|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:25 am
Rynn the Vampire Kukus Sei chan Nya gonk przeklete krzaczki nie piszcie polskich znakow gonk zmień kodowanie strony w przeglądarce [widok/kodowanie/unicode] ile razy wam to można powtarzać? sweatdrop to nie działa Kuksiu 3nodding ale można się przyzwyczaić...;P u mnie działa... tylko czasem trzeba powtarzać czynność, bo GAIA uparcie zmienia kodowanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:27 am
NOmarie gaia mnie dobila pzresadzila obrazila gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Kukus ona woli nażekać niż rozmawiać pi.es. nie wal tylu cytatWampirowata domokun hieh jeśli wyrażasz takie opinie o kimś kogo wogule nie znasz to podaj mi przykład kiedy ostatnio tak robiła...jak na gaię żadko kiedu wchodze bo tu zoraz nudniej się robi....heh dziecko, ty wciąż narzekasz, marudzisz lub z kimś się kłoocisz... a teraz mnie nie wkurzaj, bo mogę przypadkiem zły guziczek na panelu nacisnąć i zupełnie "niechcący" ci wczasy zafundować od naszego towarzystwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Sadza Miroku na kanapie*Nyu^ ^ mam nowego zwierzaczka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Danii NOmarie gaia mnie dobila pzresadzila obrazila gonk gonk gonk gonk gonk a czym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide stad. na gai naprawde zaczyna być strasznie nudno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cze dlaczego unikasz mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:29 am
SERAFIN-VAMPIRE cze dlaczego unikasz mnie nie xd matka mnie puscila tylo na 5 minut bo zaraz mam korki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:29 am
Sei chan *Sadza Miroku na kanapie*Nyu^ ^ mam nowego zwierzaczka whee Miodzio ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:30 am
dark wampirek Sei chan *Sadza Miroku na kanapie*Nyu^ ^ mam nowego zwierzaczka whee Miodzio ^^ I do tego jest to mój pierwszy mało groxny zwierzaczek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:30 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE cze dlaczego unikasz mnie nie xd matka mnie puscila tylo na 5 minut bo zaraz mam korki aha a będziesz dziśaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:31 am
No to ja też stąd spadam. Miłej reszty dnia życzę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 8:32 am
Regins Danii NOmarie gaia mnie dobila pzresadzila obrazila gonk gonk gonk gonk gonk a czym ta zlodziejska witryna ukradla mi list i musialam kupic sobie nowy crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|