosze sie odpierdolic...jest sprawna fizycznie i ja to wiem !!!! z calym szacunkiem przyjacielu Kiray mrgreen no i tyle chcialem powiedziec a w szkoleniu i wysylaniu rekrutow i szeregowcow na poligon naturalnie pomoge mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:29 am
disco misio revcat ja ci kurwa dam admirala.....oii zapierdalaj i to juz wyczyscic cala bron w naszym skladzie i przygotuj baniaki na bimber jutro bedzie dostawa.....i jak chcesz byc przynajmniej szeregowym to sie staraj a nie lec w chuja.... pirate mrgreen pirate uscislajonc co musze zrobic zeby sie wybi ponad cholote
bron czysta? baniaki przygotowane? spelniaj rozkazy a awansujesz!!!! do hcuja pana jego w dupe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:31 am
revcat Kiray Twisted_Exile Kiray chcial bym poinformowac ze Towarzyszka Twisted ma obowiazek stawic sie na poligonie wojskowym, gdzie ja wraz z Generalem Ozzwladem przeprowadzimy cwiczenia w celu poprawienia jej kondycji... acha na czas musztry Twisted bedzie zyla o suchym chlebie i wodzie... mrgreen to powiedzialem ja Jarzabek niezgadzam sie moja wina ze nie mam sily w rekach i niepotrafie pompek zrobic? nam kobiety sila w rekach nie jest potrzebna a pozatym lepiej wyszkolcie szeregowcow a nie starszych partyzantow pirate mrgreen twisted heart niezgadzasz sie eek to byl rozkaz a nie propozycja pirate musisz byc silna aby przynosic nam bimber i otwierac piwo o oczodol... mrgreen szeregowcami zajem sie pozniej...i dla nich nie bedzie litosci [mam nadzieje ze General Revcat mi w tym pomoze] mrgreen oi oi oi powiem tak kurwa jego mac jebana w dupe...poki co maja sie sprawic rekruci i szeregowcy...od mojego sekretarza Twisted prosze sie odpierdolic...jest sprawna fizycznie i ja to wiem !!!! z calym szacunkiem przyjacielu Kiray mrgreen no i tyle chcialem powiedziec a w szkoleniu i wysylaniu rekrutow i szeregowcow na poligon naturalnie pomoge mrgreen 4laugh dziekuje generale za wstawienie sie za mna*przytula go wdziecznie* ale jakos musialm zasluzyc na swoj stopien i zaltwilam odwolanie rozkakazu.... mrgreen dzielna lwica ze mnie 4laugh heart *odkleja sioe od generala* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:35 am
Twisted_Exile 4laugh dziekuje generale za wstawienie sie za mna*przytula go wdziecznie* ale jakos musialm zasluzyc na swoj stopien i zaltwilam odwolanie rozkakazu.... mrgreen dzielna lwica ze mnie 4laugh heart *odkleja sioe od generala* wink
oi! nie ma za co...oi!
towarzyszu Kiray zrobimy porzadek z tymi szeregowcami i reszta bandy....oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:38 am
revcat Twisted_Exile 4laugh dziekuje generale za wstawienie sie za mna*przytula go wdziecznie* ale jakos musialm zasluzyc na swoj stopien i zaltwilam odwolanie rozkakazu.... mrgreen dzielna lwica ze mnie 4laugh heart *odkleja sioe od generala* wink oi! nie ma za co...oi! towarzyszu Kiray zrobimy porzadek z tymi szeregowcami i reszta bandy....oi! mrgreen oj jest bo wszyscy inni mnie na lodzie zostawili...proponuje by wpier sie zabrac za szeregowa Bali ktora powrocila do szeregow po chwilowej banicji na wlasne zyczenie mrgreen twisted a kocur zajrzyj do topika "jaki8e macie dzis majtki" cool twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
revcat disco misio revcat ja ci kurwa dam admirala.....oii zapierdalaj i to juz wyczyscic cala bron w naszym skladzie i przygotuj baniaki na bimber jutro bedzie dostawa.....i jak chcesz byc przynajmniej szeregowym to sie staraj a nie lec w chuja.... pirate mrgreen pirate uscislajonc co musze zrobic zeby sie wybi ponad cholote bron czysta? baniaki przygotowane? spelniaj rozkazy a awansujesz!!!! do hcuja pana jego w dupe.... przedewszystkim musisz sie czesto meldowac w jednostce, zdobywac doswiadczenie na pogg...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 9:46 am
Kiray revcat disco misio revcat ja ci kurwa dam admirala.....oii zapierdalaj i to juz wyczyscic cala bron w naszym skladzie i przygotuj baniaki na bimber jutro bedzie dostawa.....i jak chcesz byc przynajmniej szeregowym to sie staraj a nie lec w chuja.... pirate mrgreen pirate uscislajonc co musze zrobic zeby sie wybi ponad cholote bron czysta? baniaki przygotowane? spelniaj rozkazy a awansujesz!!!! do hcuja pana jego w dupe.... przedewszystkim musisz sie czesto meldowac w jednostce, zdobywac doswiadczenie na pogg... tak na pogg trzeba sie wykazac swoja osoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:19 pm
BeeWolf_san Kiray revcat disco misio revcat ja ci kurwa dam admirala.....oii zapierdalaj i to juz wyczyscic cala bron w naszym skladzie i przygotuj baniaki na bimber jutro bedzie dostawa.....i jak chcesz byc przynajmniej szeregowym to sie staraj a nie lec w chuja.... pirate mrgreen pirate uscislajonc co musze zrobic zeby sie wybi ponad cholote bron czysta? baniaki przygotowane? spelniaj rozkazy a awansujesz!!!! do hcuja pana jego w dupe.... przedewszystkim musisz sie czesto meldowac w jednostce, zdobywac doswiadczenie na pogg... tak na pogg trzeba sie wykazac swoja osoba.
tak swoja trzeba i przynajmniej raz zajsc za skore tamtejszym moderatorom... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|