|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 7:16 am
ah, ja też nie chodzę. i u nas jest głupio, bo ałgielski się nie wlicza do średniej. bue.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 7:22 am
ja chodzę i nam wliczają w średnią :/ ksiądz robi nam sprawdziany (ja z jednego mam 1 a na następny muszę ostro kuć gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 7:36 am
to jest bzdura całkowita z tą religią, ale cóż...
mi się angielski wlicza i fajo, bo mam szóstkę/piątkę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 7:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 8:27 am
ja to w ogóle mam przesrane w tej szkole.
z religii mi 3 wychodzi (podobnie jak z biologii, matematyki i chemii), reszta to 4 i 5.
masakra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 9:02 am
a jeśli ktoś czytał to 2 dziennikarzy na tydzień do mojej szkoły zaczeli uczęszczać i mówili że nic się nie zmieniło, a nawet jest lepiej... to totalna ściema... ja mam jako główny niemiecki i w przyszłym roku piszę test gimnazjalny z tego języka nie ma ŻADNEJ książki z testami... do tego dochodzi religia z której trzeba się uczyć na równi z chemią, matmą, historią, polskim
tragedia... i to ma być "lepiej"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:06 am
pisanie testu gimnazjalnego to taki sam bezsens jak pisanie testu szóstoklasisty wg mnie.
mundurki to także bezsens.
i tak tylko 1/4 szkoły nosi mundurki, więc to naprawdę nie ma sensu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:24 am
ja tylko na lekcjach je noszę, a na przerwie sruuu i w ręce nosze, aby nie było wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:32 am
"Jeśli teraz nie założysz mundurka wstawię ci uwagę" ja szybko ubieram i idę dalej inną "trasą" smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:38 am
ja zakładam na polski/godzinę wychowawczą, o ile nie zapomnę a jak nauczyciel na lekcji bierze dziennik i pyta się: "kto nie ma mundurka", to się chowam za plecami kolegi z przodu i zakładam po cichaczu (mam o tyle lepiej, że siedzę w ostatniej ławce). tylko raz się babka kapnęła mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 12:44 pm
e tam.
uwaga... phhh.
jak mojej mamie to nie przeszkadza to wiecie - wiszą mi te uwagi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 7:42 am
a mam pytanie czy was się pytali jakie chcecie mundurki czy powiedzieli "Wkrótce zacznie się mierzenie na mundurki z tegoi tego, trzeba zapłacić tyle i tyle"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 7:45 am
nie pytali, nic a nic. było tylko mierzenie, ale nie wiem po co i na co, bo i tak nie są takie jakie miały być ...
chodzimy po prostu w buraczanych workach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 7:49 am
my po prostu mamy szmaty z weluru które niby np. M-ka a szersze niż szerokie i by dwie osoby by się w nim zmieściły :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|