|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 5:58 am
Ozzwald *stawia lustro na stole, polewa sobie bimbru do szklanki i pije* nikt nie chce ze mna pic crying *obala nastepna szklaneczke do lustra*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 5:58 am
Ozzwald *stawia lustro na stole, polewa sobie bimbru do szklanki i pije* *wbiega na posterunek* przybylem *patrzy na Ozza* zdejmij juz te lustro...juz nie bedzie potrzebne *siada przy stole* polewaj i dla mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 5:59 am
Kiray Ozzwald *stawia lustro na stole, polewa sobie bimbru do szklanki i pije* *wbiega na posterunek* przybylem *patrzy na Ozza* zdejmij juz te lustro...juz nie bedzie potrzebne *siada przy stole* polewaj i dla mnie *polewa do dwoch szklanek* zdrowie towarzyszu... za te wszystkie litry co je wspolnie wypilismy i te ktore jeszcze przed nami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:00 am
Ozzwald Ozzwald *stawia lustro na stole, polewa sobie bimbru do szklanki i pije* nikt nie chce ze mna pic crying *obala nastepna szklaneczke do lustra* jak to nikt a ja to co? a mialem robic referat...uj z nim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:01 am
Ozzwald *polewa do dwoch szklanek* zdrowie towarzyszu... za te wszystkie litry co je wspolnie wypilismy i te ktore jeszcze przed nami zdrowie *wypija* to nastepnym razem pijmy za sile co turban trzyma mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:02 am
Kiray a mialem robic referat...uj z nim ja z revcatem robimy wszystko na ostatnia chwile... ale to nie jest dobra metoda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:08 am
Ozzwald Kiray a mialem robic referat...uj z nim ja z revcatem robimy wszystko na ostatnia chwile... ale to nie jest dobra metoda to prawie tak samo jak ja... ale mi sie juz od tych wszystkich nazw niedobrze robi... *polewa do szklanek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:09 am
Kiray Ozzwald Kiray a mialem robic referat...uj z nim ja z revcatem robimy wszystko na ostatnia chwile... ale to nie jest dobra metoda to prawie tak samo jak ja... ale mi sie juz od tych wszystkich nazw niedobrze robi... *polewa do szklanek* ja zaczynam od przyszlego tyg. uczyc sie calej budowy marka 1 i Eniaca... kabelek po kabelku... zaroweczka po zaroweczce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:29 am
Ozzwald ja zaczynam od przyszlego tyg. uczyc sie calej budowy marka 1 i Eniaca... kabelek po kabelku... zaroweczka po zaroweczce fajnie...bedziesz mogl skonstruowac cos takiego w domu... Czesc Ridsu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:31 am
Kiray Ozzwald ja zaczynam od przyszlego tyg. uczyc sie calej budowy marka 1 i Eniaca... kabelek po kabelku... zaroweczka po zaroweczce fajnie...bedziesz mogl skonstruowac cos takiego w domu... Czesc Ridsu obawiam sie ze moje mieszkanie jest za male...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:32 am
Ozzwald Kiray Ozzwald ja zaczynam od przyszlego tyg. uczyc sie calej budowy marka 1 i Eniaca... kabelek po kabelku... zaroweczka po zaroweczce fajnie...bedziesz mogl skonstruowac cos takiego w domu... Czesc Ridsu obawiam sie ze moje mieszkanie jest za male... wlasnie zauwazylem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:37 am
Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald ja zaczynam od przyszlego tyg. uczyc sie calej budowy marka 1 i Eniaca... kabelek po kabelku... zaroweczka po zaroweczce fajnie...bedziesz mogl skonstruowac cos takiego w domu... Czesc Ridsu obawiam sie ze moje mieszkanie jest za male... wlasnie zauwazylem... no ale wiesz... jakis hangar mozemy wynajac i sobie zbudowac... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:39 am
cos dzisiaj pusto na gai... wszyscy sie ucza czy jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|