|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 8:25 am
dobra w takim ukladzie spadam stad.... do zobaczenia pozniej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 8:26 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile eek Oi generale... eek twisted O.o to ja moze na patrol pojde............... gonk twisted po co ? od czego masz rekrutow i szeregowych? a zjadlo mi literki dlatego nic nie widac.... a tak poza tym to co slychac? mrgreen a swietnie a nawet lepiej dzis sie uczylismy low kick'ow *roznosi ja* i wkurzylam sie na bank ==" i doszlam do wniosku ze Plus GSM to buraki bo jakbym ja kcial wziasc u nich tel na abonametn musialbym i m kaucje dac na rachunek ==" wrrrrrrrrrrrr i wogle fajny dzien ^^ *przeszukuje jego kieszenie* a i moj pies szaleje bo sasiadow suka ma cieczke ==" rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 8:31 am
revcat dobra w takim ukladzie spadam stad.... do zobaczenia pozniej.... no i poszedl sobie bur...General jeden crying rofl mrgreen twisted ide jesc mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 8:41 am
revcat Twisted_Exile racqel opcy *podaje Miru san orzecha* scrush! poza tym RP to nie demokracja, wiec to w ogole jakies dziwne zarzuty. z tego co wiem to zarzuty sa wsparte dowodami ale to trzeba na kocura poczekac ehhhhhh twisted sa i wszyscy generalowie takowe otrzymali.... a jak ktos jeszcze sadzi ze zle postapilem to prosze mnie w takim razie ukarac..... o juz ja cie ukarze! poczekaj no. Tyle alkoholu w ciebie wleje, ze ci sie odechce na kilka godzin a pozniej powtorzymy torturen az do skutku czyli kursu pion-poziom. poczekaj no! p.s. listu na gai nie dostalem zadnego od tygodnia co najmniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 10:26 am
revcat Twisted_Exile racqel opcy *podaje Miru san orzecha* scrush! poza tym RP to nie demokracja, wiec to w ogole jakies dziwne zarzuty. z tego co wiem to zarzuty sa wsparte dowodami ale to trzeba na kocura poczekac ehhhhhh twisted sa i wszyscy generalowie takowe otrzymali.... a jak ktos jeszcze sadzi ze zle postapilem to prosze mnie w takim razie ukarac..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 11:51 pm
przypominam, ze jeszcze nic nie dostalem, chyba, ze mnie ktos tu w blad wprowadza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 1:15 am
Hyuga Neji 88 przyjac go?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 3:56 am
A co o nim wiesz? /Znacie moze jakis polski topic na Gaia Community/Barton Town?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 6:43 am
Kiray Hyuga Neji 88 przyjac go?
a nada sie towarzyszu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 6:50 am
revcat Kiray Hyuga Neji 88 przyjac go? a nada sie towarzyszu? te '88' mi sie nie podoba.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 7:12 am
opcy revcat Kiray Hyuga Neji 88 przyjac go? a nada sie towarzyszu? te '88' mi sie nie podoba......... ano. moze z nim konwersacje najpierw przeprowadz? p.s. poza tym jest za mlody.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 7:43 am
Czepie sie tej sprawy po raz ostatni, to wszystko wyglada jak w 'Procesie' Kafki, zostaje sie oskarzonym i wykonuje sie kare smierci a nie wiadomo za co...
btw: witam wszystkich obecnych, Rac: ja nie dodaje nikogo do FL, chyba ze ktos doda mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 11:11 am
witajcie odnosnie stopni-jestem przydupasem pomniejszym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 12:15 am
bry dzien Partyzanci mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 3:13 am
Miru san Czepie sie tej sprawy po raz ostatni, to wszystko wyglada jak w 'Procesie' Kafki, zostaje sie oskarzonym i wykonuje sie kare smierci a nie wiadomo za co...
btw: witam wszystkich obecnych, Rac: ja nie dodaje nikogo do FL, chyba ze ktos doda mnie wink
czy ty za przeproszeniem identycznie jak linkin nie umiesz czytac ze zrozumieniem? nie mam juz sily tlumaczyc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|