|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:12 am
Zimtca Baranina eeeeeeeeee myslalam ze zapodasz taka jak ma akon, snoop dogg czy wreszcie gwiazda swiatowego formatu tede rofl http://image.ceneo.pl/data/products/607949/productToCategory.jpg Ja osobiscie takim koszulkom mowie stanowcze nie gonk a mi sa obojetne, pod warunkiem ze pod pachami nie ma buszu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:19 am
Niee Busz w Ameryce razz a koszulka fajna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:21 am
NEOZPL Niee Busz w Ameryce razz a koszulka fajna XD taaa.. bo biala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:22 am
NEOZPL Niee Busz w Ameryce razz a koszulka fajna XD neooozzz. jak cie dawno nie bylo! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:29 am
Juka jak dawno nie offtopowalas xd jak sie ciesze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:44 am
Jukatan NEOZPL Niee Busz w Ameryce razz a koszulka fajna XD neooozzz. jak cie dawno nie bylo! biggrin Nom nie było mnie...bo mi sie wkradli na konto zlamasy jedne.. Y__Y i musze wszystko od nowa robić..ale WOW ktoś o mnie pamietał w ogóle Y___Y Arigatouuu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:45 am
Baranina NEOZPL Niee Busz w Ameryce razz a koszulka fajna XD taaa.. bo biala? Dokładnie!! >_< wszystko co białe to fajne.. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 10:44 am
moja buźka http://kitty-boo.deviantart.com/art/keep-smilin-66568694
sweatdrop ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 11:44 am
lubie cie i akceptuje taka jaka jestes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 7:26 pm
kittykittyboo moja buźka http://kitty-boo.deviantart.com/art/keep-smilin-66568694 sweatdrop ;p Fajne rysunki ^^ też mam devianta razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:58 am
Wszyscy jesteście ładni, piękni i wogóle muaaa. A teraz czas na prawdziwe ufo UFOZrobione przed chwilą i efekt taki sam jak zwykle, czyli żaden B.A.K.A 2K7B.A.K.A. 2K7 II
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 8:05 am
LolaPi Wszyscy jesteście ładni, piękni i wogóle muaaa. A teraz czas na prawdziwe ufo UFOZrobione przed chwilą i efekt taki sam jak zwykle, czyli żaden B.A.K.A 2K7B.A.K.A. 2K7 IIAhhaha ale Krejzi fajnie wyglądasz XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 8:07 am
ojjj nie przesadzaj wink jak na ecchi bedziesz to ci udowodnie wink slodko wygladalas na bace, widzialem juz te zdjecia wczesniej i zastanawialem sie kim "ona" jest? smile chociaz jestem przeciwnikiem kolczykow w innych czesciach twarzy niz w uszach razz ( na reszcie ciala sa ok wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 8:55 am
LolaPi Wszyscy jesteście ładni, piękni i wogóle muaaa. A teraz czas na prawdziwe ufo UFOZrobione przed chwilą i efekt taki sam jak zwykle, czyli żaden B.A.K.A 2K7B.A.K.A. 2K7 IIpostaram sie ciebie nie oceniac, ani nie prześladować... NEOZPL: też mam.. i stam się z tym jakos życ.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|