|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:03 am
Twisted_Exile Kiray to nie temat do bumpowania do kurwy nedzy... szeregowy jeszcze jeden taki wybryk to......wpierdol mrgreen wpierdol czy wypierdol...khem znaczy losowe potraktowanie rofl mrgreen twisted najpierw wpierdol-wpierdol a pozniej wypierdol-wypierdol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:37 am
jak mnie to slowo irytujeeee stare a jak jestem zirytowana to jestem zlaaaaa stare bardzo zlaaa stare mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:37 am
Kiray Twisted_Exile Kiray to nie temat do bumpowania do kurwy nedzy... szeregowy jeszcze jeden taki wybryk to......wpierdol mrgreen wpierdol czy wypierdol...khem znaczy losowe potraktowanie rofl mrgreen twisted najpierw wpierdol-wpierdol a pozniej wypierdol-wypierdol... a tak wogole to gdzie Ci noww przyjeci o ile pamietam to wg ragulaminu powinni dawno sie zameldowac a tu ani widu ani slychu mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:40 am
Twisted_Exile a tak wogole to gdzie Ci noww przyjeci o ile pamietam to wg ragulaminu powinni dawno sie zameldowac a tu ani widu ani slychu mrgreen twisted trzeba cos z tym zrobic... General Revcat jak sie zjawi to bedzie musial nauczyc ich jakas dyscypliny i rygoru...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:41 am
Kiray Twisted_Exile a tak wogole to gdzie Ci noww przyjeci o ile pamietam to wg ragulaminu powinni dawno sie zameldowac a tu ani widu ani slychu mrgreen twisted trzeba cos z tym zrobic... General Revcat jak sie zjawi to bedzie musial nauczyc ich jakas dyscypliny i rygoru... oj kto jak kto ale on sie do tego idealnie nadaje ...heh to jeszcze kazdy z pomniejszych generalow powinien byc za cos odpowiedzialny xd *przeszukuje jego kieszenie wposzukiwaniu bimberku* whee mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:44 am
Twisted_Exile kazdy z pomniejszych generalow powinien byc za cos odpowiedzialny malenka nie kombinuj.... *podaje swoja uniwersalna butelke bimbru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:45 am
Kiray Twisted_Exile kazdy z pomniejszych generalow powinien byc za cos odpowiedzialny malenka nie kombinuj.... *podaje swoja uniwersalna butelke bimbru* Bo co Ty nie chcesz byc za nic odpowiedzialny cool *bierze butelke i przysysa sie od bimberku* whee jak zawsze wysmienity mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:49 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile kazdy z pomniejszych generalow powinien byc za cos odpowiedzialny malenka nie kombinuj.... *podaje swoja uniwersalna butelke bimbru* Bo co Ty nie chcesz byc za nic odpowiedzialny cool *bierze butelke i przysysa sie od bimberku* whee jak zawsze wysmienity mrgreen twisted ja jestem odpowiedzialny za wiele rzeczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:51 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile kazdy z pomniejszych generalow powinien byc za cos odpowiedzialny malenka nie kombinuj.... *podaje swoja uniwersalna butelke bimbru* Bo co Ty nie chcesz byc za nic odpowiedzialny cool *bierze butelke i przysysa sie od bimberku* whee jak zawsze wysmienity mrgreen twisted ja jestem odpowiedzialny za wiele rzeczy... *prycha* tak a za co jeses odpowiedzialny cool *pije bimber i wyciaga swoja zakurzona bron* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:54 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile kazdy z pomniejszych generalow powinien byc za cos odpowiedzialny malenka nie kombinuj.... *podaje swoja uniwersalna butelke bimbru* Bo co Ty nie chcesz byc za nic odpowiedzialny cool *bierze butelke i przysysa sie od bimberku* whee jak zawsze wysmienity mrgreen twisted ja jestem odpowiedzialny za wiele rzeczy... *prycha* tak a za co jeses odpowiedzialny cool *pije bimber i wyciaga swoja zakurzona bron* mrgreen twisted to moze ja juz bede szedl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:55 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile kazdy z pomniejszych generalow powinien byc za cos odpowiedzialny malenka nie kombinuj.... *podaje swoja uniwersalna butelke bimbru* Bo co Ty nie chcesz byc za nic odpowiedzialny cool *bierze butelke i przysysa sie od bimberku* whee jak zawsze wysmienity mrgreen twisted ja jestem odpowiedzialny za wiele rzeczy... *prycha* tak a za co jeses odpowiedzialny cool *pije bimber i wyciaga swoja zakurzona bron* mrgreen twisted to moze ja juz bede szedl... sad ...na serio czy tylko nie kcesz udzielic odpowiedzi? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:58 am
Twisted_Exile sad ...na serio czy tylko nie kcesz udzielic odpowiedzi? twisted to i to... pirate musze ogarnac pokoj a pozniej sie pouczyc narazie *dyskretne mac mac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:59 am
Kiray Twisted_Exile sad ...na serio czy tylko nie kcesz udzielic odpowiedzi? twisted to i to... pirate musze ogarnac pokoj a pozniej sie pouczyc narazie *dyskretne mac mac* to papa *klaps na pozegnanie * mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 5:46 am