|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 10:36 am
Gem_ma wilkus nie, to tylko produkcja siarczanu miedzi xd iem, ze straszny s**t, ale jestem z siebie dumna, ze niczego [w tym siebie] nie uszkodzilam. mialam wczesniej uraz psychiczny do wrzacych mocno stezonych kwasow xd ja w szkole operuje kwasem azotowym do wytrawiania wzorów(rozrabiam na oko) i jak jest juz troche "spracowany" przez wsadzanie do niego miedzi tez jest taki ładny turkusowy 3nodding No, czyli zgadza się z tabelą rozpuszczalności xd Btw. a gdzie ty się uczysz i jakie wzorki wytrawiasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 11:03 am
ichabot Gem_ma wilkus nie, to tylko produkcja siarczanu miedzi xd iem, ze straszny s**t, ale jestem z siebie dumna, ze niczego [w tym siebie] nie uszkodzilam. mialam wczesniej uraz psychiczny do wrzacych mocno stezonych kwasow xd ja w szkole operuje kwasem azotowym do wytrawiania wzorów(rozrabiam na oko) i jak jest juz troche "spracowany" przez wsadzanie do niego miedzi tez jest taki ładny turkusowy 3nodding No, czyli zgadza się z tabelą rozpuszczalności xd Btw. a gdzie ty się uczysz i jakie wzorki wytrawiasz? w szkole plastcznej na kierunku jubilerstwo(metaloplastyka) z dodatkiem wszystkich standardowych "artystycznych" (tfu!) prezdmiotów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 11:57 am
ale ten jest niebieski a tamten zielony emo *czuje sie co najmniej niedoceniona* zrobie jutro azotan i dam zdjecia do porownania 3nodding edit. czuje sie oszukana przez wlasna tabele i nauczyciela o.O *zalacza tabele* crying ale prosze tez o wyjasnienie tego zielonego, ktore mi wyszlo xd chyba nie mam az tak brudnej wody o.O [to samo, co przy niebieskim, ale bez podgrzewania 3nodding ] tabelaprobowkizepsulo mi to cala wizje swiata crying ale i tak ufam mojemu nauczycielowi i temu, co nauczal [i temu, co widzialam] ...tak z innej beczki: jedni majuja paznokcie inni maja do tego kwasy>< jeszcze z innej beczki: piekny kierunek, Gemmo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 9:27 am
Gem_ma ichabot Gem_ma wilkus nie, to tylko produkcja siarczanu miedzi xd iem, ze straszny s**t, ale jestem z siebie dumna, ze niczego [w tym siebie] nie uszkodzilam. mialam wczesniej uraz psychiczny do wrzacych mocno stezonych kwasow xd ja w szkole operuje kwasem azotowym do wytrawiania wzorów(rozrabiam na oko) i jak jest juz troche "spracowany" przez wsadzanie do niego miedzi tez jest taki ładny turkusowy 3nodding No, czyli zgadza się z tabelą rozpuszczalności xd Btw. a gdzie ty się uczysz i jakie wzorki wytrawiasz? w szkole plastcznej na kierunku jubilerstwo(metaloplastyka) z dodatkiem wszystkich standardowych "artystycznych" (tfu!) prezdmiotów I będziesz słoneczko zapierdalał jak głupi 4laugh I ja tego dopilnuję heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 10:32 pm
Chesteros Gem_ma ichabot Gem_ma wilkus nie, to tylko produkcja siarczanu miedzi xd iem, ze straszny s**t, ale jestem z siebie dumna, ze niczego [w tym siebie] nie uszkodzilam. mialam wczesniej uraz psychiczny do wrzacych mocno stezonych kwasow xd ja w szkole operuje kwasem azotowym do wytrawiania wzorów(rozrabiam na oko) i jak jest juz troche "spracowany" przez wsadzanie do niego miedzi tez jest taki ładny turkusowy 3nodding No, czyli zgadza się z tabelą rozpuszczalności xd Btw. a gdzie ty się uczysz i jakie wzorki wytrawiasz? w szkole plastcznej na kierunku jubilerstwo(metaloplastyka) z dodatkiem wszystkich standardowych "artystycznych" (tfu!) prezdmiotów I będziesz słoneczko zapierdalał jak głupi 4laugh I ja tego dopilnuję heart Że tak powiem... było by miło (bo do teraz to ja jego starałam się ruszyć, i na staraniach się skończyło... uparte bydle >.<)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 14, 2008 4:27 am
Gem_ma wilkus ale ten jest niebieski a tamten zielony emo *czuje sie co najmniej niedoceniona* zrobie jutro azotan i dam zdjecia do porownania 3nodding edit. czuje sie oszukana przez wlasna tabele i nauczyciela o.O *zalacza tabele* crying ale prosze tez o wyjasnienie tego zielonego, ktore mi wyszlo xd chyba nie mam az tak brudnej wody o.O [to samo, co przy niebieskim, ale bez podgrzewania 3nodding ] tabelaprobowkizepsulo mi to cala wizje swiata crying ale i tak ufam mojemu nauczycielowi i temu, co nauczal [i temu, co widzialam] ...tak z innej beczki: jedni majuja paznokcie inni maja do tego kwasy>< jeszcze z innej beczki: piekny kierunek, Gemmo heart no zazwyczaj jest taki jak ten mętny niebieski po lewej ale odrobinkę bardziej zielony mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 14, 2008 6:12 am
..nigdy wiecej nie uzyje kranowki xd bez wody wychodzil zielony poczatkowo a pozniej sie robil niebieski z czasem. czyi chyba wszystko i wszyscy maja racje>< a ja bede sprawdzac tak wiekszosc rzeczy jednak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 7:52 am
używaj destylowanej! a tera chwalę się ja - jestem już dwa kroki do kupienia tego dollfa:  razem z sukienką.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 7:56 am
o, to ten, o którym mówiłaś. Że tak będę szczera - wolę mimo wszystko ludzkie dollfy. I nie dałaś mi linka do tego rogatego! evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 8:13 am
Ile taki dollfik kosztuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 10:41 am
ten koło 500 złotych, ale to limitowany, także za dwa-trzy lata sprzedam go za około 900 dolców.
czysssssssty zysk!
@Dae - PMka wysłana - a co do ludzkich dollfie - nie mam na nie tyle kasy, póki co kupuję tego, bo to limitowany. Zarobię na lutsową Lishe heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 12:48 pm
Mówisz limitowany.... czysty zysk... hm... niech no się zastanowię.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 4:29 pm
napiepsza mnie brzuszek tak ze ledwo zyje, a do tego pisze o 1.27 w nocy z kompa Chesteroski sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|