|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 1:33 am
Empty Grave Hej wam! Mam na imie Lukasz, jestem z Torronto, mam 20 lat, no i ogolnie nie wiem co by tu jeszcze napisac xp prawda wyjdzie w trakcie wink prawda jest gdzieś daleko ninja Witamy na gildii. Jezeli interesuje cie jak ludzie mowia w Polsce, to ostrzegam, ze my posługujemy sie dosć nieznana jego forma. Pytanie: Jakiego koloru masz majtki? Nie jest ogolnie przyjete spolecznie u nas 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 9:30 am
Ach dziekuje. I bede pamietal wink , a majtek nie powiem ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 7:38 am
Witamy biggrin
Ale prosimy o wiecej informacji w celu ustalenia tozsamosci i znalezienia wspolnych tematow^^
Czyli co robisz w tym torronto, jakies zainteresowania, wzrost @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 9:29 am
Wiek: 14 Poziom wyksztalcenia: podstawowy zainteresowania: to co inne od wszystkiego smile lubie - Myslovitz, Ok Go, miasta (za ich niepowtarzalnosc i nie przespane noce) nie lubie - techna (zwykła lupanina i tak przez 7 min. :/), i jak kazdy - szkoly imie - Asia miejsce zamieszkania - piekne okolice Gdanska wink 20 km. od...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 10:14 am
czejść ajsza, witaaamyy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 24, 2008 5:21 am
Tak standardowo
Wiek:urodziłem się na 3 dni po chwalebnej bitwie pod grunwaldem w 1990r biggrin Poziom wyksztalcenia:1/2 średniego zainteresowania: Rycerstwo, prawdziwy "twardziel" biggrin a tak ogólnie kompy historia średniowiecza, broń biała, walka bronią białą, uzbrojenie ochronne epoki średniowiecza(wykonuję sobie kolczugę) biggrin książki lubie - wszystko co jest coś warte nie lubie - drechów i pajaców imie - imion mam wiele, Geralt(d), Koniasz, Backly, Szekspir, Daimon Frey, Ardo Melnikov, Norrec, Zayl, więc macie do wyboru do koloru miejsce zamieszkania -Mieszkam w wyobraźni ludzkiej,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 24, 2008 6:10 am
siema siema... geraldzie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 24, 2008 2:10 pm
No w koncu sie przedstawilas Ajsza ^^ Witamy w gildii smile Postuj duzo, przyda nam sie nowy mozg w mysleniu nad wizja swiata smile
Geralda tez witamy smile Rozgoscie sie u nas i czujcie jak w drugim domu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 2:25 pm
siemka wszystkim jestem Bartek lat 16 mieszkam w sanoku interesuje sie muzyka i informatyka lubie techno i dobre filmy nie lubie ludzi ktozy maja problem do wszystkich biggrin
wyksztalcenie: po jakiego wam wiedziec moje wyksztalcenie interesuje to kogos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 6:15 am
Hej wam! Jestem nowy w gildi! Wiek: 14 Poziom wyksztalcenia: Podstawówka, Gimnazjum (raczej slabo) zainteresowania: informatyka i nowoczesne technologie biggrin lubie - dziewczyny nie lubie - frajerów imie - Filip miejsce zamieszkania - Poska xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 6:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2008 11:10 am
Witamy w naszej gildii Rozgośćcie się smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 5:04 am
Nazywam się Justyna. Mam 14 lat jak Kamila i Witek. Hmm. Interesuję się wszystkim - niczym. Majtki mam białe mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|