|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:43 pm
SERAFIN-VAMPIRE Kukus crying crying jestem złym człowiekiem crying crying pobiłem pijanego pana w autobusie crying crying crying crying jestem złym człowiekiem crying crying cze kukus a za co go pobiłes bo usiadł obok mnie, złapał mnie za torbę i się przyczepił... coś gadał... i strasznie agresywny był... więc go kilka razy poprosiłem, żeby się odpi...stosunkował [tak brzmi poprawniej politycznie] a kiedy to nie poskutkowało zastosowałem środek przymusu ostatecznego [tzw. Polski prezent]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:43 pm
MissTao BeeWolf_san URA>>> MELANIA hura ... włacza muzyke .. tylek w prawo tylek w lewo ... podskok i obrocik ... łapie tao za noge i zaczyna Podskakiwac ...! sweatdrop Czesc kateczko przyłaczysz sie do szalenstwa poniedzialkowej nocy ? KK wiem wiem .. Bee, zostaw moja noge, jesli nie chcesz dostac zwinieta gazeta... (ta metode musze stosowac na psie jednego mojego znajomka xp ) a ja tylko wtedy gdy mój pies ma cieczke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:44 pm
SERAFIN-VAMPIRE MissTao BeeWolf_san URA>>> MELANIA hura ... włacza muzyke .. tylek w prawo tylek w lewo ... podskok i obrocik ... łapie tao za noge i zaczyna Podskakiwac ...! sweatdrop Czesc kateczko przyłaczysz sie do szalenstwa poniedzialkowej nocy ? KK wiem wiem .. Bee, zostaw moja noge, jesli nie chcesz dostac zwinieta gazeta... (ta metode musze stosowac na psie jednego mojego znajomka xp ) a ja tylko wtedy gdy mój pies ma cieczke jako niedoszly Dentysta powiem ci ze psy cieczki nie maja tylko ..Suczki !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:44 pm
dlaczego ja mam takich choryk przyjaciuł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:48 pm
Serafin co z twoja twarzą?? Czesć dzieci!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:48 pm
SERAFIN-VAMPIRE dlaczego ja mam takich choryk przyjaciuł oj nie wiem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:50 pm
SERAFIN-VAMPIRE dlaczego ja mam takich choryk przyjaciuł Bo Moim bratem jest Kukus i Ozzwald, znam Desta ..wiec ktos musi miec dziwnieszych znajomych przykro mi ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mamunia Serafin co z twoja twarzą?? Czesć dzieci!! powiedzmy, że nie jest on sobowtoorem Anthony'ego Kiedis'a wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san jako niedoszly Dentysta powiem ci ze psy cieczki nie maja tylko ..Suczki ! a czy ja powiedziałem jakiej płuci jest moja kochana psina blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:51 pm
Mamunia Serafin co z twoja twarzą?? Czesć dzieci!! nic to tylko maska a ciri znowu ma swojego doła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:52 pm
BeeWolf_san SERAFIN-VAMPIRE dlaczego ja mam takich choryk przyjaciuł Bo Moim bratem jest Kukus i Ozzwald, znam Desta ..wiec ktos musi miec dziwnieszych znajomych przykro mi ... xd może dlatego, że lubisz mange... a wszyscy mangowcy to dziwaki... wystarczy spojrzeć na mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:52 pm
SERAFIN-VAMPIRE Mamunia Serafin co z twoja twarzą?? Czesć dzieci!! nic to tylko maska a ciri znowu ma swojego doła Dorwe ją w szkole i wimiziam.. jak ja opuszczałam miały wspaniały humor...ah te dzieci, zostawic na chwile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:53 pm
Kukus BeeWolf_san SERAFIN-VAMPIRE dlaczego ja mam takich choryk przyjaciuł Bo Moim bratem jest Kukus i Ozzwald, znam Desta ..wiec ktos musi miec dziwnieszych znajomych przykro mi ... xd może dlatego, że lubisz mange... a wszyscy mangowcy to dziwaki... wystarczy spojrzeć na mnie ta tylko że ten o ktorym mysle mange kojaży tylko z dragon ballem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:53 pm
BeeWolf_san Kukus *wali Bee w głowe miotłą* opanuj się, nie roob z nogawką Tao tego co Barry z Ozzwaldową... to jest paskudne xp sweatdrop no dobrze panie Kukusie ... bede grzecznym Wolfem ... puszcza Tao ktora grozi mi Gazeta ... crying A co on ci robi ze go stukasz gazetOM no wlasnie nie wiem dokladnie o co mu chodzi... tez mnie lapie za noge... i jakos dziwnie sie zaczyna zachowywac... nie wejde w szczegoly, sa nieco drastyczne xp w kazdym razie gazeta stopuje jego podejrzane zapedy - teraz juz nawet sam jej widok blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 12:55 pm
MissTao BeeWolf_san Kukus *wali Bee w głowe miotłą* opanuj się, nie roob z nogawką Tao tego co Barry z Ozzwaldową... to jest paskudne xp sweatdrop no dobrze panie Kukusie ... bede grzecznym Wolfem ... puszcza Tao ktora grozi mi Gazeta ... crying A co on ci robi ze go stukasz gazetOM no wlasnie nie wiem dokladnie o co mu chodzi... tez mnie lapie za noge... i jakos dziwnie sie zaczyna zachowywac... nie wejde w szczegoly, sa nieco drastyczne xp w kazdym razie gazeta stopuje jego podejrzane zapedy - teraz juz nawet sam jej widok blaugh aha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|