|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:29 am
Omega Sun Kukus Omega Sun Telandrel Zywo leci mi jak zwykle to sie znaczy powoli. Czy kyos mi w koncu wytlumaczy co sie kage stalo moze dlatego, ze to juz nie jest ta sama gildia co kiedys wiec niektorzy uciekaja sweatdrop witam wszystkich on nie uciekł... on zmienił nick i ava ale przeciez rozdal swoje rzeczy sweatdrop następny? sweatdrop nie wiem o co im się rozchodzi... może się sfrustrował brakiem możliwości regularnego dostępu do GAIi... albo też się obraził na cały świat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:30 am
Ba, Silver ty sie ciesz. Ja tam niesmialy jestem i znalezc sobie nikogo nie moge. Kukus - nie wiesz czemu sie calego swojego dobytku pozbyl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:30 am
Kukus ja tylko spełniam proźbę mojego przyjaciela, nooooooooooo crying crying crying crying *idzie do kąta i skręca sobie jointa* kurde, i tak źle i tak nie dobrze... tylko ty mnie kochasz, moja Mary *podpala misternie skręconą i namiętnie obślinioną maczugę* *fireballek gaśnie* . przeprasham.. nie smootaj ... sad *podbiega i przytuuuuula mocno* przepraaashaaam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:31 am
Telandrel Ba, Silver ty sie ciesz. Ja tam niesmialy jestem i znalezc sobie nikogo nie moge. Kukus - nie wiesz czemu sie calego swojego dobytku pozbyl. hehe ja to niesmialy to nie jestem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel lol... O.o ... cio siem stalo ?? O.o ech... nic ... Aś jaki jest tytuł piosenki Queenów z tymi laserami coś tam...??? z laserami ??!! ... kaś... przerashash mnie.. O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich czy toś widział noxsa123
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:33 am
Lethiel Kukus ja tylko spełniam proźbę mojego przyjaciela, nooooooooooo crying crying crying crying *idzie do kąta i skręca sobie jointa* kurde, i tak źle i tak nie dobrze... tylko ty mnie kochasz, moja Mary *podpala misternie skręconą i namiętnie obślinioną maczugę* *fireballek gaśnie* . przeprasham.. nie smootaj ... sad *podbiega i przytuuuuula mocno* przepraaashaaam... crying Eme Aś ... tio dosyć istotne... PS: nio już dobrze Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:35 am
Nerai Eme Aś ... tio dosyć istotne... kaś.. co istotne.. piosenk ?? .. ale ja naprawde nie wiem.. z laserami ?? ... powiedz cos wiecej co w niej jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:35 am
Lethiel Nerai Lethiel lol... O.o ... cio siem stalo ?? O.o ech... nic ... Aś jaki jest tytuł piosenki Queenów z tymi laserami coś tam...??? z laserami ??!! ... kaś... przerashash mnie.. O.o pewnie chodzi the invisible man
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:36 am
Lethiel Nerai Eme Aś ... tio dosyć istotne... kaś.. co istotne.. piosenk ?? .. ale ja naprawde nie wiem.. z laserami ?? ... powiedz cos wiecej co w niej jest nio to co miałas na płytce... "Leser coś tam with a leser bla..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:38 am
Nerai Lethiel Nerai Eme Aś ... tio dosyć istotne... kaś.. co istotne.. piosenk ?? .. ale ja naprawde nie wiem.. z laserami ?? ... powiedz cos wiecej co w niej jest nio to co miałas na płytce... "Leser coś tam with a leser bla..." .... uh... nie mam nic z laserem... O.o ... moze chodzi cio killer queen ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:38 am
SERAFIN-VAMPIRE Lethiel Nerai Aś jaki jest tytuł piosenki Queenów z tymi laserami coś tam...??? z laserami ??!! ... kaś... przerashash mnie.. O.o pewnie chodzi the invisible man Nie nie "Laser queen" chyba... nie pamietam tytułu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:39 am
Nerai SERAFIN-VAMPIRE Lethiel Nerai Aś jaki jest tytuł piosenki Queenów z tymi laserami coś tam...??? z laserami ??!! ... kaś... przerashash mnie.. O.o pewnie chodzi the invisible man Nie nie "Laser queen" chyba... nie pamietam tytułu crying niewiewm a może byś cos więcej zaspiewała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:39 am
Nerai SERAFIN-VAMPIRE Lethiel Nerai Aś jaki jest tytuł piosenki Queenów z tymi laserami coś tam...??? z laserami ??!! ... kaś... przerashash mnie.. O.o pewnie chodzi the invisible man Nie nie "Laser queen" chyba... nie pamietam tytułu crying kas...... xd xd xd ... killer queen xd .. tam nie ma nic o laserach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:40 am
Lethiel Nerai Lethiel Nerai Eme Aś ... tio dosyć istotne... kaś.. co istotne.. piosenk ?? .. ale ja naprawde nie wiem.. z laserami ?? ... powiedz cos wiecej co w niej jest nio to co miałas na płytce... "Leser coś tam with a leser bla..." .... uh... nie mam nic z laserem... O.o ... moze chodzi cio killer quin ?? Aha! to to! a ja byłam przekonana ze laser eek Dzięki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|