|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2012 12:55 am
Nagyon szeretem a Sherlock Holmes történeteket whee és ma erre a viccre bukkantam valahol, gondoltam megosztom veletek is biggrin :
Sherlock Holmes és dr. Watson túrázni mennek, felállítják a sátrukat, és elalszanak. Néhány óra múlva Holmes felébreszti hűséges társát: - Watson, nézzen fel az égre és mondja meg, mit lát! - Millió csillagot látok. - És mit mond ez önnek? Watson eltöpreng egy darabig. - Asztronómiai szempontból ez azt jelenti, hogy milliónyi galaxis létezik, és potenciálisan milliárdnyi bolygó. Asztrológiailag ez azt jelenti, hogy a Szaturnusz az Oroszlánban áll. Az idő tekintetében ez azt jelenti, hogy körülbelül negyed négy van. Teológiai szempontból ez a bizonyíték arra, hogy az Úr mindenható és hogy mi kicsinyek és jelentéktelenek vagyunk. Meteorológiai nézőpontból ez arra enged következtetni, hogy holnap gyönyörű napunk lesz. És Önnek mit mond ez? - Watson, maga idióta! Valaki ellopta a sátrunkat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2012 1:44 am
Yuki Naoto Nagyon szeretem a Sherlock Holmes történeteket whee és ma erre a viccre bukkantam valahol, gondoltam megosztom veletek is biggrin : Sherlock Holmes és dr. Watson túrázni mennek, felállítják a sátrukat, és elalszanak. Néhány óra múlva Holmes felébreszti hűséges társát: - Watson, nézzen fel az égre és mondja meg, mit lát! - Millió csillagot látok. - És mit mond ez önnek? Watson eltöpreng egy darabig. - Asztronómiai szempontból ez azt jelenti, hogy milliónyi galaxis létezik, és potenciálisan milliárdnyi bolygó. Asztrológiailag ez azt jelenti, hogy a Szaturnusz az Oroszlánban áll. Az idő tekintetében ez azt jelenti, hogy körülbelül negyed négy van. Teológiai szempontból ez a bizonyíték arra, hogy az Úr mindenható és hogy mi kicsinyek és jelentéktelenek vagyunk. Meteorológiai nézőpontból ez arra enged következtetni, hogy holnap gyönyörű napunk lesz. És Önnek mit mond ez? - Watson, maga idióta! Valaki ellopta a sátrunkat! Ez jó xd Egyszer egy vicces, picit morbid könyvben olvastam egy átültetett Sherlock-os sztorit (a könyv címe Kiszámíthatatlan számítógépek, akinek a régi Rettentő Törik sorozat ismerős, no, azokhoz hasonlít). Egyébként készítettek egy magyar filmet gyerek főszereplőkkel, aminek az a címe, hogy Sherlock Holmes nevében (a gyerekek nevezik Holmes-nak meg nem tudom még minek egymást), és állítólag érdekes, itt az oldala, ha érdekel, nekem ez jutott eszembe még a Sherlockról most. Decemberben már volt egy díszbemutató, de Dunaújvároson volt, és úgymond nemigen engedték, hogy az oda-vissza útra pénzt szánjak, mondván majd biztos bemutatják máshol is. Kiegészítés: azóta egy másik oldalról tudtam meg: "A Sherlock Holmes nevében c. új magyar ifjúsági film január 26-tól látható a mozikban Budapesten és vidéken." (Kíváncsi leszek, én biztos megnézem, de gondolom a főszereplők nem Sherlock-Watson utánzatok).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2012 2:13 am
Köszi, hogy írtad, még nem hallottam róla Kíváncsi leszek a filmre, bár nem merek reménykedni, mert mostanság azt tapasztaltam, hogy aminek tetszik a bemutatója, a film nem feltétlenül azt adja amit várok. Elvárás mentesen kell hozzáálnom, és lesz ami lesz @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2012 2:18 am
Yuki Naoto Köszi, hogy írtad, még nem hallottam róla Kíváncsi leszek a filmre, bár nem merek reménykedni, mert mostanság azt tapasztaltam, hogy aminek tetszik a bemutatója, a film nem feltétlenül azt adja amit várok. Elvárás mentesen kell hozzáálnom, és lesz ami lesz @_@ Én is erre gondoltam, bár a weboldal adhat némi "előbenyomást". Megértem. Én biztos megnézem, kíváncsi vagyok rá. A film FB-oldalán pozitív véleményeket olvastam eddig, persze lehet, hogy valakinek nem tetszett (a díszbemutatón). Hallottam még 2 magyar filmről, ami még készül (ugyanattól a készítőtől van az a kettő), azok valamikor idén lesznek szintén bemutatva (Thelomeris, Gingerclown).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 1:29 am
Ezt így ma, egymás után ugyan azzal a karakteremmel (már egy jó ideje nem használok mule-kat) 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 2:39 am
Végre kifejlődött a Silver Bells-em!!! Copper Belle-t kaptam, bár, természetesen én a legdrágábbat, Golden Belle-t szerettem volna megkapni, mert az a cica hasonlít a legjobban az én igazi cicámra. Na mindegy. Ennek is nagyon örülök, mert a cica, az cica. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 3:01 am
Malreni Végre kifejlődött a Silver Bells-em!!! Copper Belle-t kaptam, bár, természetesen én a legdrágábbat, Golden Belle-t szerettem volna megkapni, mert az a cica hasonlít a legjobban az én igazi cicámra. Na mindegy. Ennek is nagyon örülök, mert a cica, az cica. biggrin Gratula biggrin nagyon cukik ezek a cicák biggrin Érdekel még amúgy silver bell vagy esetleg golden bell olcsóbban? Mert már egy párat összevendeltem és el is adtam, de a következőnél szólhatok ha érdekel smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 3:59 am
