|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 7:10 am
M-Teen Shui_Inamoto Nierozumie tego ja jestem tu juz prawie pol roku i niedostalem zadnego prezentu ani piklinka co sie dzieje???????????? nic ............ dostaniesz wtedy kiedy gaia bedzie miec kaprys i ci go da rofl duzo osob ma podobnie no wczoraj dostalem skrzynie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 1:04 pm
jak sie zminia szate graficzna profilu beta... jezeli ktos wie niech da mi znac... prosze o jak najszybszy kontakt... prosze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 7:43 am
endo21 jak sie zminia szate graficzna profilu beta... jezeli ktos wie niech da mi znac... prosze o jak najszybszy kontakt... prosze mrgreen albo sobie piszesz css'a albo skorzystasz z tych http://www.tektek.org/gaia/themes.php
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:43 am
ej moze mi ktos przypomniec w jakich porach lowi sie legendarne rybki bo zapomnialem sweatdrop pomozcie sory za klopot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:20 am
Shui_Inamoto ej moze mi ktos przypomniec w jakich porach lowi sie legendarne rybki bo zapomnialem sweatdrop pomozcie sory za klopot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 9:13 am
Omega Sun Shui_Inamoto ej moze mi ktos przypomniec w jakich porach lowi sie legendarne rybki bo zapomnialem sweatdrop pomozcie sory za klopot dziekuje bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:25 pm
Mirabell hej ludzie! znalazlem nowa przymierzalnie: http://www.tektek.org/dream/ fajna surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:37 am
od dzisiaj dziala Avatar Arena. Jest to cos w rodzaju konkursu "pieknosci" dla avatarkow. Wpisowe kosztuje 1000g a glowna nagroda wynosi 50 000g Uwaga: Konkurs z tego tygodnia juz sie rozpoczal! Jezeli zapiszecie sie w tym tyg. bedzie mozna na Was glosowac dopiero od nastepnego poniedzialku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:43 am
Czesc Omis ^__~ *huggy hug*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:52 am
Kagenoyami Czesc Omis ^__~ *huggy hug* czesc smile Tu czatowac za bardzo nie mozna, wiec moze porozmawiajmy w topiku glownym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:58 am
Omega Sun Kagenoyami Czesc Omis ^__~ *huggy hug* czesc smile Tu czatowac za bardzo nie mozna, wiec moze porozmawiajmy w topiku glownym 3nodding O zesz kurcze O_O Pomylilem topici mrgreen Powaga.. moze to dlatego, ze ten byl u gory.. uhhh.. zmeczenie robi swoje.. ^_^" Goomeeeeee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:14 am
dobra... chyba cos sie dzieje na gai a ja jak zwykle o tym nie wiedzialem powstal jakis s-corp ciekawe co sie bedzie dzialo O_o linki: The Official S Corp Thread - topik z GAIA Community Discussion opisujacy co sie dzieje S CORP guild - gildia s corpu, podobna do g-corpu... baaardzo O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:15 am
Sayokun dobra... chyba cos sie dzieje na gai a ja jak zwykle o tym nie wiedzialem powstal jakis s-corp ciekawe co sie bedzie dzialo O_o linki: The Official S Corp Thread - topik z GAIA Community Discussion opisujacy co sie dzieje S CORP guild - gildia s corpu, podobna do g-corpu... baaardzo O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:18 am
Sayokun Sayokun dobra... chyba cos sie dzieje na gai a ja jak zwykle o tym nie wiedzialem powstal jakis s-corp ciekawe co sie bedzie dzialo O_o linki: The Official S Corp Thread - topik z GAIA Community Discussion opisujacy co sie dzieje S CORP guild - gildia s corpu, podobna do g-corpu... baaardzo O_o jak oni slodko wygladaja 4laugh heart To na pewno na event swiateczny smile Na Boze Narodzenie mieli tez rozwiazac problem obciazanych serwerow, wiec moze chociaz raz wszystko bedzie bez lagow i problemow smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|