|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 1:55 pm
Daedhel ichabot 10/10 Wow! Super to jest biggrin Raczej nie, to pieśń XXI-wieczna pieśń niemiecka 3nodding Taki Krajinspiracje to znaczy, że utwór był robiony za inspiracją daną muzyką, nie że jest to odtworzenie konkretnego celtyckiego utworu. Instrumenty i melodia mi coś takiego nasunęły, ale nie znam się na dawnej muzyce, tylko takie skojarzenie. Przepraszam, pomyliłem się, ona jest z XXII wieku, została stworzona przez Walthera von der Vogelweide - minnesingera, czyli takiego niemieckiego odpowiednika francuskiego trubadura. Nie mam pojęcia czym byli zainspirowani trubadurzy, ale też mieli korzenie germańskie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 2:25 pm
ichabot Daedhel ichabot 10/10 Wow! Super to jest biggrin Raczej nie, to pieśń XXI-wieczna pieśń niemiecka 3nodding Taki Krajinspiracje to znaczy, że utwór był robiony za inspiracją daną muzyką, nie że jest to odtworzenie konkretnego celtyckiego utworu. Instrumenty i melodia mi coś takiego nasunęły, ale nie znam się na dawnej muzyce, tylko takie skojarzenie. Przepraszam, pomyliłem się, ona jest z XXII wieku, została stworzona przez Walthera von der Vogelweide - minnesingera, czyli takiego niemieckiego odpowiednika francuskiego trubadura. Nie mam pojęcia czym byli zainspirowani trubadurzy, ale też mieli korzenie germańskie xD z XXII wieku? Łał, to już można podróżować do przyszłości? *idzie zamawiać bilet* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 20, 2009 4:34 am
Daedhel ichabot Daedhel ichabot 10/10 Wow! Super to jest biggrin Raczej nie, to pieśń XXI-wieczna pieśń niemiecka 3nodding Taki Krajinspiracje to znaczy, że utwór był robiony za inspiracją daną muzyką, nie że jest to odtworzenie konkretnego celtyckiego utworu. Instrumenty i melodia mi coś takiego nasunęły, ale nie znam się na dawnej muzyce, tylko takie skojarzenie. Przepraszam, pomyliłem się, ona jest z XXII wieku, została stworzona przez Walthera von der Vogelweide - minnesingera, czyli takiego niemieckiego odpowiednika francuskiego trubadura. Nie mam pojęcia czym byli zainspirowani trubadurzy, ale też mieli korzenie germańskie xD z XXII wieku? Łał, to już można podróżować do przyszłości? *idzie zamawiać bilet* xd lol, kuźwa, z XII xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 20, 2009 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 21, 2009 1:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 2:10 pm
jej, ładne to, no! 9/10 3nodding (ale za spokojne dla mnie, kilka razy mnie prawie szlag trafił, takie to łagodne. Ale można tego słuchać, pod warunkiem, że będzie przeplatany zespołami w stylu RATM) xd Ten Years After - Help Me mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 27, 2009 7:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 28, 2009 1:38 pm
8,5/10 3nodding ciekawy pomysł i naprawdę dobre wykonanie, nie ma się co przyczepić (mimo że normalnie jestem bardzo krytyczna do polskiej muzyki popularnej ze względu na okropną manierę pokutującą między piosenkarzami) The Sweet - Ballroom Blitz rofl Ale w jakiś dziwny sposób ten makijaż i przebrania noszą bardzo naturalnie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 07, 2009 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 12, 2009 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 8:40 am
podoba mi sie choc bardziej wole rock ;p 7/10 a teraz moje odkrycie, moze inni dluzej znaja ;p Bongo Jerusalem - Supermenteledysk neizbyt ale tekst super biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 24, 2009 11:04 am
ech, "piosenka eksperymentalna", ech, ech. No dobrze, 6.5/10, oryginalność. The Tiger Lillies - Bully Boys - kontynuując temat ekstremalnej muzyki. Jestem na 85% pewna, że tego tu jeszcze nie puszczałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|