|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 6:31 am
revcat a te skurwysyny ujebaly mnie na egzaminie.....chetnie bym ich wypatroszyl... a poza tym? mrgreen z czego egzaminie? jak potrzebujesz pomocy to ja z wielka checia tez kogos wypatrosze pirate luzik...wszystko jakas leci po staremu:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 6:33 am
Kiray revcat a te skurwysyny ujebaly mnie na egzaminie.....chetnie bym ich wypatroszyl... a poza tym? mrgreen z czego egzaminie? jak potrzebujesz pomocy to ja z wielka checia tez kogos wypatrosze pirate luzik...wszystko jakas leci po staremu:]
z takich tam moich przedmiotow smiesznych..whatever...
a to dawaj dawaj rozjebiemy to towarzystwo....
swoja droga to gonie rekruta disco cos tam do roboty ostro...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 6:39 am
revcat Kiray revcat a te skurwysyny ujebaly mnie na egzaminie.....chetnie bym ich wypatroszyl... a poza tym? mrgreen z czego egzaminie? jak potrzebujesz pomocy to ja z wielka checia tez kogos wypatrosze pirate luzik...wszystko jakas leci po staremu:] z takich tam moich przedmiotow smiesznych..whatever... a to dawaj dawaj rozjebiemy to towarzystwo.... swoja droga to gonie rekruta disco cos tam do roboty ostro... przykro mi...ale jeszcze sie na nich zemscisz... widzialem...jak go spotkam to tez pogonie ale ostatnio jakas nie siedze duzo przy kompie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 6:49 am
Kiray przykro mi...ale jeszcze sie na nich zemscisz... widzialem...jak go spotkam to tez pogonie ale ostatnio jakas nie siedze duzo przy kompie...
ja tez za duzo nie siedze ale jak siedze to konkretnie....musze leciec partizano.. trzym sie i do zobaczenia mrgreen i nie dawaj sie tym psiakom mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 6:54 am
revcat Kiray przykro mi...ale jeszcze sie na nich zemscisz... widzialem...jak go spotkam to tez pogonie ale ostatnio jakas nie siedze duzo przy kompie... ja tez za duzo nie siedze ale jak siedze to konkretnie....musze leciec partizano.. trzym sie i do zobaczenia mrgreen i nie dawaj sie tym psiakom mrgreen narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:41 am
bry wieczor ...ja ostatnio tylko tu sie witam xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:53 am
Twisted_Exile bry wieczor ...ja ostatnio tylko tu sie witam xd mrgreen twisted czas z tym cos zrobic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:58 am
BeeWolf_san Twisted_Exile bry wieczor ...ja ostatnio tylko tu sie witam xd mrgreen twisted czas z tym cos zrobic biggrin cool no ba witam pana Marszalka *wyjmuje bimberek na stol* to co ostatnio sie tu dzieje bo widze ze szeregowi sie nieco rozbestwili i czy ten Endo zostal usuniety z naszych szeregow za bumpanie? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 9:06 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile bry wieczor ...ja ostatnio tylko tu sie witam xd mrgreen twisted czas z tym cos zrobic biggrin cool no ba witam pana Marszalka *wyjmuje bimberek na stol* to co ostatnio sie tu dzieje bo widze ze szeregowi sie nieco rozbestwili i czy ten Endo zostal usuniety z naszych szeregow za bumpanie? mrgreen twisted nie wiem nie winikałem to była rola oddziałow prewencji pod dowudzctwem generała revcata. bimberek no no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 9:08 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile bry wieczor ...ja ostatnio tylko tu sie witam xd mrgreen twisted czas z tym cos zrobic biggrin cool no ba witam pana Marszalka *wyjmuje bimberek na stol* to co ostatnio sie tu dzieje bo widze ze szeregowi sie nieco rozbestwili i czy ten Endo zostal usuniety z naszych szeregow za bumpanie? mrgreen twisted nie wiem nie winikałem to była rola oddziałow prewencji pod dowudzctwem generała revcata. bimberek no no. *wyciaga do Generala flaszeczke*ja niestety zaraz zmykam po trudach ostatnich dni musze zregenrowac sily mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 9:15 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile bry wieczor ...ja ostatnio tylko tu sie witam xd mrgreen twisted czas z tym cos zrobic biggrin cool no ba witam pana Marszalka *wyjmuje bimberek na stol* to co ostatnio sie tu dzieje bo widze ze szeregowi sie nieco rozbestwili i czy ten Endo zostal usuniety z naszych szeregow za bumpanie? mrgreen twisted nie wiem nie winikałem to była rola oddziałow prewencji pod dowudzctwem generała revcata. bimberek no no. *wyciaga do Generala flaszeczke*ja niestety zaraz zmykam po trudach ostatnich dni musze zregenrowac sily mrgreen twisted oficer musi byc zawsze wypoczety lec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:20 am
revcat ja ci kurwa dam admirala.....oii zapierdalaj i to juz wyczyscic cala bron w naszym skladzie i przygotuj baniaki na bimber jutro bedzie dostawa.....i jak chcesz byc przynajmniej szeregowym to sie staraj a nie lec w chuja.... pirate mrgreen pirate uscislajonc co musze zrobic zeby sie wybi ponad cholote
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:14 am
disco misio revcat ja ci kurwa dam admirala.....oii zapierdalaj i to juz wyczyscic cala bron w naszym skladzie i przygotuj baniaki na bimber jutro bedzie dostawa.....i jak chcesz byc przynajmniej szeregowym to sie staraj a nie lec w chuja.... pirate mrgreen pirate uscislajonc co musze zrobic zeby sie wybi ponad cholote zacznij od podania mi piwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:21 am
BeeWolf_san disco misio revcat ja ci kurwa dam admirala.....oii zapierdalaj i to juz wyczyscic cala bron w naszym skladzie i przygotuj baniaki na bimber jutro bedzie dostawa.....i jak chcesz byc przynajmniej szeregowym to sie staraj a nie lec w chuja.... pirate mrgreen pirate uscislajonc co musze zrobic zeby sie wybi ponad cholote zacznij od podania mi piwa. crying ale to moje obowiazki crying rofl mrgreen xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|