|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:32 am
witam ^^ heart juz mozna otworzyc lettery? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek No to ja też stąd spadam. Miłej reszty dnia życzę. Papa!!! Ja tez mykam bo mi myszka siada, bateryjki trzeba naładować xp Papatki!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danii Regins Danii NOmarie gaia mnie dobila pzresadzila obrazila gonk gonk gonk gonk gonk a czym ta zlodziejska witryna ukradla mi list i musialam kupic sobie nowy crying crying crying crying crying crying crying crying crying aha to pech
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka 4laugh ale bajer w profilu xd (teraz dopiero to zauwazylam wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:33 am
dark wampirek No to ja też stąd spadam. Miłej reszty dnia życzę. i tak wroocisz... zawsze wracają xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:34 am
Setsuna Dragonclaw witam ^^ heart juz mozna otworzyc lettery? heart NI_WA_ŁA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:34 am
Setsuna Dragonclaw witam ^^ heart juz mozna otworzyc lettery? heart cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:35 am
Regins Danii Regins Danii NOmarie gaia mnie dobila pzresadzila obrazila gonk gonk gonk gonk gonk a czym ta zlodziejska witryna ukradla mi list i musialam kupic sobie nowy crying crying crying crying crying crying crying crying crying aha to pech serio eek straszne gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:35 am
Setsuna Dragonclaw witam ^^ heart juz mozna otworzyc lettery? heart cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:37 am
Delisa Regins Danii Regins Danii NOmarie gaia mnie dobila pzresadzila obrazila gonk gonk gonk gonk gonk a czym ta zlodziejska witryna ukradla mi list i musialam kupic sobie nowy crying crying crying crying crying crying crying crying crying aha to pech serio eek straszne gonk tak ale po sprzedaniu mojego royal kimono doszlo akurat 10200
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:38 am
Danii Regins Danii NOmarie gaia mnie dobila pzresadzila obrazila gonk gonk gonk gonk gonk a czym ta zlodziejska witryna ukradla mi list i musialam kupic sobie nowy crying crying crying crying crying crying crying crying crying a ja niedawno licytowalam list za 3800g i potem ktos mnie przelicytowal i mi forsa nie zrocila eek gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:39 am
Regins Setsuna Dragonclaw witam ^^ heart juz mozna otworzyc lettery? heart cze my sie chyba nie znamy... 3nodding w kazdym razie jestem setsuna dragnoclaw *podaje reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:40 am
Delisa Danii Regins Danii NOmarie gaia mnie dobila pzresadzila obrazila gonk gonk gonk gonk gonk a czym ta zlodziejska witryna ukradla mi list i musialam kupic sobie nowy crying crying crying crying crying crying crying crying crying a ja niedawno licytowalam list za 3800g i potem ktos mnie przelicytowal i mi forsa nie zrocila eek gonk crying Precz zgin przepadni nieczysta silo witryny zwana gaiiom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:40 am
Setsuna Dragonclaw Regins Setsuna Dragonclaw witam ^^ heart juz mozna otworzyc lettery? heart cze my sie chyba nie znamy... 3nodding w kazdym razie jestem setsuna dragnoclaw *podaje reke* *podaje ręke* a ja regins kolega serafina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|