|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:52 am
*Rozgląda się dookoła*Jakby ktos coś chciał to jestem na quescie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:52 am
PISARZ!!! *Przytulas* Normalny człowiek przyszedł, ale ja jestem szczęśliwa xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:53 am
Aque Suney Aque Suney Aque Suney nadzieje na przyjaźń wink ...a ni na to że mnie gnoisz sad ...ale jeśli to nie było do mnie to może nic straconego?? smile sweatdrop No jasne ^^ Każdy ktonie jest: zboczeńcem idiotą denerwującym głupkiem natrętem debilem ma szanse na moją przyjaźń xP moge cię zapewnić że nie jestem nikim z wymienionych smile wink O, jak miło. W takim razie należysz do mniejszości tutaj... sweatdrop naprawde tak trudno o takich?????..... jak sam widzisz... jestem tu od niedawna i nichcem niesłusznie wygłaszać opinji...więc wiesz...powstrzymam się od odpowiedzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:54 am
Suney Rynn the Vampire Suney Rynn the Vampire Delein Korangar =[XF]= Patrzcie dostąłem gifta !! dostałem gifta!!!!! Idę oglądać seriale komediowe na tvn7 bedę o 20 paś... mam lisie uszka!!!! heart heart 3nodding 3nodding 3nodding Szczęściarz! Papcie! jak chcesz lisie uszka to mogę Ci pożyczyć xd Suney - ja chcę poćwiczyć mieczem! Ale jak masz swój treningowy, bo mam tylko jeden xp mam swój i katane i wakizashi smile blah, ja mam półtorametrowy b*****d xd Kuksiu, bądź kochany i nie wyżywaj się na mnie...ładnie proszę? *przytula* to ja sie może schowam....ja mam tylko 72cm"katane" i 37cm "wakizashi" sweatdrop wink Ja mam prawie 180 cm b*****d razz jest wyzszy ode mnie whee a jak fajnie sie nim wywija łiiiiiiiiiiiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:56 am
Lina-san Suney Rynn the Vampire Suney Rynn the Vampire Delein Korangar =[XF]= Patrzcie dostąłem gifta !! dostałem gifta!!!!! Idę oglądać seriale komediowe na tvn7 bedę o 20 paś... mam lisie uszka!!!! heart heart 3nodding 3nodding 3nodding Szczęściarz! Papcie! jak chcesz lisie uszka to mogę Ci pożyczyć xd Suney - ja chcę poćwiczyć mieczem! Ale jak masz swój treningowy, bo mam tylko jeden xp mam swój i katane i wakizashi smile blah, ja mam półtorametrowy b*****d xd Kuksiu, bądź kochany i nie wyżywaj się na mnie...ładnie proszę? *przytula* to ja sie może schowam....ja mam tylko 72cm"katane" i 37cm "wakizashi" sweatdrop wink Ja mam prawie 180 cm b*****d razz jest wyzszy ode mnie whee a jak fajnie sie nim wywija łiiiiiiiiiiiiii kurcze...to tylko ja taki ze wole wygode i łatwiej mi się walczy kataną sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:56 am
Rynn the Vampire Suney Rynn the Vampire Delein Korangar =[XF]= Patrzcie dostąłem gifta !! dostałem gifta!!!!! Idę oglądać seriale komediowe na tvn7 bedę o 20 paś... mam lisie uszka!!!! heart heart 3nodding 3nodding 3nodding Szczęściarz! Papcie! jak chcesz lisie uszka to mogę Ci pożyczyć xd Suney - ja chcę poćwiczyć mieczem! Ale jak masz swój treningowy, bo mam tylko jeden xp mam swój i katane i wakizashi smile blah, ja mam półtorametrowy b*****d xd Kuksiu, bądź kochany i nie wyżywaj się na mnie...ładnie proszę? *przytula* przecież ja jestem pokojowy... trudno żebym moogł cokolwiek zrobić gdy jestem ruchowo ograniczony *staje na tylnych kołach woozka* chociaż i tą bryczką da się szybko śmigać... lecz ma tragiczny promień skrętu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:58 am
Aque, Charmie, i wszyscy Ci, którym nie pasuje nasze towarzystwo... Zapraszam tutaj. Tutaj nie będziemy wam "przeszkadzać"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj, Pisarz... co u ciebie słychać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:59 am
Elen sila lumenn omentielvo... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 11:00 am
Lina-san Suney Rynn the Vampire Suney Rynn the Vampire Delein Korangar =[XF]= Patrzcie dostąłem gifta !! dostałem gifta!!!!! Idę oglądać seriale komediowe na tvn7 bedę o 20 paś... mam lisie uszka!!!! heart heart 3nodding 3nodding 3nodding Szczęściarz! Papcie! jak chcesz lisie uszka to mogę Ci pożyczyć xd Suney - ja chcę poćwiczyć mieczem! Ale jak masz swój treningowy, bo mam tylko jeden xp mam swój i katane i wakizashi smile blah, ja mam półtorametrowy b*****d xd Kuksiu, bądź kochany i nie wyżywaj się na mnie...ładnie proszę? *przytula* to ja sie może schowam....ja mam tylko 72cm"katane" i 37cm "wakizashi" sweatdrop wink Ja mam prawie 180 cm b*****d razz jest wyzszy ode mnie whee a jak fajnie sie nim wywija łiiiiiiiiiiiiii kurcze...to tylko ja taki ze wole wygode i łatwiej mi się walczy kataną sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|