|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:18 am
BeeWolf_san Yumehayla Haha, pora na codzienna porcje chwalenia sie XDDDDDDDDDD Smok MurasakiMurasaki i ShavrisShavri to moja postac rpg-owa...a Saki to z zalozenia jego sluga stare ... idz mnie z tad bo cie zbanuje zaladnie rysujesz i masz zabardzo wywinienta wyobraznie .... ja tez chcem tak wink ... xd obrazeczki sa heart super Bana za rysunki gonk xd ? Ech...czego to sie czlowiek dowiaduje...nie to nie, wiecej wam nic nie pokaze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:19 am
BeeWolf_san Danii BeeWolf_san eje j ej ej ... co ja powiedzialem bo nie wiem nie pamietam .. confused ? ...?? sweatdrop To co mi powiedziałeś za slowa ("Nudze sie") No i nadal nie pamietam ??!?! sweatdrop stressed wyjasnij mi bo narazie zglupialem ... nie niebende nic wyjasniala exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:22 am
Yumehayla BeeWolf_san Yumehayla Haha, pora na codzienna porcje chwalenia sie XDDDDDDDDDD Smok MurasakiMurasaki i ShavrisShavri to moja postac rpg-owa...a Saki to z zalozenia jego sluga stare ... idz mnie z tad bo cie zbanuje zaladnie rysujesz i masz zabardzo wywinienta wyobraznie .... ja tez chcem tak wink ... xd obrazeczki sa heart super Bana za rysunki gonk xd ? Ech...czego to sie czlowiek dowiaduje...nie to nie, wiecej wam nic nie pokaze stare hehe xd Czy ty na lekcjach nic nie robisz tylko rysujesz ?? :> wiem zeci to genialnie wychodzi, masz swietne pomysly i wogole ... ale to mnie przeraza ja tyż chce a nie ja musze mazac jak kora pazurem .. Danii nie niebende nic wyjasniala exclaim No jak male dziecko ... wyjasnij wujkowi BeeWolfowi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:22 am
O.o ... chyba cie nie znam *podbiega i wyciaga lapke* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:23 am
Lethiel O.o ... chyba cie nie znam *podbiega i wyciaga lapke* whee Ano, jeszcze sie nie znamy biggrin >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:23 am
dziendobry wszytskim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:24 am
BeeWolf_san Danii nie niebende nic wyjasniala exclaim No jak male dziecko ... wyjasnij wujkowi BeeWolfowi ... nie nie nie xp ne powiem wujkowi nic nie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:25 am
Suney dziendobry wszytskim biggrin heyka suney
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:26 am
Suney dziendobry wszytskim biggrin czesc! zmartwienia sa bezuzyteczne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Lethiel O.o ... chyba cie nie znam *podbiega i wyciaga lapke* whee Ano, jeszcze sie nie znamy biggrin > 4laugh *przytula* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
widze ze sie duzo zmienilo od czasu gdy wyjechalem sweatdrop ...tyle nowych imion smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san hehe xd Czy ty na lekcjach nic nie robisz tylko rysujesz ?? :> Eme...nooooo sweatdrop ...tak xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|