napsugar Malreni Végre kifejlődött a Silver Bells-em!!! Copper Belle-t kaptam, bár, természetesen én a legdrágábbat, Golden Belle-t szerettem volna megkapni, mert az a cica hasonlít a legjobban az én igazi cicámra. Na mindegy. Ennek is nagyon örülök, mert a cica, az cica. biggrin Gratula biggrin nagyon cukik ezek a cicák biggrin Érdekel még amúgy silver bell vagy esetleg golden bell olcsóbban? Mert már egy párat összevendeltem és el is adtam, de a következőnél szólhatok ha érdekel smile Igen, érdekelne. Köszönöm. Esetleg valami tárgyat is felajánlhatok egyenértékben, persze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 4:06 am
Malreni napsugar Malreni Végre kifejlődött a Silver Bells-em!!! Copper Belle-t kaptam, bár, természetesen én a legdrágábbat, Golden Belle-t szerettem volna megkapni, mert az a cica hasonlít a legjobban az én igazi cicámra. Na mindegy. Ennek is nagyon örülök, mert a cica, az cica. biggrin Gratula biggrin nagyon cukik ezek a cicák biggrin Érdekel még amúgy silver bell vagy esetleg golden bell olcsóbban? Mert már egy párat összevendeltem és el is adtam, de a következőnél szólhatok ha érdekel smile Igen, érdekelne. Köszönöm. Esetleg valami tárgyat is felajánlhatok egyenértékben, persze. Okés, most csak egy blue belle-m van, de ha lesz valami kapás szólok :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 4:13 am
napsugar Malreni napsugar Malreni Végre kifejlődött a Silver Bells-em!!! Copper Belle-t kaptam, bár, természetesen én a legdrágábbat, Golden Belle-t szerettem volna megkapni, mert az a cica hasonlít a legjobban az én igazi cicámra. Na mindegy. Ennek is nagyon örülök, mert a cica, az cica. biggrin Gratula biggrin nagyon cukik ezek a cicák biggrin Érdekel még amúgy silver bell vagy esetleg golden bell olcsóbban? Mert már egy párat összevendeltem és el is adtam, de a következőnél szólhatok ha érdekel smile Igen, érdekelne. Köszönöm. Esetleg valami tárgyat is felajánlhatok egyenértékben, persze. Okés, most csak egy blue belle-m van, de ha lesz valami kapás szólok :3 Oké. Köszi. Van cserealapnak egy Cookie Boots-om, ha érdekel. Erről jutott eszembe... nem tudom, hogy hogyan, de erről... megyek nézek egy kis Salad Fingers-t.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 8:58 am
Malreni Végre kifejlődött a Silver Bells-em!!! Copper Belle-t kaptam, bár, természetesen én a legdrágábbat, Golden Belle-t szerettem volna megkapni, mert az a cica hasonlít a legjobban az én igazi cicámra. Na mindegy. Ennek is nagyon örülök, mert a cica, az cica. biggrin Gratula. 3nodding Az enyém is nemsokára ki fog fejlődni. Már ki-kibukkantgat a feje a dobozból. emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 9:12 am
Molylepke Malreni Végre kifejlődött a Silver Bells-em!!! Copper Belle-t kaptam, bár, természetesen én a legdrágábbat, Golden Belle-t szerettem volna megkapni, mert az a cica hasonlít a legjobban az én igazi cicámra. Na mindegy. Ennek is nagyon örülök, mert a cica, az cica. biggrin Gratula. 3nodding Az enyém is nemsokára ki fog fejlődni. Már ki-kibukkantgat a feje a dobozból. emotion_kirakira Az a stádium vagy öt napig tart... -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 9:37 am
Malreni Molylepke Malreni Végre kifejlődött a Silver Bells-em!!! Copper Belle-t kaptam, bár, természetesen én a legdrágábbat, Golden Belle-t szerettem volna megkapni, mert az a cica hasonlít a legjobban az én igazi cicámra. Na mindegy. Ennek is nagyon örülök, mert a cica, az cica. biggrin Gratula. 3nodding Az enyém is nemsokára ki fog fejlődni. Már ki-kibukkantgat a feje a dobozból. emotion_kirakira Az a stádium vagy öt napig tart... -__- Én ráérek. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2012 11:36 am
Van egy igen jó hír azoknak, akik szeretik az "I am" pózos (átváltozós) cuccokat, valamint talán kevesebbeket érinthet, akik szeretik az új bao cuccokat és a bao frizurát. Az oldal alján maga Lanzer jelenti be, hogy végre helyrehozták az átváltozós cuccok zöld hibáját, mely a mászkálós helyeken (Virtual Hollywood, Towns, Rally) jött elő, amikor sétáltálBár mondja, hogy ha közelről nézed, még lehetnek hibák(?), melyeket máskor javítanak ki (azt írja artifacts, itt nem tudom pontosan mit ért ezalatt, mert tárgyi leletet jelent eredetileg). Kipróbáltam a Grace Meow-t és tényleg jó, meg mások is kipróbálták pl North Kitten Starral meg Titus oroszlánnal. És az újabb Bao cuccok (Durem Depotban kaphatóak) most már normálisan rétegződnek a bao frizurával elöl és hátul is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2012 3:53 pm
Bohoho~ Kinyílt a Silver Bells-em.... és egy Copper Belle-t találtam benne. whee
Asszem majd eladom, ha feljebb ment az ára. Vagy jobb lenne most eladni, míg nem esik le jobban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|