|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:26 am
wired_Yuki Omega Sun Czuje sie jak na wojnie gonk Slychac dziwne odglosy za oknem eek Huk jak od sztucznych ogni ale nie widac swiatelek eek może terroryści ?? eek W takim malym miasteczku eek ? Nie sadze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czeeesc wszystkim.... co uwas domokun wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:29 am
Telandrel Kukus sciemnic to my a nie nas. Omega dzieki za cynk w temacie bannerow i przy okazji pytanie czy ja dobrze rozumiem ze na listach nie da sie stracic bo jak tak to moze zdolam przed 26 jeden kupic. Co do odpowiedzi na zzgadke to podalem jednak "nic" jak zweryfikuja to dam znac. na ogol sie zyskuje (chyba ze bedzie tam tym razem jakis szajs)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:30 am
lol.. <== zeby nie było 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:30 am
Aidanna czeeesc wszystkim.... co uwas domokun wink heart witaj *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:31 am
Aidanna czeeesc wszystkim.... co uwas domokun wink heart witam pania, dawno sie nie widzialysmy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:31 am
Nerai lol.. <== zeby nie było 3nodding loi loi loi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:32 am
Omega Sun Telandrel Kukus sciemnic to my a nie nas. Omega dzieki za cynk w temacie bannerow i przy okazji pytanie czy ja dobrze rozumiem ze na listach nie da sie stracic bo jak tak to moze zdolam przed 26 jeden kupic. Co do odpowiedzi na zzgadke to podalem jednak "nic" jak zweryfikuja to dam znac. na ogol sie zyskuje (chyba ze bedzie tam tym razem jakis szajs) jak poprzednio sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:33 am
Lethiel one za mna biegaja i krzyczą "ciociu Asiu" ... gonk .. czy ja wygladam na ciotke xd xp wymysl im konkurs pt. : "kto sie dluzej nie odezwie" albo "kto sie ruszy ten przegrywa" wink Albo najlepiej zabawe w niewolnikow- zaknebluj ich i przywiaz do dowolnego mebla twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:33 am
Lethiel Nerai lol.. <== zeby nie było 3nodding loi loi loi whee loli loi... "its the only thing that theres just to little of" whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:34 am
Cirilla Aidanna czeeesc wszystkim.... co uwas domokun wink heart witam pania, dawno sie nie widzialysmy ^^ *przytulas* heyy!!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:34 am
Omega Sun Lethiel one za mna biegaja i krzyczą "ciociu Asiu" ... gonk .. czy ja wygladam na ciotke xd xp wymysl im konkurs pt. : "kto sie dluzej nie odezwie" albo "kto sie ruszy ten przegrywa" wink Albo najlepiej zabawe w niewolnikow- zaknebluj ich i przywiaz do dowolnego mebla twisted hieh xd ...... dopooki trwa dobranocka jestem bespieczna 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:36 am
Nerai Lethiel Nerai lol.. <== zeby nie było 3nodding loi loi loi whee loli loi... "its the only thing that theres just to little of" whee "What the world needs now.... is love.... sweet love !!! no,not just for some but for everyoooooooone !!!" whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|