|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:17 am
Delisa sysunka crying crying crying ale mam nadzieje, że sie szybko odblokuje... ale nadzieja matka glupich... sysunka (tak bede do Ciebie narazie mowila) pseplasam ze sie pytam ale za co Twoja postac zablokowali ? (nie odpowiadaj jeslii nie chcesz mowic zrozumiem to .....) ja własnie nie wiem za co crying i nie wiem kiedy odblokuja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:21 am
sysunka Delisa sysunka crying crying crying ale mam nadzieje, że sie szybko odblokuje... ale nadzieja matka glupich... sysunka (tak bede do Ciebie narazie mowila) pseplasam ze sie pytam ale za co Twoja postac zablokowali ? (nie odpowiadaj jeslii nie chcesz mowic zrozumiem to .....) ja własnie nie wiem za co crying i nie wiem kiedy odblokuja crying eek gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sysunka jakies 2 tygodnie temu tez cos dzialo mi sie z kontem nie moglam na nie wejsc, wiec napisalam wtedy do moderatorow Gai, ze nie dziala mi konto. I po paru dniach wszystko wrocilo do normy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*rozgląda sie* hmmm.... działo sie coś ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:24 am
Melania Moon Sysunka jakies 2 tygodnie temu tez cos dzialo mi sie z kontem nie moglam na nie wejsc, wiec napisalam wtedy do moderatorow Gai, ze nie dziala mi konto. I po paru dniach wszystko wrocilo do normy. a komu dokładnie napisałas i jak przez maila czy normalnie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:25 am
Melania Moon Sysunka jakies 2 tygodnie temu tez cos dzialo mi sie z kontem nie moglam na nie wejsc, wiec napisalam wtedy do moderatorow Gai, ze nie dziala mi konto. I po paru dniach wszystko wrocilo do normy. kobietke zbanowali za zlamanie jednego z punktów regulaminu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:26 am
sysunka Melania Moon Sysunka jakies 2 tygodnie temu tez cos dzialo mi sie z kontem nie moglam na nie wejsc, wiec napisalam wtedy do moderatorow Gai, ze nie dziala mi konto. I po paru dniach wszystko wrocilo do normy. a komu dokładnie napisałas i jak przez maila czy normalnie??? napisalam do nich na takim forum gdzie pisze sie o swoich problemachhttp://www.gaiaonline.com/forum/viewforum.php?f=5
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:27 am
Cirilla Melania Moon Sysunka jakies 2 tygodnie temu tez cos dzialo mi sie z kontem nie moglam na nie wejsc, wiec napisalam wtedy do moderatorow Gai, ze nie dziala mi konto. I po paru dniach wszystko wrocilo do normy. kobietke zbanowali za zlamanie jednego z punktów regulaminu ^^ ale którego??? bo ja nie wiem!!! nic mi nie napisali i mnie zbanowali crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:28 am
sysunka Cirilla Melania Moon Sysunka jakies 2 tygodnie temu tez cos dzialo mi sie z kontem nie moglam na nie wejsc, wiec napisalam wtedy do moderatorow Gai, ze nie dziala mi konto. I po paru dniach wszystko wrocilo do normy. kobietke zbanowali za zlamanie jednego z punktów regulaminu ^^ ale którego??? bo ja nie wiem!!! nic mi nie napisali i mnie zbanowali crying za duzo bumów w jednym poscie pisals o ile dobrze pamiętam, to bylo cos w stylu naduzycia tresci nie wiem czemu za to sie banuje... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:28 am
Melania Moon sysunka Melania Moon Sysunka jakies 2 tygodnie temu tez cos dzialo mi sie z kontem nie moglam na nie wejsc, wiec napisalam wtedy do moderatorow Gai, ze nie dziala mi konto. I po paru dniach wszystko wrocilo do normy. a komu dokładnie napisałas i jak przez maila czy normalnie??? napisalam do nich na takim forum gdzie pisze sie o swoich problemach tzn powiedz mi konkretnie, moze cos i ja zdziałam, a chciałabym list kupic...a tam mam kase...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:30 am
musze juz leciec papa wszystkim wszystko bedzie dobrze sysunka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:31 am
Melania Moon musze juz leciec papa wszystkim wszystko bedzie dobrze sysunka 3nodding dzięki heart , papa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 8:32 am
Melania Moon musze juz leciec papa wszystkim wszystko bedzie dobrze sysunka 3nodding papa *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|