Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 386 387 388 389 390 391 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 12:55 am

Nagyon szeretem a Sherlock Holmes történeteket whee és ma erre a viccre bukkantam valahol, gondoltam megosztom veletek is biggrin :

Sherlock Holmes és dr. Watson túrázni mennek, felállítják a sátrukat, és elalszanak. Néhány óra múlva Holmes felébreszti hűséges társát:
- Watson, nézzen fel az égre és mondja meg, mit lát!
- Millió csillagot látok.
- És mit mond ez önnek?
Watson eltöpreng egy darabig.
- Asztronómiai szempontból ez azt jelenti, hogy milliónyi galaxis létezik, és potenciálisan milliárdnyi bolygó. Asztrológiailag ez azt jelenti, hogy a Szaturnusz az Oroszlánban áll. Az idő tekintetében ez azt jelenti, hogy körülbelül negyed négy van. Teológiai szempontból ez a bizonyíték arra, hogy az Úr mindenható és hogy mi kicsinyek és jelentéktelenek vagyunk. Meteorológiai nézőpontból ez arra enged következtetni, hogy holnap gyönyörű napunk lesz. És Önnek mit mond ez?
- Watson, maga idióta! Valaki ellopta a sátrunkat!
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 1:44 am

Yuki Naoto
Nagyon szeretem a Sherlock Holmes történeteket whee és ma erre a viccre bukkantam valahol, gondoltam megosztom veletek is biggrin :

Sherlock Holmes és dr. Watson túrázni mennek, felállítják a sátrukat, és elalszanak. Néhány óra múlva Holmes felébreszti hűséges társát:
- Watson, nézzen fel az égre és mondja meg, mit lát!
- Millió csillagot látok.
- És mit mond ez önnek?
Watson eltöpreng egy darabig.
- Asztronómiai szempontból ez azt jelenti, hogy milliónyi galaxis létezik, és potenciálisan milliárdnyi bolygó. Asztrológiailag ez azt jelenti, hogy a Szaturnusz az Oroszlánban áll. Az idő tekintetében ez azt jelenti, hogy körülbelül negyed négy van. Teológiai szempontból ez a bizonyíték arra, hogy az Úr mindenható és hogy mi kicsinyek és jelentéktelenek vagyunk. Meteorológiai nézőpontból ez arra enged következtetni, hogy holnap gyönyörű napunk lesz. És Önnek mit mond ez?
- Watson, maga idióta! Valaki ellopta a sátrunkat!

Ez jó xd
Egyszer egy vicces, picit morbid könyvben olvastam egy átültetett Sherlock-os sztorit (a könyv címe Kiszámíthatatlan számítógépek, akinek a régi Rettentő Törik sorozat ismerős, no, azokhoz hasonlít).
Egyébként készítettek egy magyar filmet gyerek főszereplőkkel, aminek az a címe, hogy Sherlock Holmes nevében (a gyerekek nevezik Holmes-nak meg nem tudom még minek egymást), és állítólag érdekes, itt az oldala, ha érdekel, nekem ez jutott eszembe még a Sherlockról most. Decemberben már volt egy díszbemutató, de Dunaújvároson volt, és úgymond nemigen engedték, hogy az oda-vissza útra pénzt szánjak, mondván majd biztos bemutatják máshol is.

Kiegészítés: azóta egy másik oldalról tudtam meg:
"A Sherlock Holmes nevében c. új magyar ifjúsági film január 26-tól látható a mozikban Budapesten és vidéken." (Kíváncsi leszek, én biztos megnézem, de gondolom a főszereplők nem Sherlock-Watson utánzatok).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 2:13 am

Obi Aoi

Köszi, hogy írtad, még nem hallottam róla
Kíváncsi leszek a filmre, bár nem merek reménykedni, mert mostanság azt tapasztaltam, hogy aminek tetszik a bemutatója, a film nem feltétlenül azt adja amit várok. Elvárás mentesen kell hozzáálnom, és lesz ami lesz @_@
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 2:18 am

Yuki Naoto
Obi Aoi

Köszi, hogy írtad, még nem hallottam róla
Kíváncsi leszek a filmre, bár nem merek reménykedni, mert mostanság azt tapasztaltam, hogy aminek tetszik a bemutatója, a film nem feltétlenül azt adja amit várok. Elvárás mentesen kell hozzáálnom, és lesz ami lesz @_@

