|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 11:37 pm
BeeWolf_san Dobrze dobrze Generał dostanie order poswiecenia, stary wygiety kapsel po piwie. a chociaz jedna buteleczka bimbry nie znalazlaby sie do wyslania za wode tu do mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:12 am
Ruskie Pierogi !! Do Cholery!! Gdzie sie szwendacie! Zaraz mi tu na posterunek, bo jak nie - to nozki z dupek pourywa !!
Nie denerwujcie wujka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 3:18 am
racqel BeeWolf_san Dobrze dobrze Generał dostanie order poswiecenia, stary wygiety kapsel po piwie. a chociaz jedna buteleczka bimbry nie znalazlaby sie do wyslania za wode tu do mnie?
mowisz i masz podaj adres a Twoje modly zostana wysluchane przez Twojego Mistrza mrgreen *zaczyna zapakowywac 4 butelki bimberku w szara paczke* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 4:36 am
racqel BeeWolf_san Dobrze dobrze Generał dostanie order poswiecenia, stary wygiety kapsel po piwie. a chociaz jedna buteleczka bimbry nie znalazlaby sie do wyslania za wode tu do mnie? pomyslimy pomyslimy, ale jak pewnie zauwarzyles pustkami Ruska twierdza swieci. evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 6:17 am
heart The Beatles [Revolver #14] Tomorrow Never Knows [2:57] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 7:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 7:12 am
oi oi oi wpadlem sie tylko przywitac bo ide sie uczyc... *poszedl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:20 am
Kiray oi oi oi wpadlem sie tylko przywitac bo ide sie uczyc... *poszedl* no nie no co to sie dzieje, generał kiray sie uczy, voodki brakuje, kobiet niema. crying nastały cierzkie czasy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 11:46 am
rofl bry wieczor mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 11:55 pm
Twisted_Exile rofl bry wieczor mrgreen twisted gutenmorgen znaczy sie. Jakos sie ostatnio mijamy partizany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 3:28 am
racqel Twisted_Exile rofl bry wieczor mrgreen twisted gutenmorgen znaczy sie. Jakos sie ostatnio mijamy partizany. mijamy sie i to jak cholera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 6:29 am
BeeWolf_san racqel Twisted_Exile rofl bry wieczor mrgreen twisted gutenmorgen znaczy sie. Jakos sie ostatnio mijamy partizany. mijamy sie i to jak cholera.
UGABUGA MADA FAKIN SZIT OI! *bierze butelke bimbru i oproznia za jednym razem* mijamy sie jak kormorany z zima....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 6:48 am
witam towarzyszy PuStKa tu *spija sie i zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 6:54 am
* zwawym krokiem defiladowym zbliza sie do discomisia i czympredzej laduje mu kilka kopow na zeberka *
nie spac mi tu rekructwo szczeniackie, po po niemiecku zaczne szprechen i dopiero bedzie!
Masz tu karabin * podaje mu drewnianego kalacha * bierz osprzet i na poligon !
razdwa, razdwa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|