|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:13 am
mam pytanie... jakies niebieskie pudło mi lata... o co chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Baliaur *bierze czarna farbe i pedzel i maluje cala gildie na czarno*... ninja gdzie mnie z tym pejntem na ściany... to nam optycznie pomniejszy pokooj... już mnie to zdrapywać domokun domokun domokun domokun domokun domokun ale ja ciem tak crying crying crying crying nie moja wina ze mam humor nie najlepszy xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:15 am
Kukus Nerai Yumehayla Witam nowoprzybylych^^... Sluchajcie, rysunkiem chce sie pochwalic^^... mozna o komentarze prosic xd ? Takie coś^^ Co tu dużo m#263; Yume twisted świetny jak zawsze xp xp xp Yumland, ty przez nas wpadniesz w samozachwyt... rozpuszczamy cie, kurde... trza cie sprowadzić na ziemie... skąd te kapcie wytrzasnałeś? eek z daroow dla powodzian? blaugh ...co sie moich kapcioroof czepiasz, mnie sie podobaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:16 am
Baliaur Kukus Baliaur *bierze czarna farbe i pedzel i maluje cala gildie na czarno*... ninja gdzie mnie z tym pejntem na ściany... to nam optycznie pomniejszy pokooj... już mnie to zdrapywać domokun domokun domokun domokun domokun domokun ale ja ciem tak crying crying crying crying nie moja wina ze mam humor nie najlepszy xp sweatdrop biedactwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:17 am
crying crying crying crying cos sie mi popsulo crying crying jakes pudlo mi po monitorze zaiwania crying crying niech ono sobie pojdzie crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:17 am
BeeWolf_san Yumehayla Witam nowoprzybylych^^... Sluchajcie, rysunkiem chce sie pochwalic^^... mozna o komentarze prosic xd ? Takie coś^^Yume ale mnie tym no kurde roz no piekne cudne ... co za styl jaka klasa no bede plakac w kaciku ze ja tak nie umiem .... heart to jest o Takie OOO heart Z kad ty czerpiesz pomysły !??!?!?!? Hmm...z mojej chorej, poronionej wyobrazni xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:18 am
Yumehayla Kukus Nerai Co tu dużo m#263; Yume twisted świetny jak zawsze xp xp xp Yumland, ty przez nas wpadniesz w samozachwyt... rozpuszczamy cie, kurde... trza cie sprowadzić na ziemie... skąd te kapcie wytrzasnałeś? eek z daroow dla powodzian? blaugh ...co sie moich kapcioroof czepiasz, mnie sie podobaja xd Tak trzymać Yume! Wolność dla....eme... Kapci? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Baliaur Kukus Baliaur *bierze czarna farbe i pedzel i maluje cala gildie na czarno*... ninja gdzie mnie z tym pejntem na ściany... to nam optycznie pomniejszy pokooj... już mnie to zdrapywać domokun domokun domokun domokun domokun domokun ale ja ciem tak crying crying crying crying nie moja wina ze mam humor nie najlepszy xp sweatdrop biedactwo dziiiekuju crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Antoni_Piczywlos Miss_Karina juz mam dosc whee do tej pory dostalismy po 7-9 zadan z ktorymi niektore mam uporac sie do konca listopada a tego jest sporo xp nic nyo, zaczely sie normalne zycie studenta sweatdrop Antoni- no niezle narozrabialiscie skoro masz 23 szwy sweatdrop stare Yume- dobra praca oceniam ja 8/10 wink to był ten no przypadkowy, zabłąkany kastet... Lachosz mnie rozproszyl, bo glanujac skina nucil "Landryna" i ja tez zaczalem sobie podspiewywac i dostalem gonga od jednego lysego, ktory jeszcze stal [ale niedlugo]... w sumie ilu ich zlozylismy, Lachosz, bo ja tylko do tylu co mam palcy w rece umiem liczyc... - No bylo ich od 3 do 5 - - Strasznie sie blady zrobiles jak krew siknela z ciebie na mnie crying - - mysleles ze mnie trafili ??- Nerai Gentelmen jakich mało whee - Dziekuje takie dostalem wychowanie wzgledem kobiet heart usmiecha sie cieplo-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:19 am
Antoni_Piczywlos crying crying crying crying cos sie mi popsulo crying crying jakes pudlo mi po monitorze zaiwania crying crying niech ono sobie pojdzie crying crying Łap to! tio prezent jest! ech.... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:20 am
Lachosz... zrob cos, no... przywal temu pudelku... bo mi sie tu od rogow odbija... zabierz je ode mnie... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
pi.es. dzwonil do mnie Lars Sutens... ponoc ma dzis byc jakies wieksze zapijanko w bunkrach pod Wola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|