|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:38 am
halo jest tu ktoś jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:44 am
a tak co powiesz ciekawego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:48 am
zAGRAJMY W MANGOWE PYTANKA! Ja zadaje jedno pytanie, a jeśli na nie odpowiesz, ty zadajesz następne pytanie itakdalej...(najlepiej rób QUOTE`Y) 1. Skąd w hellsingu autor wziął imię ALUCARD <--- ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:49 am
Cremmy zAGRAJMY W MANGOWE PYTANKA! Ja zadaje jedno pytanie, a jeśli na nie odpowiesz, ty zadajesz następne pytanie itakdalej...(najlepiej rób QUOTE`Y) 1. Skąd w hellsingu autor wziął imię ALUCARD <--- ? juz je słyszałem przeczytaj to od tyłu wyjdzie dracula
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:51 am
SERAFIN-VAMPIRE Cremmy zAGRAJMY W MANGOWE PYTANKA! Ja zadaje jedno pytanie, a jeśli na nie odpowiesz, ty zadajesz następne pytanie itakdalej...(najlepiej rób QUOTE`Y) 1. Skąd w hellsingu autor wziął imię ALUCARD <--- ? juz je słyszałem przeczytaj to od tyłu wyjdzie dracula NIOP! tera ty zadoj pytanko (manga/anime)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:53 am
z kąd wzieło sie imie Videl jednej z bochaterek konicówki seri bdz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:55 am
SERAFIN-VAMPIRE z kąd wzieło sie imie Videl jednej z bochaterek konicówki seri bdz Lediv , Videl-ec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:56 am
Cremmy SERAFIN-VAMPIRE z kąd wzieło sie imie Videl jednej z bochaterek konicówki seri bdz Lediv , Videl-ec? albo masz gdzieąs błąd bo jak nie to nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:58 am
SERAFIN-VAMPIRE Cremmy SERAFIN-VAMPIRE z kąd wzieło sie imie Videl jednej z bochaterek konicówki seri bdz Lediv , Videl-ec? albo masz gdzieąs błąd bo jak nie to nie DEVIL!!! po przestawieniu literek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 4:59 am
Cremmy SERAFIN-VAMPIRE Cremmy SERAFIN-VAMPIRE z kąd wzieło sie imie Videl jednej z bochaterek konicówki seri bdz Lediv , Videl-ec? albo masz gdzieąs błąd bo jak nie to nie DEVIL!!! po przestawieniu literek! zgadłes no twoja kolej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|