|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:31 am
Lethiel poją mnie szampanem xd ... w malych ilościach przetrzymam wink ja mam whisky i bourbon'a jeśli szampoo ci nie wchodzi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:31 am
Sayokun Lethiel dzieciaki + rodzinka xd .. pomoooocy.. xp wspolczucia sweatdrop nie mam jak pomuc sad hieh.. *przytulas* .. przetrwam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:32 am
Kukus SERAFIN-VAMPIRE Kukus przy inteligencji niektoorych to wielce możliwe gonk sweatdrop xp cze kukus my sie dziśaj nei widzielismy jak życie ch...wo bez zmian... alko... biby... alko... szkoła... i zero miłej dziewoji pod ramię... tylko się jakieś "hooties" plączą gonk a tak coś ciekawego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:32 am
Kukus Lethiel poją mnie szampanem xd ... w malych ilościach przetrzymam wink ja mam whisky i bourbon'a jeśli szampoo ci nie wchodzi blaugh hieh.. nie lubiu alkocholu.. szampan tio jedyne cio moge wypic.. tylko w malych ilościach 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:34 am
Lethiel Kukus Lethiel poją mnie szampanem xd ... w malych ilościach przetrzymam wink ja mam whisky i bourbon'a jeśli szampoo ci nie wchodzi blaugh hieh.. nie lubiu alkocholu.. szampan tio jedyne cio moge wypic.. tylko w malych ilościach 3nodding eek bedziemy mieli okazje zoatrzyc piana lethiel eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
eek chyba wykopalas sobie grob sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Kukus Lethiel poją mnie szampanem xd ... w malych ilościach przetrzymam wink ja mam whisky i bourbon'a jeśli szampoo ci nie wchodzi blaugh hieh.. nie lubiu alkocholu.. szampan tio jedyne cio moge wypic.. tylko w malych ilościach 3nodding eek bedziemy mieli okazje zoatrzyc piana lethiel eek sweatdrop .. nie sądze .. malym kieliszkiem szampana sie nie upije xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zrobcie jakis konkurs xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:36 am
Lethiel sweatdrop .. nie sądze .. malym kieliszkiem szampana sie nie upije xd ale potem ci karza wziasc drogi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:37 am
konkurs.... niewiem... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:38 am
Aidanna zrobcie jakis konkurs xp domokun juz jeden jest w melinie od dluzszego czasu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:38 am
Sayokun Lethiel sweatdrop .. nie sądze .. malym kieliszkiem szampana sie nie upije xd ale potem ci karza wziasc drogi... tylko by sproobowali... stare ... to jest rozpijanie nieletnich.. za to grozi 3 lata pozbawienia wolności xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|