Én is erre gondoltam, bár a weboldal adhat némi "előbenyomást". Megértem. Én biztos megnézem, kíváncsi vagyok rá. A film FB-oldalán pozitív véleményeket olvastam eddig, persze lehet, hogy valakinek nem tetszett (a díszbemutatón).
Hallottam még 2 magyar filmről, ami még készül (ugyanattól a készítőtől van az a kettő), azok valamikor idén lesznek szintén bemutatva (Thelomeris, Gingerclown).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 1:29 am

Ezt így ma, egymás után ugyan azzal a karakteremmel (már egy jó ideje nem használok mule-kat)
User Image
User Image
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 2:39 am

Végre kifejlődött a Silver Bells-em!!! Copper Belle-t kaptam, bár, természetesen én a legdrágábbat, Golden Belle-t szerettem volna megkapni, mert az a cica hasonlít a legjobban az én igazi cicámra. Na mindegy. Ennek is nagyon örülök, mert a cica, az cica. biggrin

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 3:01 am

Malreni
Végre kifejlődött a Silver Bells-em!!! Copper Belle-t kaptam, bár, természetesen én a legdrágábbat, Golden Belle-t szerettem volna megkapni, mert az a cica hasonlít a legjobban az én igazi cicámra. Na mindegy. Ennek is nagyon örülök, mert a cica, az cica. biggrin
Gratula biggrin nagyon cukik ezek a cicák biggrin Érdekel még amúgy silver bell vagy esetleg golden bell olcsóbban? Mert már egy párat összevendeltem és el is adtam, de a következőnél szólhatok ha érdekel smile
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 3:59 am

napsugar
Malreni
Gratula biggrin nagyon cukik ezek a cicák biggrin Érdekel még amúgy silver bell vagy esetleg golden bell olcsóbban? Mert már egy párat összevendeltem és el is adtam, de a következőnél szólhatok ha érdekel smile
Igen, érdekelne. Köszönöm. Esetleg valami tárgyat is felajánlhatok egyenértékben, persze.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 4:06 am

Malreni
napsugar
Malreni
Igen, érdekelne. Köszönöm. Esetleg valami tárgyat is felajánlhatok egyenértékben, persze.
Okés, most csak egy blue belle-m van, de ha lesz valami kapás szólok :3
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 4:13 am

napsugar
Malreni
napsugar
Malreni
Okés, most csak egy blue belle-m van, de ha lesz valami kapás szólok :3
Oké. Köszi. Van cserealapnak egy Cookie Boots-om, ha érdekel. Erről jutott eszembe... nem tudom, hogy hogyan, de erről... megyek nézek egy kis Salad Fingers-t.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 8:58 am

Malreni

Gratula. 3nodding

Az enyém is nemsokára ki fog fejlődni. Már ki-kibukkantgat a feje a dobozból. emotion_kirakira
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 9:12 am

Molylepke
Malreni

Gratula. 3nodding

Az enyém is nemsokára ki fog fejlődni. Már ki-kibukkantgat a feje a dobozból. emotion_kirakira
Az a stádium vagy öt napig tart... -__-

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 9:37 am

Malreni
Molylepke
Malreni

Gratula. 3nodding

Az a stádium vagy öt napig tart... -__-

Én ráérek. 3nodding
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 11:36 am

Van egy igen jó hír azoknak, akik szeretik az "I am" pózos (átváltozós) cuccokat, valamint talán kevesebbeket érinthet, akik szeretik az új bao cuccokat és a bao frizurát.

Az oldal alján maga Lanzer jelenti be, hogy végre helyrehozták az átváltozós cuccok zöld hibáját, mely a mászkálós helyeken (Virtual Hollywood, Towns, Rally) jött elő, amikor sétáltál
Bár mondja, hogy ha közelről nézed, még lehetnek hibák(?), melyeket máskor javítanak ki (azt írja artifacts, itt nem tudom pontosan mit ért ezalatt, mert tárgyi leletet jelent eredetileg). Kipróbáltam a Grace Meow-t és tényleg jó, meg mások is kipróbálták pl North Kitten Starral meg Titus oroszlánnal.
És az újabb Bao cuccok (Durem Depotban kaphatóak) most már normálisan rétegződnek a bao frizurával elöl és hátul is.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 3:53 pm

Bohoho~
Kinyílt a Silver Bells-em.... és egy Copper Belle-t találtam benne. whee

Asszem majd eladom, ha feljebb ment az ára.
Vagy jobb lenne most eladni, míg nem esik le jobban?
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 386 387 388 389 390 391 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games