|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:33 pm
Kukus BeeWolf_san Ty ja w ten sposob bardzo wystraszysz ... KK pytałeś sie go ?? nie widziałem się dziś z nim... jest niedziela... pewnie siedzi u Davida lub poszedł do Bastylii [ a ja jestem nieogolony i nie chce mi się stroić, żeby iść do Bastylii, a w tym stanie to wstyd się tam pokazać... poza tym, ja się nie pokazuję bez pięknej kobiety pod rękę] Ale sie zapytaj bo to był by cenny nabytek na sajda biggrin ... Bo ja Yaoi nie bede ogladał ..! xd ty sie ostatnio zemmna pokazujesz :> scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:34 pm
Cirilla Kukus Cirilla a po co to serce? eek stare by okazać wdzięczność... prawdopodobnie wink xd jestes pewien? sweatdrop ja jestem pewien że to tylko wdzięczność
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:34 pm
Cirilla Kukus Cirilla a po co to serce? eek stare by okazać wdzięczność... prawdopodobnie wink xd jestes pewien? sweatdrop nie... ale nawet jeśli chłopaki mają jakieś bliższe stosunki to w żaden sposób mi to nie przeszkadza... pooki mnie nie nagabują to niech sobie robią co chcą... nie ma w regulaminie punktu zabraniającego wstępu osobom o odmiennych zainteresowaniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:35 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:37 pm
Kukus Cirilla Kukus Cirilla a po co to serce? eek stare by okazać wdzięczność... prawdopodobnie wink xd jestes pewien? sweatdrop nie... ale nawet jeśli chłopaki mają jakieś bliższe stosunki to w żaden sposób mi to nie przeszkadza... pooki mnie nie nagabują to niech sobie robią co chcą... nie ma w regulaminie punktu zabraniającego wstępu osobom o odmiennych zainteresowaniach eek sweatdrop dzieki, dobrze wiedziec ze jestesmy tolerancyjni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san Ty ja w ten sposob bardzo wystraszysz ... KK pytałeś sie go ?? nie widziałem się dziś z nim... jest niedziela... pewnie siedzi u Davida lub poszedł do Bastylii [ a ja jestem nieogolony i nie chce mi się stroić, żeby iść do Bastylii, a w tym stanie to wstyd się tam pokazać... poza tym, ja się nie pokazuję bez pięknej kobiety pod rękę] Ale sie zapytaj bo to był by cenny nabytek na sajda biggrin ... Bo ja Yaoi nie bede ogladał ..! xd ty sie ostatnio zemmna pokazujesz :> scream ale jak z tobą łażę, to ja mam sukienkę... a ty nosisz spodnie... i bez świństw a w Bastylii to ja z prawdziwą kobietą się pojawiam... z resztą, kiedyś możemy się z jakimiś ładnymi paniami tam wybrać, miłe miejsce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Cirilla Kukus Cirilla a po co to serce? eek stare by okazać wdzięczność... prawdopodobnie wink xd jestes pewien? sweatdrop nie... ale nawet jeśli chłopaki mają jakieś bliższe stosunki to w żaden sposób mi to nie przeszkadza... pooki mnie nie nagabują to niech sobie robią co chcą... nie ma w regulaminie punktu zabraniającego wstępu osobom o odmiennych zainteresowaniach ja tam do tych zabaw o jakich ty myślisz wole dziewczynki nie chłopców mam normalną orietacje sekxualną
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:39 pm
Silver_day SERAFIN-VAMPIRE spoko jak ja m穥 że nie to nie ty mi bumpujesz to ja cie troche dofinansowałem jeszcze raz wielkie dzienki biggrin naprawde nie ma za co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:42 pm
Kukus BeeWolf_san ty sie ostatnio zemmna pokazujesz :> scream ale jak z tobą łażę, to ja mam sukienkę... a ty nosisz spodnie... i bez świństw a w Bastylii to ja z prawdziwą kobietą się pojawiam... z resztą, kiedyś możemy się z jakimiś ładnymi paniami tam wybrać, miłe miejsce No wiem .. wiem .. Ale calkiem ladnie ci w sukience wiesz .. ten facet w metrze co sie podrywal sie nabral a mowilem zebys sie nie golil .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:43 pm
SERAFIN-VAMPIRE ja tam do tych zabaw o jakich ty myślisz wole dziewczynki nie chłopców mam normalną orietacje sekxualną Serafinku, przecie ja żartuję, nie nerwuj się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Cirilla eek sweatdrop dzieki, dobrze wiedziec ze jestesmy tolerancyjni wink hola, hola nie rozpędzaj się tak... właśnie przyładowałaś oksymoronem jakich mało "tolerancyjny Kukus"... mi daleko do tolerancji... po prostu moowie, że nie ma w regulaminie punku zapraniającego takich kontakt箮. nie moowię, że to pochwalam wątpie żeby kto kolwiek z hetro pochwalał chomo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lol.. tajniasto mnie odgonili od kompooterka.. ale jush jestem whee 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:44 pm
SERAFIN-VAMPIRE Kukus Cirilla eek sweatdrop dzieki, dobrze wiedziec ze jestesmy tolerancyjni wink hola, hola nie rozpędzaj się tak... właśnie przyładowałaś oksymoronem jakich mało "tolerancyjny Kukus"... mi daleko do tolerancji... po prostu moowie, że nie ma w regulaminie punku zapraniającego takich kontakt箮. nie moowię, że to pochwalam wątpie żeby kto kolwiek z hetro pochwalał chomo ej no mi nie przeszkadza homo chociaz jestem hetero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|