|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:15 pm
SERAFIN-VAMPIRE Silver_day Delisa *przytulas dla Silvera Lethi i Cirilli ^^* jak tam u Was ? wink a no calkiem niezle biggrin jak tam zbiurka kasy ile ci brakuje no jescze troszke ale nieduzo (500g)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:16 pm
Telandrel Nie dokonca moj klimat, ale w pradze widzialem pokaz fontannowy do Barcelony czad. "Headlong"? szczeże nieznam mam troche od kumpla sam bym se też ściągnoł cos ale emul mi nawala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:16 pm
Sayokun Delisa *przytulas dla Silvera Lethi i Cirilli ^^* jak tam u Was ? wink a mnie nawet nie zauwarzyła sad wyliczylam ich bo oni mnie przytulali ^^ *bigprzytulas* widze cie widze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:18 pm
Sayokun Lethiel ?? .... xd .... ona jest moja donatorką blaugh .. ja tylko dziekooje xd *przytula Sayo* 'przytula lethiel' heart xd zauwarzyłem POKŁONY DLA CIRILLI - WIELKIEJ DONATORKI SŁODKIEJ LETHIEL xd 3nodding xd stressed sweatdrop 3nodding whee dzieki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:18 pm
Sayokun Lethiel ?? .... xd .... ona jest moja donatorką blaugh .. ja tylko dziekooje xd *przytula Sayo* 'przytula lethiel' heart xd zauwarzyłem POKŁONY DLA CIRILLI - WIELKIEJ DONATORKI SŁODKIEJ LETHIEL xd 3nodding mruu .. *wtoola sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:19 pm
Delisa Sayokun Delisa *przytulas dla Silvera Lethi i Cirilli ^^* jak tam u Was ? wink a mnie nawet nie zauwarzyła sad wyliczylam ich bo oni mnie przytulali ^^ *bigprzytulas* widze cie widze ^^ JEJ ^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:20 pm
Delisa Cirilla Delisa *przytulas dla Silvera Lethi i Cirilli ^^* jak tam u Was ? wink jakos leci... zycie plynie, ale mam dzis fajnowy humorek ^^ ciesze sie ^^ ja tez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:20 pm
Lethiel ?? .... xd .... ona jest moja donatorką blaugh .. ja tylko dziekooje xd *przytula Sayo* czuje, że moja pozycja na szczycie listy jest zagrożona... chyab musze ją upewnić blaugh pi.es. Isobelle bardzo cię polubił... a to znacząca rzecz, bo on z reguły wszystkich traktuje trochę wyniośle... żadko się spoufala... zauroczyłaś go, normalnie, Bejbe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:21 pm
xd heart 'podnosi, zanosi na fotelik siada obok przytula i całuje' heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:21 pm
musze juz leciec sad sad sad *przytulasy dla wszystkich ^^* bede jutro moze nawet przed szkola ^^ nie ide jeszcze spac ale DOBRANOC ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:22 pm
Delisa musze juz leciec sad sad sad *przytulasy dla wszystkich ^^* bede jutro moze nawet przed szkola ^^ nie ide jeszcze spac ale DOBRANOC ^^ dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa musze juz leciec sad sad sad *przytulasy dla wszystkich ^^* bede jutro moze nawet przed szkola ^^ nie ide jeszcze spac ale DOBRANOC ^^ dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa musze juz leciec sad sad sad *przytulasy dla wszystkich ^^* bede jutro moze nawet przed szkola ^^ nie ide jeszcze spac ale DOBRANOC ^^ DOBRANOC!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel ?? .... xd .... ona jest moja donatorką blaugh .. ja tylko dziekooje xd *przytula Sayo* czuje, że moja pozycja na szczycie listy jest zagrożona... chyab musze ją upewnić blaugh pi.es. Isobelle bardzo cię polubił... a to znacząca rzecz, bo on z reguły wszystkich traktuje trochę wyniośle... żadko się spoufala... zauroczyłaś go, normalnie, Bejbe wink Ty ja w ten sposob bardzo wystraszysz ... KK pytałeś sie go ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 12:23 pm
Kukus Lethiel ?? .... xd .... ona jest moja donatorką blaugh .. ja tylko dziekooje xd *przytula Sayo* czuje, że moja pozycja na szczycie listy jest zagrożona... chyab musze ją upewnić blaugh pi.es. Isobelle bardzo cię polubił... a to znacząca rzecz, bo on z reguły wszystkich traktuje trochę wyniośle... żadko się spoufala... zauroczyłaś go, normalnie, Bejbe wink lol.. O.o .... hieh.. on jest milusi 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|