|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:49 am
Lavagetas_heqetai Delein Cirilla Delein Avsko Ciri! Papap Sun! Jejku �›piaca jestem == Delein *przytulas* a czemu zmeciona? sad Spiaca, nie zmeczona...jakos ostatnio sie nie wysypiam == wybacz nie bylomnie troszke, witaj spiaca? ja tez niedawno wszedlem do domu prosto z uczelni :/*przytula* Biedactwo...ja juz mam serdecznie dosc...doba jest stanowczo za krotka.. Avsko Lachosz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:51 am
Delein *przytula* Biedactwo...ja juz mam serdecznie dosc...doba jest stanowczo za krotka.. Avsko Lachosz XD o tak, bardzo krotka, widze nowe ciuszki, fajne^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:52 am
Lachosz_Targosz -Witam piekne panie- -Klania sie nisko- -Caluje w raczki- elo *rzuca sie juliii na szyje* eeeeeeeee co MUSIALAS dzis zrobic [jezuuuuuuuuuuuuu jak ja kocham cie wqrzac blaugh xd ) cir ja tesh mam powody... chyba bardziej natury filozof niz pryw ale czy to wazne??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:53 am
Lavagetas_heqetai Delein *przytula* Biedactwo...ja juz mam serdecznie dosc...doba jest stanowczo za krotka.. Avsko Lachosz XD o tak, bardzo krotka, widze nowe ciuszki, fajne^^ Dziękuje ^^ teraz poluje na buty...szkoda tylko,z e szalikow nie ma w normalnych kolorach, tylko jakias lila-roz ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:54 am
Baliaur Lachosz_Targosz -Witam piekne panie- -Klania sie nisko- -Caluje w raczki- elo *rzuca sie juliii na szyje* eeeeeeeee co MUSIALAS dzis zrobic [jezuuuuuuuuuuuuu jak ja kocham cie wqrzac blaugh xd ) cir ja tesh mam powody... chyba bardziej natury filozof niz pryw ale czy to wazne?? heh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:55 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein *przytula* Biedactwo...ja juz mam serdecznie dosc...doba jest stanowczo za krotka.. Avsko Lachosz XD o tak, bardzo krotka, widze nowe ciuszki, fajne^^ Dziękuje ^^ teraz poluje na buty...szkoda tylko,z e szalikow nie ma w normalnych kolorach, tylko jakias lila-roz == a ja juz ie poluje na nic, mam gacie, skarpetki i spodnie i wystarczy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:56 am
Cirilla Baliaur Lachosz_Targosz -Witam piekne panie- -Klania sie nisko- -Caluje w raczki- elo *rzuca sie juliii na szyje* eeeeeeeee co MUSIALAS dzis zrobic [jezuuuuuuuuuuuuu jak ja kocham cie wqrzac blaugh xd ) cir ja tesh mam powody... chyba bardziej natury filozof niz pryw ale czy to wazne?? heh xd wiesh tylko takie tam przemyslenia ze jestem beznadziejna i doniczego sie nienadaje.... bla bla bla..... beznadziej.. jak ten swiat... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:57 am
Baliaur Lachosz_Targosz -Witam piekne panie- -Klania sie nisko- -Caluje w raczki- elo *rzuca sie juliii na szyje* eeeeeeeee co MUSIALAS dzis zrobic [jezuuuuuuuuuuuuu jak ja kocham cie wqrzac blaugh xd ) cir ja tesh mam powody... chyba bardziej natury filozof niz pryw ale czy to wazne?? MUSIAł-a ... stare -W melinie tez to zauwarzylem-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:58 am
Baliaur wiesh tylko takie tam przemyslenia ze jestem beznadziejna i doniczego sie nienadaje.... bla bla bla..... beznadziej.. jak ten swiat... crying no to chorujesz na te chorobe co co druga nastolatka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:59 am
Cirilla Baliaur wiesh tylko takie tam przemyslenia ze jestem beznadziejna i doniczego sie nienadaje.... bla bla bla..... beznadziej.. jak ten swiat... crying no to chorujesz na te chorobe co co druga nastolatka xd wiem sweatdrop i to jest najgorsze........... ale ja tak nie zawsze tylko czasmi jakos tak czuje sie..... dobra niewazne domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:00 am
Baliaur Cirilla Baliaur wiesh tylko takie tam przemyslenia ze jestem beznadziejna i doniczego sie nienadaje.... bla bla bla..... beznadziej.. jak ten swiat... crying no to chorujesz na te chorobe co co druga nastolatka xd wiem sweatdrop i to jest najgorsze........... ale ja tak nie zawsze tylko czasmi jakos tak czuje sie..... dobra niewazne domokun mów, mów, chętnie wyslucham (boshe zaczynam sie zachowywac jak psycholog) stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:01 am
Delein Ciri dziękuje dziekuje dziekuje *uściiisk* biggrin nie ma za co, przeciez to niewiele 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:02 am
Cirilla Delein Ciri dziękuje dziekuje dziekuje *uściiisk* biggrin nie ma za co, przeciez to niewiele 3nodding Nie liczy sie suma, liczy sie gest ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:02 am
Cirilla Baliaur Cirilla Baliaur wiesh tylko takie tam przemyslenia ze jestem beznadziejna i doniczego sie nienadaje.... bla bla bla..... beznadziej.. jak ten swiat... crying no to chorujesz na te chorobe co co druga nastolatka xd wiem sweatdrop i to jest najgorsze........... ale ja tak nie zawsze tylko czasmi jakos tak czuje sie..... dobra niewazne domokun mów, mów, chętnie wyslucham (boshe zaczynam sie zachowywac jak psycholog) stressed sweatdrop ... moj kotekmmi zwial rok temu nadala mi jego brakuje (ja heart go) czuje sie niepotrzebna stracilam przyjaciolke jakos taka nieobecna .................................. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|