|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:43 am
Regins Setsuna Dragonclaw Regins Setsuna Dragonclaw witam ^^ heart juz mozna otworzyc lettery? heart cze my sie chyba nie znamy... 3nodding w kazdym razie jestem setsuna dragnoclaw *podaje reke* *podaje ręke* a ja regins kolega serafina milo mi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:43 am
-Witam- -Wszystkich zebranych- blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:44 am
Danii Delisa Danii Regins Danii NOmarie gaia mnie dobila pzresadzila obrazila gonk gonk gonk gonk gonk a czym ta zlodziejska witryna ukradla mi list i musialam kupic sobie nowy crying crying crying crying crying crying crying crying crying a ja niedawno licytowalam list za 3800g i potem ktos mnie przelicytowal i mi forsa nie zrocila eek gonk crying Precz zgin przepadni nieczysta silo witryny zwana gaiiom uważaj co mówisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:45 am
SERAFIN-VAMPIRE Danii Delisa Danii Regins Danii NOmarie gaia mnie dobila pzresadzila obrazila gonk gonk gonk gonk gonk a czym ta zlodziejska witryna ukradla mi list i musialam kupic sobie nowy crying crying crying crying crying crying crying crying crying a ja niedawno licytowalam list za 3800g i potem ktos mnie przelicytowal i mi forsa nie zrocila eek gonk crying Precz zgin przepadni nieczysta silo witryny zwana gaiiom uważaj co mówisz Chodzi mi o zlego ducha ktury opental gaie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:46 am
nie to mi jest miło serafin wiele żeczy mi o was mówił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:48 am
Chodzi mi o zlego ducha ktury opental gaie aha a juz sie bałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:49 am
Delisa musze leciec (przyszlam tylko na chwile) crying papatki sad sad sad patki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:50 am
Lachosz_Targosz -Witam- -Wszystkich zebranych- blaugh a ty co? malucha prowadzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:51 am
Regins nie to mi jest miło serafin wiele żeczy mi o was mówił tak?... a co on ci dokladnie powiedzial question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:52 am
Danii Chodzi mi o zlego ducha ktury opental gaie cytaty, kurde scream ... MAX 5 czytać regulamin, bo powybijam jak pchły domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:53 am
o meeeeeen! Zmieniłam poze avatarka i teraz nie moge tego odkrecic stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:53 am
SERAFIN-VAMPIRE Setsuna Dragonclaw Regins nie to mi jest miło serafin wiele żeczy mi o was mówił tak?... a co on ci dokladnie powiedzial question a co ja mialem mu powiedzieć jak myślisz że ma fajne... te no sweatdrop ... buty... o właśnie, buty ma fajne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:54 am
Setsuna Dragonclaw Regins nie to mi jest miło serafin wiele żeczy mi o was mówił tak?... a co on ci dokladnie powiedzial question że są tu coiekawi ludzie że fajnie i miło spędza czas na rozmowie i zabawie z wami krotko mówiąc że jesteście za###
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:55 am
SERAFIN-VAMPIRE Setsuna Dragonclaw Regins nie to mi jest miŦ#8218;o serafin wiele żeczy mi o was mówiŦ#8218; tak?... a co on ci dokladnie powiedzial question a co ja mialem mu powiedzieć jak myślisz moze... o tym ze co chwila lataja (wlasciwie to lataly ><) u nas dziezkie przedmioty... o basenie z radioaktywna ciecza... o demolce jaka czasem uskuteczniamy... a masz racje... tu sie nic nie dzieje o czy by warto porozmawiac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|