|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:13 am
Telandrel Zywo leci mi jak zwykle to sie znaczy powoli. Czy kyos mi w koncu wytlumaczy co sie kage stalo chyba nikt tego nie wie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:14 am
Telandrel Zywo leci mi jak zwykle to sie znaczy powoli. Czy kyos mi w koncu wytlumaczy co sie kage stalo moze dlatego, ze to juz nie jest ta sama gildia co kiedys wiec niektorzy uciekaja sweatdrop witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:15 am
Delein Silver_day dobra musze to powiedziec nieposiadanie kogos bliskiego jest straszne nawet nie ma co z czasem zrobic sad Powiedz cos czego nie wiem stare stare czesc Omega
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:15 am
Omega Sun Telandrel Zywo leci mi jak zwykle to sie znaczy powoli. Czy kyos mi w koncu wytlumaczy co sie kage stalo moze dlatego, ze to juz nie jest ta sama gildia co kiedys wiec niektorzy uciekaja sweatdrop witam wszystkich hejka omega
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:16 am
Delein Silver_day dobra musze to powiedziec nieposiadanie kogos bliskiego jest straszne nawet nie ma co z czasem zrobic sad Powiedz cos czego nie wiem stare no nie wiem co wiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
przybywam whee ... wczoraj mnie tajniacko rozlaczyli.. schowali mi modem xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day dobra musze to powiedziec nieposiadanie kogos bliskiego jest straszne nawet nie ma co z czasem zrobic sad To ma tez swoje dobre strony. Mozna planowac czas dowolnie, nie trzeba sie z niczego nikomu tlumaczyc i mozna robic milion fajnych rzeczy na ktore przez zwiazek czesto brakowalo czasu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:17 am
Lethiel przybywam whee ... wczoraj mnie tajniacko rozlaczyli.. schowali mi modem xd xd xd czesc *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:18 am
Silver_day dobra musze to powiedziec nieposiadanie kogos bliskiego jest straszne nawet nie ma co z czasem zrobic sad bardzo dobrze Cie rozumiem papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver calkowicie sie zgadzam, ze to cos strasznego choc chyba akurat nie z tego powodu, ktory wymieniles.
Co do Kage to podobno nas opuszcza poszukajcie postow niejakiego holy_ sinnera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Lethiel przybywam whee ... wczoraj mnie tajniacko rozlaczyli.. schowali mi modem xd xd xd czesc *przytulas* 4laugh *przytuuuuulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Silver_day dobra musze to powiedziec nieposiadanie kogos bliskiego jest straszne nawet nie ma co z czasem zrobic sad To ma tez swoje dobre strony. Mozna planowac czas dowolnie, nie trzeba sie z niczego nikomu tlumaczyc i mozna robic milion fajnych rzeczy na ktore przez zwiazek czesto brakowalo czasu biggrin ale ja nie umiem tak crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 11:19 am
Omega Sun Telandrel Zywo leci mi jak zwykle to sie znaczy powoli. Czy kyos mi w koncu wytlumaczy co sie kage stalo moze dlatego, ze to juz nie jest ta sama gildia co kiedys wiec niektorzy uciekaja sweatdrop witam wszystkich on nie uciekł... on zmienił nick i ava
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|