|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2012 11:10 am
sok rozsaszin auto xd mi lenne ha nem latnal semit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2012 2:05 pm
Miután tudom, hogy előtte láttam, ezért először kiakadnék, valszeg depressziós lennék, aztán hozzászoknék, és élnék úgy.
Mi lenne, ha a kedvenc együttesed egy héten keresztül nálad dekkolna, és nem tudnának elmenni, mert túl drága nekik a benzin vagy egyszerűen csak nem tudnának kommunikálni a benzinkutassal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2012 1:03 pm
Konkrétan részegek lennénk szerintem max azért nem tudnának el menni. Amúgy élvezném a társaságukat biggrin
Mi lenne ha hirtelen fel kellene lépnek 2000 ember előtt egy olyan "dologgal" amit még nem nagyon ismernek sokan?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2012 3:04 pm
Lámpalázas lennék XP
Mi lenne, ha muffin-eső esne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2012 7:18 am
Egész nap muffint ennék! 4laugh
Mi lenne, ha piros hó esne? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2012 12:03 pm
Az utcára rohannék és azt kiabálnám: "Egyen mindenki hóangyal menzeszt!" Majd az ég felé emelném fejem és nagyra nyitnám a szám.
Mi lenne, ha arra ébrednél, hogy megszűnt a Földön a gravitácó?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2012 1:49 pm
Érdekes lenne az élet, mintha a víz alatt lennénk.... Ami vicces is, de maradnék a jó anyaföldhöz közel. Kell a levegő! O__o
Mi lenne ha egyszer csak egy ringben találnád magadat és veled szemben egy hatalmas hús torony csak a gongra várna, hogy rád vesse magát?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2012 8:08 am
Hát valószínűleg sikítva szaladnék el előle... biggrin Az biztos, hogy nem mernék harcolni vele... biggrin ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Mi lenne, ha rád esne egy felhő? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 2:42 pm
Ömmm ..... köd?
Mi lenne ha, szerelpedkéne egy nagy közönség előtt, de a szöveget el felejtetted? Mit tennél?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 4:38 pm
Ilyen velem sosem fordulhat elő! Ha mégis, legjobb tudásom szerint improvizálnék, úgy, hogy abból a közönség ne vegyen észre semmit.
Mi lenne, ha egy kicsit kedvesebb lennék mindenkivel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 1:10 am
Malreni ez a kedvesség dolog tetszik. Akármit kérdezek, úgy le vagyok szúrva, vagy ha rosszul csináltam valamit. Mintha még a másik illető egész életében egyszer sem hibázott volna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 3:15 am
dark_boy_xXx Malreni ez a kedvesség dolog tetszik. Akármit kérdezek, úgy le vagyok szúrva, vagy ha rosszul csináltam valamit. Mintha még a másik illető egész életében egyszer sem hibázott volna. Valaki tanul a hibáiból és előnyére változik míg mások folyamat ismétlik csak magukat és önsajnálat mögé bújnak. Ha valaki "leszúr" az azért teszi mert szeretné, hogy tanulj a hibádból, de ha te ezt nem fogod fel akkor lesznek még problémáid. Mal a kérdésedre válaszolva: Meglepődnék, mert én mindíg őszíntén állhozzá az emberekhez. Inkább kimondodd mit gondolzs mit inkább kedvességből valami jót mondasz valakiről. A nehéz két ismeretlenes egyenleteket miért tanítják a középiskolában? Fölösleges, hisz az illető nem biztos, hogy használni fogja a munkája miatt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|