|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:14 am
Hmm...reméljük sokat fogtok majd fórumozni whee Én kirakóssal mindig easy-be játszom és napi 5-öt rakok ki de szinte mindig dob egy cuccot bár iylen 100-500 goldosat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:24 am
Ja, az nem baj smile (Bibor)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:38 am
Én nem hinném, hogy mindig fogok fórumozni, de néha benézek és talán írok, főleg ha épp van miről írnom. Hmm, bevett már valaki a guild-ba? Csak mert mikor idejövök, még mindig ott van a join guild gomb. Vagy az mindig ott lesz? Ha igen, elég fura. Akkor majd én is többet kirakósozom, eddig csak 2-3 alkalommal tettem, majd még fogok. Mázlista vagy, hogy már kaptál cuccokat kirakósért Nazgoor. razz Talán majd én is kapok. Minél nehezebbet játszok, ugye annál több gold-ot is kapok a játék végén? Csak mert eddig mindig easy-ben játszottam és mindig 30-40 körüli gold mennyiséget adott. A normálnál, meg a többinél többet ad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:40 am
Üdvözletem, holgyek. Megnézem mit tehetek a csatlakozás érdekében. 3nodding
Edit: Kész.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:43 am
Üdv neked is! smile Te vagy ennek a guild-nak a vezére? Ha mégse, akkor ki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:44 am
Üdvözlet néktek! Nos a kor nem számít mert én is 21 vagyok... Szóval érezzétek jól magatokat mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:45 am
Snowydia Üdv neked is! smile Te vagy ennek a guild-nak a vezére? Ha mégse, akkor ki? Én a moderátor vagyok. Ha bármi óhaj-sóhaj kín-bánat van, azt nekem kell jelezni.
u.i.: imádok ajándékozni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:46 am
Köszönjük, hogy bevettél minket smile És bár nekem nincs még wishlistám mert úgyis nagyon drágák amiket odatennék, az olcsóbbak (500-3000 gold) értékűek közül szívesen fogadok bármit (és goldot is). Nem kunyizok, félreértés ne essék, csak ha valakinek olyan cucca van ami már nem kell/nem nagyon kell, lehet küldeni smile És ahogy látom biztos lesz pár magyar haverom, de nem fog mindenki kiférni a profilomra ^^; (lol) Ennél több kérés nem lesz ebben a topikban ha nem szabad. ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:47 am
üdv minden új tagnak és Snowydia szal én mindig a legnehezebb puzzlet csinálom és 600 gold körül szoktam kapni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:48 am
Aha köszi, megkaptuk a levelet, most már quit guild gomb van ott, nem join guild. A wishlistás, cuccos dologban persze én is kérnék néha segítséget, na de inkább nem reklámozok itt tovább, nem szeretnék kikapni. Na ha már ennyire a koroknál tartunk, én most leszek 25 éves február 15-én. Értem napsugar, az jó. smile Én eddig csak néha játszottam easy módban, de átfogok térni a normal-ra, egyenlőre elég lesz az nekem. Bár általában nem nagyon szeretek kirakózni, de itt azért néha fogok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:49 am
Szia, szép a ruhád smile Ezt még nem is írtam: nézelődök Hollywoddban, 1es karaktereknél majdnem leesik az állam hogy milyen jó cuccaik és egyedi kinlzetük van smile Meg az állatok/lények biggrin Én most a közepessel próbálkozom a puzzleben smile Am Snowyval néha felmegyünk a Hollywoodba 1es szerver, és az a szoba ahol épp a legtöbben vannak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:49 am
Akitta-chan Snowydia Üdv neked is! smile Te vagy ennek a guild-nak a vezére? Ha mégse, akkor ki? Én a moderátor vagyok. Ha bármi óhaj-sóhaj kín-bánat van, azt nekem kell jelezni.
u.i.: imádok ajándékozni 3nodding akkor gyakrabban látogathatnál az én wishlistám felé is whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:52 am
Ja és látom Womit is belépett, őt ismerjük Snowyval 1 másik online játékból smile Na jó lehet hogy csinálok wish-listát én is.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:54 am
Obilia Szia, szép a ruhád smile Ezt még nem is írtam: nézelődök Hollywoddban, 1es karaktereknél majdnem leesik az állam hogy milyen jó cuccaik és egyedi kinlzetük van smile Meg az állatok/lények biggrin Én most a közepessel próbálkozom a puzzleben smile Am Snowyval néha felmegyünk a Hollywoodba 1es szerver, és az a szoba ahol épp a legtöbben vannak. ha ez nekem szólt akkor köszi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:56 am
Megnéztem a wishlistádat napsugar, hát a legtöbb eléggé drága, az enyém meg ún. vegyes felvágott. Én nagyon gyűjtök és szerintem sokáig nem fogok tudni adni, sajnálom. Az én fő kívánságaim le vannak írva az about me részem végén. Ennyi. Aha, tehát akkor a moderátorok is be tudnak léptetni a guild-ba. Értem. A guild készítése kerül gold-okba, vagy nem? Csak kíváncsiságból érdekel, nem szeretnék saját guild-ot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|