|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:15 am
Mae ludziska! Kurde jak mi zimno ~_~' *opatula sie szalikiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:18 am
Lachosz_Targosz Żień Dopry Państfu @_@ ... miałes sie przedstwic... ale uciekłes... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:18 am
Delein Mae ludziska! Kurde jak mi zimno ~_~' *opatula sie szalikiem* -cieplutko jest- -nie ma powodu do marzniecia-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:20 am
Lachosz_Targosz Delein Mae ludziska! Kurde jak mi zimno ~_~' *opatula sie szalikiem* -cieplutko jest- -nie ma powodu do marzniecia- Mam chyba niedokrwistosc...kaloryfer na full, na zewnatrz 15 stopni, a ja umieram z zimna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:22 am
Delein Lachosz_Targosz Delein Mae ludziska! Kurde jak mi zimno ~_~' *opatula sie szalikiem* -cieplutko jest- -nie ma powodu do marzniecia- Mam chyba niedokrwistosc...kaloryfer na full, na zewnatrz 15 stopni, a ja umieram z zimna... eek sweatdrop eek na niedokrwistosc dobry masarz jest potrzebny aby pobudzic cialko !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:24 am
Lachosz_Targosz Delein Lachosz_Targosz Delein Mae ludziska! Kurde jak mi zimno ~_~' *opatula sie szalikiem* -cieplutko jest- -nie ma powodu do marzniecia- Mam chyba niedokrwistosc...kaloryfer na full, na zewnatrz 15 stopni, a ja umieram z zimna... eek sweatdrop eek na niedokrwistosc dobry masarz jest potrzebny aby pobudzic cialko !! xd Tia...masaz i cos do picia ekchem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:28 am
Delein Lachosz_Targosz eek sweatdrop eek na niedokrwistosc dobry masarz jest potrzebny aby pobudzic cialko !! xd Tia...masaz i cos do picia ekchem XD -"woła wielkiego, napakowanego, lusego, Indianina"- - Masuja panią ... ale już ... !!- whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:30 am
Szukam towarzysza na spacer.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:30 am
Lachosz_Targosz Delein Lachosz_Targosz eek sweatdrop eek na niedokrwistosc dobry masarz jest potrzebny aby pobudzic cialko !! xd Tia...masaz i cos do picia ekchem XD -"woła wielkiego, napakowanego, lusego, Indianina"- - Masuja panią ... ale już ... !!- whee xd xd On przeciez jest od wytepiania pajakow z ogrodka! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:33 am
Eurina Vam Szukam towarzysza na spacer..... może być Whisky?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:34 am
Eurina Vam Szukam towarzysza na spacer..... -podnosi reke ja ja ja ja chcem isc- -klania sie nisko- Targosz jestem Lachosz Targosz ..-wyciaga wizytowke prosze- -gdzie chcesz sie udac na przechadzke?- Delein-z kad mialem wiedziec mowil ze ma papiery na masowanie- XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:36 am
Lachosz_Targosz Delein-z kad mialem wiedziec mowil ze ma papiery na masowanie- XD Popatrz na niego i powiedz to jeszcze raz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:37 am
Lachosz_Targosz Eurina Vam Szukam towarzysza na spacer..... -podnosi reke ja ja ja ja chcem isc- -klania sie nisko- Targosz jestem Lachosz Targosz ..-wyciaga wizytowke prosze- -gdzie chcesz sie udac na przechadzke?- Delein-z kad mialem wiedziec mowil ze ma papiery na masowanie- XD Lachosz... *patrzy na papiery olbrzyma* nie na masowanie, a z masarni... pacz eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:38 am
siemasz, szkraby whee jak dzionek? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 9:39 am
Miss_Karina siemasz, szkraby whee jak dzionek? wink Avuś! Ja sie wyziebilam siedzac 2 godziny na lawce, bo popieprzyly mi sie godziny spotkania. I teraz mam drgawki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|