|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2012 5:36 pm
Molylepke Malreni Én a Boku no Pico-ból... Apropó... Kell valakinek alkímiával előállított fejlődő tárgy? Idióta. biggrin Amúgy az előállított különbözik bármiben is az eredetitől? Mennyit kaszálsz ezen? biggrin Edit:Guild-nél nem lehet beállítani, hogy a legutoljára hozzászólt topicoknál ne csak a legutolsó 5-öt mutassa? A miénk még nem is nagy guild, úgyhogy el nem tudom képzelni, hogy hogy bírják a nagyobb (és aktívabb) céhek... stare Igen, bosszant. Nem, semmiben sem különbözik az alkímiával előállított az eredetiektől. És hogy mennyit kaszálok? Lássuk csak... Maradjunk a Fausto's Bottle-nál. Egy Formula hozzá, 2-300k, kell hozzá alapanyag, 25-30k és egy Stardust 250-300k, előállítás 3k. Egy Fausto's Bottle Alchemized összköltsége, úgy 400-500k, a végtermék piaci értéke 30k. Egyéb kérdés?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2012 12:22 pm
Malreni Nem, semmiben sem különbözik az alkímiával előállított az eredetiektől. És hogy mennyit kaszálok? Lássuk csak... Maradjunk a Fausto's Bottle-nál. Egy Formula hozzá, 2-300k, kell hozzá alapanyag, 25-30k és egy Stardust 250-300k, előállítás 3k. Egy Fausto's Bottle Alchemized összköltsége, úgy 400-500k, a végtermék piaci értéke 30k. Egyéb kérdés? Ez aztán bíznisz a javából. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2012 1:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2012 10:39 am
Ki a franc az a Csézi? (A Számkivetettet vártam és láttam annak az undorító féregnek (Hajdú Péter) nyálkás műsorának reklámját és ott picsogott valami pina.)
Ez a kérdés inkább filozófikus, mint valós kérdés, de ettől függetlenül örülnék a válaszoknak.
edit: Lehet, hogy érzéketlennek tűnök... hát... az is vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2012 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2012 10:59 pm
Kivágtam néhány olcsó vackot a boltomba, amik csak az inventory-mban foglalták a helyet, nem szoktam őket felvenni, akkor meg minek? Olcsók, vegyétek, míg van mit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2012 7:02 am
Nincs valakinek egy fölösleges Passionate Knight Venus-a? xd Megköszönném ha hajlandó lenne eladni.. biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2012 8:23 am
Nincs, nem is volt. Én meg nagy valószínűséggel egy Picolitrosso's Urn-re fogok gyűjteni (apropó, közeleg a velencei karnevál 3nodding )
Egy kis ACTA-hír: valahol azt olvastam, hogy holnap megint elsötétül a Wikipédia, ezúttal az ACTA ellen való tiltakozás gyanánt. Kíváncsi vagyok, megint elsötétülnek/tiltakoznak-e más oldalak is, talán a Gaia is. (Vagy nem).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2012 9:25 am
ÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN NOTCH EGY ISTEN, HA EZ ÖSSZEJÖNÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 8:44 am
Baszhatjuk, már alá van írva.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 10:43 am
Más téma, de gyerekek, ha valaki tud, akkor küldjön már ilyen valentin-borzalmat, cserébe én is küldök. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2012 10:56 am
Molylepke ÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN NOTCH EGY ISTEN, HA EZ ÖSSZEJÖNÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN Bocs a triplázásért, de update: Imádom Tim Schafer-t. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 12:18 am
Molylepke Molylepke ÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN NOTCH EGY ISTEN, HA EZ ÖSSZEJÖNÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN Bocs a triplázásért, de update: Imádom Tim Schafer-t. whee Remélem, nem csak platformra fog kijönni... Egy PC változatnak örülnék. Bár... látván az Alice Madness Returns bukását én már végképp kétkedve fogadok minden új folytatást vagy remake-et... És némi aktualitás: VÉGRE VANNAK MÁSFAJTA ALSÓK IS A BOLTOKBAN!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|