|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:24 pm
Delisa musze juz leciec sad sad sad *przytulasy dla wszystkich ^^* bede jutro moze nawet przed szkola ^^ nie ide jeszcze spac ale DOBRANOC ^^ 3m sie, Delisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:25 pm
SERAFIN-VAMPIRE Delisa musze juz leciec sad sad sad *przytulasy dla wszystkich ^^* bede jutro moze nawet przed szkola ^^ nie ide jeszcze spac ale DOBRANOC ^^ dobranoc jezu stary dzienki *bije poklony* biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel ?? .... xd .... ona jest moja donatorką blaugh .. ja tylko dziekooje xd *przytula Sayo* czuje, że moja pozycja na szczycie listy jest zagrożona... chyab musze ją upewnić blaugh pi.es. Isobelle bardzo cię polubił... a to znacząca rzecz, bo on z reguły wszystkich traktuje trochę wyniośle... żadko się spoufala... zauroczyłaś go, normalnie, Bejbe wink kogo ona nie zauroczyła? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day SERAFIN-VAMPIRE Delisa musze juz leciec sad sad sad *przytulasy dla wszystkich ^^* bede jutro moze nawet przed szkola ^^ nie ide jeszcze spac ale DOBRANOC ^^ dobranoc jezu stary dzienki *bije poklony* biggrin heart niema za co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day SERAFIN-VAMPIRE Delisa musze juz leciec sad sad sad *przytulasy dla wszystkich ^^* bede jutro moze nawet przed szkola ^^ nie ide jeszcze spac ale DOBRANOC ^^ dobranoc jezu stary dzienki *bije poklony* biggrin heart a po co to serce? eek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:26 pm
Sayokun xd heart 'podnosi, zanosi na fotelik siada obok przytula i całuje' heart xd xd *przytuuuula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:27 pm
BeeWolf_san Ty ja w ten sposob bardzo wystraszysz ... KK pytałeś sie go ?? nie widziałem się dziś z nim... jest niedziela... pewnie siedzi u Davida lub poszedł do Bastylii [ a ja jestem nieogolony i nie chce mi się stroić, żeby iść do Bastylii, a w tym stanie to wstyd się tam pokazać... poza tym, ja się nie pokazuję bez pięknej kobiety pod rękę]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Silver_day SERAFIN-VAMPIRE Delisa musze juz leciec sad sad sad *przytulasy dla wszystkich ^^* bede jutro moze nawet przed szkola ^^ nie ide jeszcze spac ale DOBRANOC ^^ dobranoc jezu stary dzienki *bije poklony* biggrin heart niema za co jest za co biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun xd heart 'podnosi, zanosi na fotelik siada obok przytula i całuje' heart xd xd *przytuuuula* 4laugh mmmmmm xd heart 'całuje' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:28 pm
Lethiel Kukus Lethiel ?? .... xd .... ona jest moja donatorką blaugh .. ja tylko dziekooje xd *przytula Sayo* czuje, że moja pozycja na szczycie listy jest zagrożona... chyab musze ją upewnić blaugh pi.es. Isobelle bardzo cię polubił... a to znacząca rzecz, bo on z reguły wszystkich traktuje trochę wyniośle... żadko się spoufala... zauroczyłaś go, normalnie, Bejbe wink lol.. O.o .... hieh.. on jest milusi 3nodding whee ano nietypowy gość, oryginał jakich mało blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:30 pm
Cirilla Silver_day SERAFIN-VAMPIRE Delisa musze juz leciec sad sad sad *przytulasy dla wszystkich ^^* bede jutro moze nawet przed szkola ^^ nie ide jeszcze spac ale DOBRANOC ^^ dobranoc jezu stary dzienki *bije poklony* biggrin heart a po co to serce? eek stare by okazać wdzięczność... prawdopodobnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:31 pm
Kukus Cirilla a po co to serce? eek stare by okazać wdzięczność... prawdopodobnie wink xd jestes pewien? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:31 pm
Sayokun Lethiel Sayokun xd heart 'podnosi, zanosi na fotelik siada obok przytula i całuje' heart xd xd *przytuuuula* 4laugh mmmmmm xd heart 'całuje' heart xd .. ech ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|