|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 11:49 am
Medvelaszlo bibortetu Szerintem is Megan-t válasszuk NPC-k közül. 3nodding Legyen Megan Amúgy sgergely. Lehet hogy MI másnként gondoljuk amit állítasz. ennyi fogadd el. Valaki teljesen más nyomon van. Amúgy csak nekem tűnt fel hogy Szoft már vagy egy teljes epizód óta nem írt?? És Szty? Jolvan na má felfogtam. Nem kell 1000-ster elmondani én már a 999-ediknél értetem. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 11:53 am
Medvelaszlo bibortetu Szerintem is Megan-t válasszuk NPC-k közül. 3nodding Legyen Megan Amúgy sgergely. Lehet hogy MI másnként gondoljuk amit állítasz. ennyi fogadd el. Valaki teljesen más nyomon van. Amúgy csak nekem tűnt fel hogy Szoft már vagy egy teljes epizód óta nem írt?? És Szty? Valahol ott lesznek egy kis szoba sarkában késsel a hátukban razz Rossz vicc volt, tény hogy jó ideje nem írtak, lehet hogy csak csendesen figyelgetnek ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 1:39 pm
Elleine Medvelaszlo bibortetu Szerintem is Megan-t válasszuk NPC-k közül. 3nodding Legyen Megan Amúgy sgergely. Lehet hogy MI másnként gondoljuk amit állítasz. ennyi fogadd el. Valaki teljesen más nyomon van. Amúgy csak nekem tűnt fel hogy Szoft már vagy egy teljes epizód óta nem írt?? És Szty? Valahol ott lesznek egy kis szoba sarkában késsel a hátukban razz Rossz vicc volt, tény hogy jó ideje nem írtak, lehet hogy csak csendesen figyelgetnek ninja Naja... De akkor is legalább egyszer-egyszer reagálhatnának hogy itt vannak... Vagy ennyire el vannak a szilveszteri készülődéssel? :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 2:11 pm
Vagy belefulladtak a röhögésbe hogy én mijen hülye vagyok. sweatdrop Végülis ez is egy gyilkolási mód. Lehet hogy Adriana éjel elmesélte Haroldnak hogy mien kár hogy nem vette feleségül mert ha elvete volna akor mien szép lenne a gyerekszoba. A késvágás az meg csak ugy van. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 2:17 pm
sgergely Vagy belefulladtak a röhögésbe hogy én mijen hülye vagyok. sweatdrop Ezt nemigazán értem, de te tudod confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 2:20 pm
Elleine sgergely Vagy belefulladtak a röhögésbe hogy én mijen hülye vagyok. sweatdrop Ezt nemigazán értem, de te tudod confused Tudom. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 3:34 pm
Szerintem kéne már kérdezgetni Megantól nem? Megan, miért bocsájtottak el az előző házból és miért pont ide kerültél?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 31, 2008 12:37 am
Malreni kérünk egy Megan-t ide! 3nodding (Igen, szerintem is cselekedni kell, mielőtt történik valami.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 31, 2008 7:07 am
Megan, csak annyira józan, amennyire én, szóval nem mentek vele most sokra... Meg... én mingyárt megyek partizni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 31, 2008 7:52 am
Malreni Megan, csak annyira józan, amennyire én, szóval nem mentek vele most sokra... Meg... én mingyárt megyek partizni... ki nem megy ma bulizni?? szal ténleg felesleges biggrin gyerekek mindenkinek B.U.É.K és kellemes másnapot xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 31, 2008 7:52 am
Megannel? xd Nem úgy volt hogy lezárták a házat? xp
Én 10-től nem leszek itt, kiverem kalapáccsal az egyik főfalat és usgyi szilveszteri buliba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 31, 2008 9:43 am
*csatlakozik Elleinéhez* cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 11:21 am
Kéne alkotni valamit még mielőtt ránkborul a kövi epizód ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 2:25 pm
Ettől, egyelőre nem kell félned, még nem fogtam hozzá... Igyekszem kihozni egy új epizódot a héten, de utána... eléggé lassan fogok csak tudni haladni, mert jön a vizsgaidőszak... Eddig három tágyól tuti kell mennem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 8:14 am
Khm... Ideje lenne valakitől kérdezni, mert, ha jön az új rész, buktátok ezt a lehetőséget. Végre, itt vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|