|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 6:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 11:23 am
Akitta-chan Mivel a gépem szarakodik és dolgozós hetem van..ezlrt most csak ennyit tudok adni. Hehe így hasonlítasz az egyik volt osztálytársamra. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 1:00 pm
wahmbulance FIGYELEM FIGYELEM!!!! wahmbulance
Ki hírdetek egy rajz pályázatott!!!! Téma a következő: Cd Borító! Rajta kell lenni: - Banda Név - Tagok (igen mindenkit + Malrenit is) A háteret egyénileg csinálhatjátok, + a stílust is (előny ha színes)
Díjjak: 1. Díj : 5000 arany + választ 2 számot és el énekeljük + ha fel kerül a youtube-ra ezzel kezdődik el a szám 2. Díj : 2500 arany + választ 1 számot és el énekeljük 3. Díj : 1000 arany + dícséret xp
Nincs több helyezés! Határ idő: Március 20. Eredmény hirdetés: Március 22. A kész rajzokat/kreációkat pm-ben kérném. Köszönöm Sok sikert mindenkinek!!!!!! ÓRA INDUL!!!
(igen bárki indúlhat, még a banda tagok is)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 1:32 pm
Medvelaszlo wahmbulance FIGYELEM FIGYELEM!!!! wahmbulance Ki hírdetek egy rajz pályázatott!!!! Téma a következő: Cd Borító! Rajta kell lenni: - Banda Név - Tagok (igen mindenkit + Malrenit is) A háteret egyénileg csinálhatjátok, + a stílust is (előny ha színes) Díjjak: 1. Díj : 5000 arany + választ 2 számot és el énekeljük + ha fel kerül a youtube-ra ezzel kezdődik el a szám 2. Díj : 2500 arany + választ 1 számot és el énekeljük 3. Díj : 1000 arany + dícséret xp Nincs több helyezés! Határ idő: Március 20. Eredmény hirdetés: Március 22. A kész rajzokat/kreációkat pm-ben kérném. Köszönöm Sok sikert mindenkinek!!!!!! ÓRA INDUL!!!(igen bárki indúlhat, még a banda tagok is) Büszkeségünk: Medvelaci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 1:49 pm
Nem tom... De ha így megy még a végén kabala leszek xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 2:04 pm
Medvelaszlo Nem tom... De ha így megy még a végén kabala leszek xd xd xd xd Már az vagy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 2:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 2:50 am
jelentkeztem. elküldtem. milyen? (jó 52@r, mi? redface )
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 10:59 am
softwarekiller jelentkeztem. elküldtem. milyen? (jó 52@r, mi? redface ) Pm-ben válaszolok itt nem szabad. Amúgy hogy hogy? Mikor lettem meg választva kabala Macinak? (nem akarok akadékoskodni nagyon örülökneki csak érdekel)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 11:59 am