|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:15 am
Telandrel Kukus ma raczej roztrojenie dochodzace w porywach do rzczworzenia (Pana Kanapowca jeszcze brakuje) witaj *przytuuuuuuula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:17 am
wired_Yuki Lethiel wired_Yuki mieszkałam u babci , a tam (szoook) niema komputera xd lol... O.o ... to straszne .. xd blaugh i to jak , bardzo trudno wytrzymac bez komputra xd wiem cos o tym blaugh .. pare tygodni temu mialam kompooterek popsooty.. i rozebrany na malootkie części... i tak przez 9 dni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:17 am
*Zamyka drzwi do biblioteki* Witaj, Lethiel. ~niskim glosem~ *Przytula (co zadko mu sie zdaza)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:19 am
Eurina Vam Antoni_Piczywlos miało bbyć tak pięknie xd Kukusiku, masz rozdwojenie jazni czy chciales byc po prostu sexi blondynem? biggrin wink Widizalam dubelka! skopiowałem jego text... a potem się rozmysliłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czuje sie jak na wojnie gonk Slychac dziwne odglosy za oknem eek Huk jak od sztucznych ogni ale nie widac swiatelek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel *Zamyka drzwi do biblioteki* Witaj, Lethiel. ~niskim glosem~ *Przytula (co zadko mu sie zdaza)* jejq... spotkal mnie niebywaly zaszczyt wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:21 am
Omega Sun Czuje sie jak na wojnie gonk Slychac dziwne odglosy za oknem eek Huk jak od sztucznych ogni ale nie widac swiatelek eek hieh.. ja mam wojne w domu... xd .. rodzinka i tloom dzieciakoow.. narazie polecialy oglądac dobranocke .. Freedom !!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:21 am
Omega Sun Czuje sie jak na wojnie gonk Slychac dziwne odglosy za oknem eek Huk jak od sztucznych ogni ale nie widac swiatelek eek może terroryści ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:23 am
Telandrel Kukus ma raczej roztrojenie dochodzace w porywach do rzczworzenia (Pana Kanapowca jeszcze brakuje) to brakuje jeszcze dwooch... bo ja to Kukus i MarianKanapowiec... a pozostałe dwa moje alterega, twoim zdaniem, to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:23 am
Lethiel Omega Sun Czuje sie jak na wojnie gonk Slychac dziwne odglosy za oknem eek Huk jak od sztucznych ogni ale nie widac swiatelek eek hieh.. ja mam wojne w domu... xd .. rodzinka i tloom dzieciakoow.. narazie polecialy oglądac dobranocke .. Freedom !!!!! xd wspolczuje sweatdrop Tez przez to ostatnio przechodzilam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:24 am
Kukus sciemnic to my a nie nas. Omega dzieki za cynk w temacie bannerow i przy okazji pytanie czy ja dobrze rozumiem ze na listach nie da sie stracic bo jak tak to moze zdolam przed 26 jeden kupic. Co do odpowiedzi na zzgadke to podalem jednak "nic" jak zweryfikuja to dam znac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:24 am
wired_Yuki Omega Sun Czuje sie jak na wojnie gonk Slychac dziwne odglosy za oknem eek Huk jak od sztucznych ogni ale nie widac swiatelek eek może terroryści ?? eek *wyciąga z kieszeni AK 47* jadziem na brudasów... żywcem mnie nie wezmą domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:25 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun Czuje sie jak na wojnie gonk Slychac dziwne odglosy za oknem eek Huk jak od sztucznych ogni ale nie widac swiatelek eek hieh.. ja mam wojne w domu... xd .. rodzinka i tloom dzieciakoow.. narazie polecialy oglądac dobranocke .. Freedom !!!!! xd wspolczuje sweatdrop Tez przez to ostatnio przechodzilam xp one za mna biegaja i krzyczą "ciociu Asiu" ... gonk .. czy ja wygladam na ciotke xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 10:26 am
Kukus wired_Yuki Omega Sun Czuje sie jak na wojnie gonk Slychac dziwne odglosy za oknem eek Huk jak od sztucznych ogni ale nie widac swiatelek eek może terroryści ?? eek *wyciąga z kieszeni AK 47* jadziem na brudasów... żywcem mnie nie wezmą domokun zabić terrorystów to za mało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|