|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:09 am
Cirilla a nawet dobrze heart dostałam juz dwa blue boxy w tym tygodniu eek to dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:21 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla a nawet dobrze heart dostałam juz dwa blue boxy w tym tygodniu eek to dobrze aco u ciebie? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:23 am
nic ciekawego wczoraj grałem z kolegami w Wiedźmina dziśaj jak szczęście będzie to też zagram
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:24 am
SERAFIN-VAMPIRE nic ciekawego wczoraj grałem z kolegami w Wiedźmina dziśaj jak szczęście będzie to też zagram w gre? i jak sie podoba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:26 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE nic ciekawego wczoraj grałem z kolegami w Wiedźmina dziśaj jak szczęście będzie to też zagram w gre? i jak sie podoba? w system rpg o nazwie Wiedźmin gra wyobraźni bardzo dobrze jak sie z 6 m nie grało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:29 am
tak, tak to ja... zero ciuszków na razie, ale moze uda mi sie cos kupic, a przede wszystkim odblokowac tamto konto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:32 am
sysunka tak, tak to ja... zero ciuszków na razie, ale moze uda mi sie cos kupic, a przede wszystkim odblokowac tamto konto to chyba niemozliwe sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:34 am
Cirilla sysunka tak, tak to ja... zero ciuszków na razie, ale moze uda mi sie cos kupic, a przede wszystkim odblokowac tamto konto to chyba niemozliwe sad musi być możliwe!!! tyle ciuszkow i kasy tam mam!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:36 am
sysunka Cirilla sysunka tak, tak to ja... zero ciuszków na razie, ale moze uda mi sie cos kupic, a przede wszystkim odblokowac tamto konto to chyba niemozliwe sad musi być możliwe!!! tyle ciuszkow i kasy tam mam!!!!podaj dane i haslo mi na PM moze u mnei da sie wejsc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:39 am
SERAFIN-VAMPIRE sysunka musi być możliwe!!! tyle ciuszkow i kasy tam mam!!!! a ile dokładnie nie wiem dokładnie, ale wiem, że troche tego było, i moj płaszczyk za 4k buuu nie moze mi to przepaść!!! a na konto nie moge wejsc na rzadnym komputerku... całe jest zablokowane... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:41 am
sysunka SERAFIN-VAMPIRE sysunka musi być możliwe!!! tyle ciuszkow i kasy tam mam!!!! a ile dokładnie nie wiem dokładnie, ale wiem, że troche tego było, i moj płaszczyk za 4k buuu nie moze mi to przepaść!!! a na konto nie moge wejsc na rzadnym komputerku... całe jest zablokowane... crying crying crying aha no mam nadzieje że ja takich problemów nie będe miał a to niedobrze trzeba coś z tym zrobić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|